Sparta – Česká Lípa 10:4 (kon.) | Střešovice – Chodov 6:7 (po pr.)
konec
ACEMA Sparta Praha
10:4 (2:1, 4:2, 4:1)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Úterý 14.11.2017, 18:30 • Aréna Sparta • Livesport Superliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    55:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    K odraženému míčku se dostal MATĚJ PRUNER, který ho ihned napálil do branky. Domácí hráč tak načepoval "desítku" do sítě České Lípy. Asistence: Marek Zouzal.
     
    51:31
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásná rána. Na polovině hřiště napřáhl ke střele LUKÁŠ MLEJNEK, který propálil Beneše, jenž pravděpodobně míček vůbec neviděl. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    48:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAN KREJČA se ujmul míčku a vydal se na nájezd. Ten zakončil povedenou střelou k levé tyči – 9:3.
     
    46:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta hraje v naprosté pohodě. Nyní přichází v pořadí již osmá branka, o kterou se tentokrát postaral ROBERT KOŠIR. Asistence: Jan Krejča.
     
    45:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Svatoš si počkal a následně poslal přihrávku skrze brankoviště na MILANA GARČARA, který míček zametl do sítě. Sparta tak využívá druhou přesilovou hru v utkání. Asistence: Ondřej Svatoš.
     
    38:25
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté rychle reagují. ŠTĚPÁN SLANÝ se dostal k míčku a krásnou přízemní ranou se trefil přesně k levé tyči a snižuje na rozdíl tří branek. Asistence: Radovan Vnuk.
     
    38:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    MAREK KOŠČO si seběhl před branku, kam byl míček protečován. Domácí hráč na nic nečekal a míček ihned uklidil za záda Dvořáka. Asistence: Daniel Kalaš
     
    31:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ UJHELYI zůstal trestuhodně osamocen před brankou a domácí střelec se v těchto situacích nemýlí. Míček poslal ihned za záda Dvořáka. Asistence: Matěj Pruner.
     
    25:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nájezdu se zhostil MILAN GARČAR, který Dvořáka rozhýbal a poté zakončil bekhendem přesně pod horní tyč.
     
    23:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí si berou záhy zpět své ztracené vedení. MAREK ZOUZAL dostal zpětnou přihrávku a ihned pálil do branky. Míček se zastavil až za zády Dvořáka, který neměl mnoho šancí zasáhnout. Asistence: Matěj Pruner.
     
    21:55
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno.Z levé strany přišla přihrávka na pravou, kde byl DANIEL KNĚŽOUR, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou klec domácích – 2:2. Asistence:Vojtěch Legner.
     
    11:31
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté se nevzdávají a snižují na rozdíl jedné branky. Jirsa míček prostrčil na střed, kde byl JAROMÍR EKL, který do míčku praštil a ten skončil až v síti. Asistence: Jakub Jirsa.
     
    09:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Na levé straně se dostal k míčku LUKÁŠ UJHELYI, který z první poslal míček za záda přesouvajícího se Dvořáka. Asistence: Jan Marvánek.
     
    08:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a je tu první branka. Z pravé strany přihrával Garčar, po jehož asistenci se dokázala z první prosadit ROBERT KOŠIR. Asistence: Milan Garčar.

    Alan Šrámek


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. Košir (Garčar), 10. Ujhelyi (Garčar), 24. Zouzal (Pruner), 26. Garčar (TS), 32. Ujhelyi (Pruner), 39. Koščo (Kalaš), 46. Garčar (Svatoš), 47. Košir (Krejča), 49. Krejča (TS), 56. Pruner (Zouzal) – 12. Ekl (Jirsa), 22. Kněžour (Legner), 39. Slaný (Vnuk), 52. Mlejnek (Ekl)


    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Zítka) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš – Ujhelyi, Zouzal, Kozdera – Košir, Jaroš, Svatoš – Kareš, Krejča, Pruner – Špalek.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Ponomarev) – Vnuk, Bureš, Dzierža, Kadlec, Slaný, Legner – Mlejnek, Novák, Spilka – Hřebřina, Karel, Matějíček – Jansa, Pastor, Kněžour – Jirsa, Ekl, Břiška.

    Rozhodčí: Jiří Müller, Matouš Novosad
    thejrc.org