Barys – Omsk 1:2 (2:3 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Novosibirsk 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Soči 3:2 (4:3 po s.n.)
CSKA Moskva – Ufa 3:0 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 6:3 (kon.) | Viťaz – Kazaň 1:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Ak Bars Kazaň
Středa 15.11.2017, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:28 Jiří SEKÁČ - 1:4
     
    56:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Poté co Golubev opouští trestnou lavici, tak se k odraženému puku dostal ve středním pásmu JIŘÍ SEKÁČ a ten ujížděl sám na brankáře a věděl si rady a bekhendem stvrzuje vítězství svého týmu v dnešním zápase. Asistence: Michail Gluchov.
    41:39 Arťom LUKOJANOV - 1:3
     
    41:39
    Kazaň vstřelila branku!
    ARŤOM LUKOJANOV si sjel s pukem z pravé strany až před branku a zavěsil pod břevno. Nepochopitelně dostal příliš mnoho prostoru a obránci se soustředili na najíždějící ostatní hráče, než aby si pohlídali právě již zmíněného střelce čtvrté branky. Asistence: Alexandr Svitov.
    26:11 Maxim AFINOGENOV - 1:2
     
    26:11
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Čechov dává kontaktní branku. Kdy střelu od modré Garipov skoro měl, ale nakonec puk skončil před MAXIMEM AFINOGENOVEM a ten dokázal poslat puk mezi betony Garipova. U této branky asistuje Čech Mozík Vojtěch! Asistence: Vojtěch Mozík a Alexandr Nikulin.
    12:10 Albert JARULLIN - 0:2
     
    12:10
    Kazaň vstřelila branku!
    A zničehonic dává Kazaň svou druhou trefu. Kdy po střele zůstal puk před brankou a důrazný ALBERT JARULLIN jej poslal za záda Karhunena. Asistence: Jaroslav Kosov.
    00:17 Stanislav GALIJEV - 0:1
     
    00:17
    Kazaň vstřelila branku!
    Jen sedmnáct sekund uplynulo a je tu první branka zápasu. Kazaň se po vyhraném buly dostala ihned do útočné třetiny, kdy přišla přihrávka na pravou stranu, odkud přišla střela, která propadla brankáři a puk se zastavil před brankovou čarou. Avšak pozorný STANISLAV GALIJEV dojel puk a dostrčil jej do branky. Asistence: Anton Lander a Jiří Sekáč.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 27. Afinogenov (Mozík, A. Nikulin) – 1. Galijev (Lander, Sekáč), 13. Jarullin (Kosov), 42. Lukojanov (Svitov), 57. Sekáč (M. Gluchov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Karhunen (Saprykin) – Gimajev, Katičev, Mozík, Golovkov, S. Romanov, Pautov, Voronkov, P. Lukin – Vorošilo, Jacenko, Švec-Rogovoj – Vyglazov, Makejev, A. Nikulin – Afinogenov, Rendulić, Kopejkin – Horák, Dvurečenskij, A. Lazarev.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Garipov) – Tokranov, D. Musin, Jarullin, Markov, Abrosimov, Ohtamaa, Sidorov – Golubev, Kosov, Svitov – Lukojanov, Malychin, Jazkov – Sekáč, Lander, Galijev – Tkačov, Klinkhammer, M. Gluchov.
    thejrc.org