Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Sparta 5:4 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 15.11.2017, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:12:38)
     
    Je dobojováno. Domácí Verva nakonec dotáhla utkání do vítězného konce a po výhře 6:3 tak slaví důležité tři body do tabulky. Viděli jsme ofenzivní zápas, který nabídl devět branek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Domácí mají puk na svých holích a už hosty k ničemu nepustí.
    59:22 Viktor HÜBL - 6:3
     
    59:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je hotovo. VIKTOR HÜBL tentokráte byl přesný a svou střelou zblízka trefil prázdnou boleslavskou klec – 6:3. Domácí tak už prakticky mohou slavit dnešní veledůležité vítězství za tři body. Asistence: Peter Jánský.
     
    58:49
    Kotvan nepustil Černého, aby trefil prázdnou hostující klec a sám poté vyvezl puk z obranného pásma. Jeho tým tak může jít útočit.
     
    58:29
    Radan Lenc to zkoušel z pravé strany, jeho bekhendová střela ale skončila mimo tři tyče. Petrásek tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:54
    Viktor Hübl mohl definitivně rozhodnout tento zápas, z levé strany ale netrefil prázdnou klec, kotouč se jen odrazil od pravé tyčky hostující branky.
     
    56:50
    Branka hostů je prázdná, hosté hrají powerplay.
     
    56:40
    Hosté si berou oddechový čas.
    56:34 Karel KUBÁT - 5:3
     
    56:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva vede o dvě branky. KAREL KUBÁT si sjel na levou stranu, nabruslil si až před Maxwella, kde ho z blafáku dokázal prostřelit a dává tak svému celku dvoubrankový náskok – 5:3. Domácí tak jsou už blízko od zisku tří bodů. Bez asistence.
     
    56:11
    František Gerhát se málem dostal do zakončení, ale nakonec ho zastavila obrana hostů, která nepovolila domácím jít do dvoubrankového vedení.
     
    55:31
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    55:20
    Domácí hráči svou přesilovou hru nehrají dobře a hosté ve vlastním oslabení šli do další akce. Ke střele se ale nedostali.
     
    54:46
    Urban získal kotouč a okamžitě ho vyhazuje do bezpečí.
     
    53:54
    Radan Lenc se dostal ve vlastním oslabení ke střele a provětral lapačku Michaela Petráska. Následně pak už jdou do útoku zase domácí hráči.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. K. Pilař (Kubát, V. Hübl), 33. Vandas, 36. J. Černý, 51. Nejezchleb (Dietz, M. Hanzl), 57. Kubát, 60. V. Hübl (Jánský) – 24. J. Říha (Bernad, Pacovský), 26. Valský (Klepiš), 45. Urban (Orsava, P. Holík)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl (A), J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, J. Šimeček, Matoušek.
    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Kotvan, Eminger, Hanzlík (C), Knot, Němeček, J. Říha, Bernad – Valský, P. Holík, Klepiš (A) – Lenc (A), Urban, Orsava – Pabiška, P. Musil, Pacovský – P. Kousal, Vrdlovec, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Frodl, Komárek

    Diváci: 3 825
    thejrc.org