Benátky n. Jizerou – Liberec 0:3 (kon.)
konec
VK Benátky nad Jizerou
0
20 14 15  
VK Dukla Liberec
3
25 25 25  
Sobota 11.11.2017, 17:00 • Nibe aréna, městská sportovní hala, Benátky nad Jizerou • Uniqa extraliga mužů • 7. kolo
     
    15:25
    Zápas končí! Po parádní přihrávce Kunce a po přesné nahrávce Piskáčka se dostal k poslednímu útoku zápasu Patrik Indra, který smečí po lajně zakončil velmi jednoznačný duel.
     
    14:24
    Deset mečbolů pro Liberec po servisu Lubomíra Staňka. Kriško zasáhl v poli a to trestá po nahrávce Piskáčka Správka.
     
    10:18
    A už to je o osm bodů. Celerýn se po nepřesné přihrávce při snaze zachránit míč dotkl sítě. Je tady ještě jeden oddechový čas pro Benátky.
     
    10:16
    Jakub Rybníček se dostává do hry místo Nesvačila. Liberec si došel pro šestibodové vedení při druhém technickém oddechovém čase. Hudák útočil středem sítě jen do bloku.
     
    10:14
    Liberec si jde i pro třetí sadu. Nyní už vede o čtyři body. Ani středem sítě se nepodařilo skórovat Hudákovi. Benátky si berou oddechový čas.
     
    7:8
    Nakonec to jsou ale přece jen hosté, kteří vedou při prvním technickém oddechovém čase. Zasloužil se o to nepřesný servis domácích.
     
    14:25
    Druhá sada je velmi rychle u konce. Kriško sice bod nedal, ale Marek Nesvačil napálil svou bodovku jen do bloku libereckých hráčů.
     
    13:24
    Neuvěřitelných jedenáct setbolů pro Severočechy. Kriško jen sklepl míč na domácí polovinu po nepřesné nahrávce.
     
    11:18
    Správka pokračuje na servisu. Staněk jen sklepl na domácí polovinu nepřesný příjem Vachouška. Benátky si berou oddechový čas.
     
    11:16
    Liberec vede při druhém technickém oddechovém čase o pět bodů Vachoušek měl na ruce snížení, ale z hlavního kůlu narazil na kompaktní blok.
     
    9:13
    A další bod pro domácí. Syrůčkův servis na hosty platí. A vše opět zakončuje Marek Nesvačil. Obměna hráčů Benátkám více než prospěla. Michal Nekola si bere oddechový čas.
     
    4:9
    Tlak Liberec nepřerušil ani oddechový čas. Po Kriškově servisu nepřihrál pomáhající Rybníček na přihrávce. Benátky si berou oddechový čas.
     
    4:8
    Liberec vede při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body. Rybníček po vysoké nahrávce smečuje daleko do autu.
     
    20:25
    První sada končí. Po servisu Libora Leikepa přihrával Sadílek nepřesně, Rybníček jen odevzdal balon a Jan Štokr tvrdou smečí kolem bloku ukončuje první set.
     
    20:24
    Čtyři setboly pro druhý tým tabulky. Libor Leikep zahájil hru servisem a poté už se nehrálo. Míč spadl mezi dva přijímající hráče.
     
    19:22
    Hosté vedou již o tři body. Správka dokázal zatlačit servisem, Rybníček neměl ideální pozici a tak jen odevzdat míč a to trestá Kriško. Ještě jeden oddechový čas pro domácí celek.
     
    18:19
    A Liberec jde po čase znovu do vedení. Janouch trefil povedený servis. Domácí se neprosadili v útoku a nyní už boduje po technickém úderu Štokr. Benátky si berou oddechový čas.
     
    16:14
    Benátky nad Jizerou vedou dokonce o dva body. Tomáš Kunc, který dnes nastoupil na postu libera poprvé v základní sestavě nyní nestačil na servis domácího univerzála. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    6:8
    Při prvním technickém oddechovém čase vedou hosté o dva body. Michal Sukuba útočil středem sítě jen do pásky. Je tady první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    VK Benátky nad Jizerou: Fučík, Celerýn – Pietkiewicz, Vachoušek, Němeček, Teubner, F. Nesvačil – Hudák, Syrůček – M. Nesvačil, Rybníček – Sadílek
    Trenér: Pavel Třešňák

    VK Dukla Liberec: Janouch, Piskáček – Kriško, Galabov, Správka (C) – Staněk, Veselý, Holubec, Leikep – Štokr, Indra – Kopáček, Kunc
    Trenér: Michal Nekola

    Rozhodčí: Jaromír Kořenek – Petr Kvarda
    thejrc.org