Olomouc – Třinec 4:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 14.11.2017, 18:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:09 Jakub HERMAN - 4:0
     
    54:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se ukazují znovu jako střelci! Jen pár sekund po startu vlastní přesilovky se Olomouc postarala o obrovský nápor před brankovištěm Hamerlíka, z něhož nakonec vyšel jako vítěz JAKUB HERMAN, jehož dorážka proletěla skulinou u levé tyčky. Asistence: Vilém Burian, Jiří Ondrušek.
    22:32 David ŠKŮREK - 3:0
     
    22:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A další zásah! Dlouhatánský pres na třineckou defenzívu byl v dlouhodobém měřítku asi neúnosný, což se projevilo nakonec i na skóre. DAVID ŠKŮREK se zjevil před brankou jako domácí spasitel a agilními dorážkami doslova dotlačil puk za brankovou čáru. Hrubec byl zřejmě bezmocný. Asistence: Jan Eberle, Marek Laš.
    18:50 Kevin SUNDHER - 2:0
     
    18:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A další nečekaný zásah! Jako blesk z čistého nebe vlétl do obranného pásma Slezanů rychlý štírek KEVIN SUNDHER, který takřka po vzoru svého staršího parťáka z obrany Škůrka provedl samostatný únik na golmana Hrubce. Jen o trochu rychlejší zakončení z pravé strany bylo také účinným receptem, puk taktéž jako u první domácí trefy proletěl mezi betony. Asistence: Lukáš Galvas.
    13:17 David ŠKŮREK - 1:0
     
    13:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto je velké překvapení! Třinec jen lehce zaváhal v pokrývání prostoru svého defenzivního pásma a Olomouc toho naprosto nekompromisně využívá. DAVID ŠKŮREK si našel přesně místo mezi dvěma beky a jednoduchou stahovačkou vyvedl Hrubce z osy. Následná rána mezi nohy pak vypadala jako formalita. Asistence: Martin Vyrůbalík, Jan Knotek.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 14. Škůrek (Vyrůbalík, J. Knotek), 19. Sundher (L. Galvas), 23. Škůrek (Eberle, Laš), 55. Herman (Burian, Ondrušek)


    HC Olomouc: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Houdek, Ondrušek (A), J. Galvas, L. Galvas, Staněk – Eberle, J. Knotek (A), Laš – Skladaný, Herman, Burian – Ostřížek, Mráz, Strapáč – Holec, Sundher, R. Vlach.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (23. Hamerlík) – Roth (A), M. Doudera (A), Adámek, D. Musil, Jank, Linhart, Bartko – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrňa, Rákos, Svačina – Dravecký (C), Polanský, Raška – Cienciala, Mikulík, Christov.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Frodl, Komárek

    Diváci: 4027
    ocianews.com