Plzeň – Chomutov 3:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 5:1 (kon.) | Liberec – Sparta 5:4 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:4 (1:1, 1:1, 2:2 - 1:0)
HC Sparta Praha
Středa 15.11.2017, 18:00 • Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:57 Adam JÁNOŠÍK - 5:4
     
    60:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec vítězí! Bakoš vyslal dopředu ADAMA JÁNOŠÍKA. Domácí obránce pronikl po levé straně až na oblast kruhu a dělovou ranou propálil Honzíka na bližší tyč!
    Asistence: Martin Bakoš.
    50:26 Miroslav FORMAN - 4:4
     
    50:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tygři bleskově nabytý náskok lacině ztrácí. Janus vyrazil pokus z rohu kluziště pouze před sebe. Na brankovišti si nejdůrazněji počínal MIROSLAV FORMAN a doklepl touš za ležícího brankáře.
    Bez asistence.
    47:16 Milan BARTOVIČ - 4:3
     
    47:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, šelmy během několika sekund obracejí skóre ve svůj prospěch! Ševc poslal puk MILANU BARTOVIČOVI, který nastartoval své pověstné motory, prohnal se po pravé straně a přesnou střelou zápěstím poslal Honzíka do role diváka. Pro Bartoviče je to vůbec první gól v sezoně!
    Asistence: Martin Ševc, Tomáš Havlín.
    47:08 Michal BULÍŘ - 3:3
     
    47:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale vzápětí je opět vyrovnáno! Na modré čáře si puk zpracoval Derner a vyslal jej vstříc Honzíkovi. Ten vyrazil betonem pouze před sebe a MICHAL BULÍŘ již měl snadnou práci!
    Asistence: Lukáš Derner.
    45:51 Robert ŘÍČKA - 2:3
     
    45:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Do samostatného úniku se propracoval ROBERT ŘÍČKA a ačkoliv jej Havlín hákoval, dokázal zcela přesně vymést horní růžek Janusovy klece. To bylo na diplom z přesnosti střelby.
    Asistence: Tomáš Dvořák, Vincent Patrick Saponari.
    35:06 Michal BULÍŘ - 2:2
     
    35:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šťastné vyrovnání Liberce, tohle si Honzík za rámeček rozhodně nedá. Bakoš posunul puk do jízdy MICHALU BULÍŘOVI. Zdálo se, že jeho bekhendový pokus z téměř nulového úhlu nemá moc šancí na úspěch, to byl ale omyl. Střela proklouzla Honzíkovi kolem betonu!
    Asistence: Martin Bakoš.
    32:30 Robert ŘÍČKA - 1:2
     
    32:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá další přesilovku. Po příjmu přihrávky vyslal puk zápěstím na branku ROBERT ŘÍČKA, a ačkoliv pálil z uctivé vzdálenosti, pověsil puk přesně pod horní tyčku!
    Asistence: Andrej Kudrna, Petr Kalina.
    11:13 Lukáš PECH - 1:1
     
    11:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, Sparta využívá přesilovou hru! Vrána hezky našel před Janusem připraveného Formana, proti jehož zakončení se ještě brankář zaskvěl. Na dorážku LUKÁŠE PECHA z bezprostřední blízkosti byl už ale krátký.
    Asistence: Miroslav Forman, Petr Vrána.
    00:15 Petr JELÍNEK - 1:0
     
    00:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskurychlé! Jašek zavezl puk za branku, načež si jej dobře pokryl a předložil na brankoviště PETRU JELÍNKOVI. Ten pohotově vystřelil a střela se zastavila až za Honzíkovými zády.
    Asistence: Lukáš Jašek.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. P. Jelínek (Jašek), 36. Bulíř (Bakoš), 48. Bulíř (Derner), 48. Bartovič (Ševc, Havlín), 61. Jánošík (Bakoš) – 12. Pech (Forman, P. Vrána), 33. Říčka (Kudrna, Kalina), 46. Říčka (Tomáš Dvořák, Saponari), 51. Forman


    Bílí Tygři Liberec: Janus (Will) – Havlín, Ševc (C), Kolmann, Jánošík (A), Pyrochta, Derner – Jašek, P. Jelínek (A), L. Krenželok – M. Kvapil, Bulíř, Bakoš – Lakatoš, Redenbach, Ordoš – Bartovič, J. Stránský, J. Vlach.
    HC Sparta Praha: Honzík (Aittokallio) – Z. Michálek, T. Pavelka, Kalina, Mikuš, Tomáš Dvořák, Švrček, Nedomlel – Forman, Pech, Kumstát – Kudrna, P. Vrána, J. Hlinka – Saponari, Reichenberg, Říčka – Rousek, Černoch, Smejkal.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Flegl, Polonyi

    Diváci: 5944
    thejrc.org