Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Detroit – Columbus 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Florida 2:1 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 0:1 (kon.) | Carolina – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Buffalo 2:1 (po pr.)
St. Louis – NY Islanders 2:5 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 5:4 (2:1 po s.n.) | San Jose – Vancouver 5:0 (kon.)
Arizona – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Florida Panthers
Neděle 12.11.2017, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Ale zdaleka to Devils nemají definitivní a teď je znovu obrovsky podržel brankář Schneider! Barkov krásnou žabičkou přes tři bránící hráče našel Huberdeaua, jenž z úhlu najížděl sám na Schneidera. Zkusil si jej rozhýbat a zasunout touš k bližší tyčce, brankář ale ani teď nekapituloval, když zasáhl špičkou betonu a možná i ostřím brusle.
     
    50:37
    Tak to bylo neuvěřitelné. Schneider si vyjel daleko z branky, aby usnadnil svému týmu rozehrávku, namazal ovšem pouze Trocheckovi, který přihrávku u mantinelu zastavil a okamžitě pálil na opuštěnou svatyni. Brankář Devils svoji minelu výborně napravil, když se proti Trocheckově zakončení natáhl a jemně jej holí tečoval had horní tyčku!
     
    49:48
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Stefan Noesen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Ian McCoshen – 2 min., hrubost).
     
    43:31
    To bylo velice ošemetné! Vrbata se snažil lišácky procpat kotouč mezírkou mezi betonem a tyčkou. Nakonec se mu to povedlo, včas jej ale odpálil Moore. Kdyby byli Panteři důraznější, slavili by vyrovnání.
     
    42:10
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Damon Severson – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:23
    Radim Vrbata chytře zavezl kotouč za branku a předložil jej zcela volnému Trocheckovi. Ten dlouho vyčkával, nakonec však vyslal kvalitní střelu, kterou dalším výborným zákrokem krotí Schneider.
     
    36:18
    Neuvěřitelná situace! Schneider už byl zcela mimo hru a Vrbata zasouval kotouč zpoza brány do prázdné klece. Neuvěřitelným skluzem se prezentoval Greene, který doklouzal včas a doslova okradl českého forwarda o gól, když zakončení zastavil těsně před jeho cílem.
     
    34:36
    Domácí se pohledně prokombinovali o pásma, načež zkoušel štěstí zpoza kruhů Boyle. Což o to, rána to byla pěkná, zastavila ji ale tyčka! Velké štěstí pro Floridu.
     
    31:34
    Obrovská šance hostů! Sceviour si najel do volného prostoru před brankou. Nakonec skutečně přihrávku obdržel a jedinou překážkou na cestě k vyrovnání byl Schneider. Sceviour to na něj zkusil forhendovou kličkou, kterou se snažil vyšperkovat střelou mezi betony, ale brankář skvěle chytá!
     
    30:29
    Po menším tlaku se herní předmět odrazil ideálně ke střele Henriquovi. Domácí útočník neváhal a okamžitě zakončoval. Reimer předvedl důležitý zákrok, když puk mrštně vyráží mimo nebezpečný prostor!
    27:20 Nick BJUGSTAD - 2:1
     
    27:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo na další impozantní Schneiderův zákrok, ale nakonec přeci jen Panthers snižují. NICK BJUGSTAD si našel na brankovišti odražený kotouč, a ačkoliv jeho první zakončení brankář skvěle zneškodnil, na dorážku pod břevno už dosáhnout nemohl.
    Asistence: Michael Matheson.
    24:58 Kyle PALMIERI - 2:0
     
    24:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, Devils vedou o dvě branky! Butcher posunul puk na modrou čáru, kde se Hischier dobře zorientoval a nabil na kruh KYLEOVI PALMIERIMU. Rána domácího střelce byla parádní a skončila v horním růžku!
    Asisitence: Nico Hischier, Will Butcher.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Micheal Haley – 2 min., podražení).
     
    23:49
    Velká šance v oslabení! Connor Brickley se po levé straně protáhl za domácí obranu a mířil na Schneidera. Brankář situaci dobře ustál a zakončení zneškodnil betonem.
     
    23:23
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Connor Brickley – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:15
    A pozor, hned v úvodu tu byla zajímavá šance ve zbytku přesilovky. Barkov se natahoval po puku, a nakonec jej zblízka vyslal vstříc Schneiderovi. Ten ale předvedl další důležitý zákrok!
     
    18:19
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jesper Bratt – 2 min., hákování).
     
    16:40
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jevgenij Dadonov – 2 min., hákování).
     
    16:26
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Taylor Hall – 2 min., držení protihráče).
     
    14:39
    Fantastický Schneider! Po nahození se na brankovišti nejlépe zorientoval Huberdeau a snažil se zasunout puk za ležícího brankáře. Schneider střelu zastavil betonem a navíc si stejným způsobem poradil i s následnou dorážkou stejného hráče!
     
    14:07
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Miles Wood – 2 min., držení protihráče).
     
    13:01
    Ekblad měl na holi vyrovnání, pálil totiž z ideální pozice mezi kruhy. Schneider svůj tým podržel, když si proti střelci povyjel a odklonil střelu vyrážečkou!
    05:59 Damon SEVERSON - 1:0
     
    05:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Velice rychlá odměna za zvýšenou aktivitu! DAMON SEVERSON poslal na první pohled neškodné nahození od mantinelu. Kotouč mířil zcela mimo klec, avšak odraz od brusle Yandlea způsobil, že se vydal přímo na branku a zastavil se až v síti.
    Asistence: Jimmy Hayes.
     
    01:08
    Prudential Center se rozezvučelo cinknutím tyčky! Barkov vyslal proti Schneiderovi nenápadné nahození. To se však odrazilo od jedné z hokejek na brankovišti a odrazilo se od horní tyčky branky patřící dezorientovanému Schneiderovi.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Severson (J. Hayes), 25. Palmieri (Hischier, Butcher) – 28. Bjugstad (Matheson)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Santini, A. Greene (C), Severson, J. Moore, Müller, Butcher – Palmieri (A), Hischier, Hall (A) – Stafford, Henrique, Bratt – J. Hayes, Boyle, Wood – Noesen, Coleman, Gibbons.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad (A), Yandle, Pysyk, Matheson, Weegar, McCoshen – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Vrbata, Trocheck (A), Brickley – Sceviour, Bjugstad, J. McGinn – Hunt, MacKenzie (C), Haley.
    bahis siteleri