Mountfield HK – Žďár n/S 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (3:2, 0:0, 0:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 14.11.2017, 16:45 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    18:28
    Žďár právě vstřelil branku!
    Největší šance má Žďár v oslabení a tentokrát po nádherné ráně dokonce snižuje. Kotouč zůstal volný a odrazil se k LUBOŠI DOSPĚLOVI, který ranou pod víko nedal Dvořákovi šanci. Asistence: Jaromír Pytlík, Daniel Poizl.
     
    09:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    A má slova potvrzuje snad šestý únik dvou proti jednomu, který se Hradci nabídl. Tadeáš Jakubec skvěle vybídl MATĚJE SÍLU a ten si připisuje druhou branku v dnešním utkání. Asistence: Tadeáš Jakubec.
     
    05:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    A evidentně nekončíme! Petr Kuboš střílel z mezikruží a pravděpodobně trefil DOMINIKA ŠEDIVÉHO, od kterého se puk odrazil za bezmocného Radostu. Asistence: Petr Kuboš.
     
    05:13
    Žďár právě vstřelil branku!
    Máme záhy vyrovnáno. To se nám to pěkně rozjelo! Gól vstřelil DOMINICK VAŠÍČEK, který si umně poradil před Dvořákem. Asistence: Jakub Černohorský, Jakub Konečný.
     
    04:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šancí je na začátku zápasu hodně a jedna z nich končí gólem! Do úniku dva na jednoho se dostala dvojice Tadeáš Jakubec a MATĚJ SÍLA. První jmenovaný bekhendem vrátil puk před bránu a Matěj Síla jej pouze doklepl do prázdné brány. Asistence: Tadeáš Jakubec.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 5. M. Síla (Jakubec), 6. Šedivý (Kuboš), 10. M. Síla (Jakubec) – 6. Vašíček (Černohorský, Konečný), 19. Dospěl (Pytlík, Poizl)


    Mountfield HK: Dvořák (Ševců) – Řehák, Voňka, Müller, Janoušek, Pěnčík "C", Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Sklenář, Jakubec, M. Síla, Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla, Komma, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Novotný) – Černohorský, Čermák, Klodner, Poizl, Cibuzar, Budín – Konečný, Dospěl, Vlk, Pytlík, Kuluris, Marguš, Puczek, Nagy, Gergel, Vašíček. Trenér: Jaromír Pytlík.

    Rozhodčí: Pilný – Laczko, Pechánek

    Diváci: 102
    thejrc.org