Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Sparta 5:4 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
BK Mladá Boleslav
Středa 15.11.2017, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Viktor HÜBL - 6:3
     
    59:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je hotovo. VIKTOR HÜBL tentokráte byl přesný a svou střelou zblízka trefil prázdnou boleslavskou klec – 6:3. Domácí tak už prakticky mohou slavit dnešní veledůležité vítězství za tři body. Asistence: Peter Jánský.
     
    56:54
    Viktor Hübl mohl definitivně rozhodnout tento zápas, z levé strany ale netrefil prázdnou klec, kotouč se jen odrazil od pravé tyčky hostující branky.
     
    56:50
    Branka hostů je prázdná, hosté hrají powerplay.
     
    56:40
    Hosté si berou oddechový čas.
    56:34 Karel KUBÁT - 5:3
     
    56:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva vede o dvě branky. KAREL KUBÁT si sjel na levou stranu, nabruslil si až před Maxwella, kde ho z blafáku dokázal prostřelit a dává tak svému celku dvoubrankový náskok – 5:3. Domácí tak jsou už blízko od zisku tří bodů. Bez asistence.
     
    53:31
    Říha dostává dvě minuty za vysokou hůl a Boleslav jde znovu do čtyř.
     
    51:08
    Bernad podrazil soupeře a dostává dvě minuty. Je tu další početní výhoda pro domácí tým.
    50:07 Richard NEJEZCHLEB - 4:3
     
    50:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté strhávají vedení opět na svou stranu. Dietz od modré čáry trefil RICHARDA NEJEZCHLEBA, který tak skóruje – 4:3. Asistence: Stanislav Dietz a Martin Hanzl
     
    47:41
    Lukáš Pabiška si sjel na pravý kruh a střelou z bekhendu orazítkoval vzdálenější tyč!
    44:58 Tomáš URBAN - 3:3
     
    44:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté znovu srovnávají stav utkání a je tedy opět vyrovnáno. Přesilovku hostů využil TOMÁŠ URBAN, který těsně před Michaelem Petráskem doklepl kotouč za jeho záda – 3:3. Asistence: Jakub Orsava, Petr Holík.
     
    43:51
    David Bernad se dostal do zakončení před Petráskem a hned na to byl podražen Hüblem, který dostává dvě minuty za podražení. Hosté mají šanci srovnat v přesilové hře.
     
    39:00
    Jakub Černý dostává dvě minuty za držení protihráče a je z toho další přesilová hra pro Mladou Boleslav.
     
    35:59
    Gerhát sekl soupeře a dostává dvě minuty. Nabízí tak přesilovku pro hostující tým.
    35:48 Jakub ČERNÝ - 3:2
     
    35:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Už klasickou početní výhodu domácí využívají. JAKUB ČERNÝ se zorientoval ve skrumáži před hostující brankou a poté dokázal puk uklidit za Maxwellova záda – 3:2. Domácí tak otáčejí stav utkání na svou stranu a znovu vedou. Bez asistence.
     
    34:01
    Eminger v šanci domácích přidržel soupeře a dostává dvě minuty. Litvínov si tak zahraje další dvojnásobnou početní výhodu, která může trvat minutu a půl.
     
    33:30
    Němeček v důsledku tlaku domácích fauloval a dostává dvě minuty za napadení. Přesilovka pro domácí tým.
     
    32:50
    V obrovské šanci byli domácí hráči. Richard Nejezchleb ale svou střelou Maxwella nepřekonal a hostujícímu brankáři tak možná pomohla branková konstrukce, o kterou se puk zastavil.
    32:11 Michael VANDAS - 2:2
     
    32:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno. Po nepřesné střele hostů se do útočného pásma dostali domácí hráči. MICHAEL VANDAS si pak nabruslil z pravé strany do prostoru mezi kruhy, odkud svou střelou vymetl v síti hostů pavučiny – 2:2. Bez asistence.
    25:55 Jakub VALSKÝ - 1:2
     
    25:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu. Po chybě domácích obránců jeli Mladoboleslavští dva na nikoho a těsně před Michaelem Petráskem poslal zpětnou přihrávkou kotouč Klepiš na levou stranu JAKUBU VALSKÉMU, který pak svou střelou nedal domácímu brankáři vůbec šanci – 1:2. Asistence: Jakub Klepiš.
    23:13 Jiří ŘÍHA - 1:1
     
    23:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Hosté využívají svou přesilovou hru. Z levého kruhu se k tvrdé střele napřáhl JIŘÍ ŘÍHA, který tak propálil Michaela Petráska a začíná se znovu od začátku. Asistence: David Bernad a Dominik Pacovský.
     
    21:18
    Jenže moc dlouho jim to nevydrželo. Kubát dostává dvě minuty za podražení a je tu další přesilovka pro hosty z Mladé Boleslavi.
     
    19:08
    Černý inkasuje dvě minuty za podražení a Boleslav bude hrát pět na tři. Dvojnásobná početní výhoda ale může trvat pouze devět vteřin.
     
    17:17
    Daniel Sörvik dostává dvě minuty za nedovolené bránění a je tu přesilovka hostů, kteří mají v závěru první třetiny šanci srovnat.
    14:56 Karel PILAŘ - 1:0
     
    14:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští svou dvojnásobnou početní výhodu využívají. KAREL PILAŘ se napřáhl z vrcholu levého kruhu a jeho ránu těsně před brankou Maxwella tečoval svou bruslí obránce hostů Kotvan, ta změnila směr a skončila za zády Brandona Maxwella – 1:0. Asistence: Karel Pilař a Viktor Hübl.
     
    14:24
    Moc dlouho to ale hostům nevydrželo a jdou opět do tří. Procházka dostal dvě minuty za podražení a je tu další přesilovka pět na tři, která bude opět trvat sedmačtyřicet vteřin.
     
    13:11
    Další trest pro hosty. Urban držel soupeře a zbytečně tak posílá svůj tým do tří. Litvínov bude hrát sedmačtyřicet vteřin přesilovku pět na tři.
     
    11:58
    Další vyloučení hostů. Eminger dostává dvě minuty za nedovolené bránění a Litvínov si zahraje další přesilovou hru.
     
    08:28
    Přesilovku si zahrají také boleslavští hokejisté. Gula inkasuje dvě minuty za poražení a už sedí na trestné lavici a bude doufat, že tomu bude po celou délku trestu.
     
    04:47
    První vyloučení utkání. Kousal podražil soupeře a dostává za to dvě minuty. Litvínov si tak jako první zahraje přesilovou hru.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. K. Pilař (Kubát, V. Hübl), 33. Vandas, 36. J. Černý, 51. Nejezchleb (Dietz, M. Hanzl), 57. Kubát, 60. V. Hübl (Jánský) – 24. J. Říha (Bernad, Pacovský), 26. Valský (Klepiš), 45. Urban (Orsava, P. Holík)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl (A), J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, J. Šimeček, Matoušek.
    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Kotvan, Eminger, Hanzlík (C), Knot, Němeček, J. Říha, Bernad – Valský, P. Holík, Klepiš (A) – Lenc (A), Urban, Orsava – Pabiška, P. Musil, Pacovský – P. Kousal, Vrdlovec, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Frodl, Komárek

    Diváci: 3 825
    bahis siteleri