K. Vary – Slavia 6:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 2:1 (po pr.) | Vsetín – Prostějov 5:4 (1:0 po s.n.)
Kladno – Litoměřice 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
HC Slavia Praha
Středa 15.11.2017, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID ŠAFRÁNEK si objel oba karlovarské beky a nakonec zcela jednoduchou střelou snižuje gólové manko. Asistence: Lukáš Endál.
     
    53:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Dlouho nebyla k vidění žádná šance. Spolu s Gorčíkem ujel TOMÁŠ RACHŮNEK, který dostal přesnou přihrávku na hůl od prvního jmenovaného. Rachůnek se s přehledem postaral konečnou střelu. Asistence: Sebastian Gorčík, Stanislav Balán.
     
    39:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že se ke střele nedostane. Mladý štírek se nenechal nijak zahanbil. Napadal ho jeden z obránců, ale ani to nebylo nijak platné. JAKUB FLEK se v přímé blízkosti Polívkovi trefil do volného místa. Asistence: Ondřej Beránek.
     
    35:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pravidlo ,,Nedáš, dostaneš," se právě potvrdilo. Energetici nedokázali využít několik šancí. Takovou chybu však nedostal MAREK RAČUK, který se ze samostatného úniku trefil přímo mezi betony Filipa Novotného. Asistence: Jan Novák.
     
    28:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici využívají přesilovou hru. MARTIN KOHOUT si sjel pro kotouč do kruhu a trefil zcela odkrytou část Frodlovy branky. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    21:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Branka po dlouhé konzultaci byla uznána. Autorem branky se stává PETR STLOUKAL, který dostal kotouč za záda Frodla. Asistence: Matic Podlipnik, Dávid Gríger.
     
    18:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Když VÁCLAV SKUHRAVÝ opustil trestnou lavici, ihned si reputaci napravil famózním gólem, před modrou čarou poslal dělovou ránu, který prostřelila Frodla. Asistence: Ondřej Beránek.
     
    03:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tento gól nejvíce mrzí Dominika Frodla, který má na brance největší zásluhu. STANISLAV BALÁN vystřelil z mezikruží, ovšem kotouč se dostal k levé tyči, nevědoucí Frodl si dokopl puk do brány. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 4. Balán (T. Rachůnek), 19. Skuhravý (O. Beránek), 22. Stloukal (Podlipnik, Gríger), 29. Kohout (Kverka), 40. Flek (O. Beránek), 54. T. Rachůnek (Gorčík, Balán) – 36. Račuk (J. Novák), 59. Šafránek (Endál)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Závorka) – Krejčí, Sičák (A), M. Rohan, Podlipnik, J. Tomeček, T. Kvapil – T. Rachůnek, Balán (A), Gorčík – O. Beránek, Gríger, Flek – Tuominen, Skuhravý (C), Šik – Stloukal, Kverka, Kohout.
    HC Slavia Praha: Frodl (29. Polívka) – J. Drtina (A), J. Novák (C), Barák, J. Holý, Kasík, A. Růžička – L. Krejčík, Račuk, Nedvídek – Endál, Šafránek, Kubica – M. Ondráček, Šagát, M. Kadlec – Jankovský, Furch, Šmerha.

    Rozhodčí: Wagner, Jechoutek – Hejl, Kreuzer

    Diváci: 3042
    thejrc.org