Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Detroit – Columbus 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Florida 2:1 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 0:1 (kon.) | Carolina – Chicago 3:4 (po pr.) | Montreal – Buffalo 2:1 (po pr.)
St. Louis – NY Islanders 2:5 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 5:4 (2:1 po s.n.) | San Jose – Vancouver 5:0 (kon.)
Arizona – Winnipeg 1:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
Vancouver Canucks
Neděle 12.11.2017, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Chris TIERNEY - 5:0
     
    59:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To je tedy závěr utkání! CHRIS TIERNEY unikal sám na branku, ale při zakončení byl faulovaný, takže rozhodčí nařídil trestné střílení. A forvard Žraloků jím nepohrdl, krásně pověsil kotouč pod horní tyčku. Z těsného duelu tedy máme pětigólový rozdíl a hosté na tento zápas rozhodně nebudou vzpomínat rádi. Zbytek základní hrací doby už se bude jen dohrávat. Bez asistence.
    59:22 Chris TIERNEY - 4:0
     
    59:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Canucks ještě jednou zkusili odvolat brankáře, ale ani napodruhé se jim tento risk nevyplatil, dostávají čtvrtý gól. Jen co se na kotouč dostal u levého mantinelu útočník San Jose CHRIS TIERNEY, trefil k tyči odkrytého zařízení. Sharks tak potvrzují své vítězství. Bez asistence.
    58:19 Logan COUTURE - 3:0
     
    58:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto o tom, kdo si z tohoto zápasu odnese dva body za výhru v základní hrací době. Vancouver Canucks zariskovali hru bez brankáře, Makrström odjel na střídačku. Jenže uteklo pouze pár vteřin a LOGAN COUTURE ze středního pásma ukázkově trefil odkryté zařízení Kosatek. Domácí tak vedou o tři zásahy a mohou závěr třetí třetiny dohrát v klidu. Asistence: Joel Ward, Joakim Ryan.
    35:59 Logan COUTURE - 2:0
     
    35:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    V přesilovce se dnes ani jeden tým zatím prosadit nedokázal, ale teď tu máme gól během vlastního oslabení, který dává domácí útočník LOGAN COUTURE. Ten nejprve nevyužil přečíslení dva na jednoho s Tomášem Hertlem, pak ale dostal další šanci, tentokrát už v samostatném úniku. A možností nepohrdl. Couture udělal kličku do bekhendu a překonal brankáře Markströma mezi betony. Pohledný hokejový okamžik a Vancouver Canucks mají další starosti. Asistence: Tomáš Hertl.
    00:48 Tomáš HERTL - 1:0
     
    00:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to byla opravdová rychlost. Domácí hokejisté vůbec na nic nečekali a po necelé minutě základní hrací doby strhávají vedení na svou stranu. Canucks sice soupeře dobře pokrývali, ale nebylo jim to nic platné. Kotouč totiž dostal na modrou čáru obránce Justin Braun. Ten ho nahodil směrem na branku a těsně před zraky gólmana Markströma puk tečoval český útočník TOMÁŠ HERTL. Je dost možné, že maskovaný muž Vancouveru vůbec nevěděl, kam touš míří. Máme tu tedy velmi rychle otevřené skóre. Asistence: Justin Braun, Melker Karlsson.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 1. Hertl (Braun, M. Karlsson), 36. Couture (Hertl), 59. Couture (J. Ward, J. Ryan), 60. Tierney, 60. Tierney (TS)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Heed – Donskoi, J. Thornton, Pavelski – Hertl, Couture, M. Karlsson – Hansen, Tierney, Bødker – Meier, Goodrow, J. Ward.
    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, D. Pouliot, Del Zotto, Biega, B. Hutton, Gudbranson – Bärtschi, Horvat, Boeser – D. Sedin, H. Sedin, Eriksson – M. Granlund, B. Sutter, Dorsett – Vanek, Burmistrov, Gagner.

    Rozhodčí: Hebert, Charron – Pancich, Cormier

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri