K. Vary – Slavia 6:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 2:1 (po pr.) | Vsetín – Prostějov 5:4 (1:0 po s.n.)
Kladno – Litoměřice 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Frýdek-Místek
4:5 (2:0, 1:1, 1:3 - 0:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 15.11.2017, 18:00Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Jakub TREFNÝ - 4:4
     
    59:42
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neuvěřitelné. Opět je vyrovnáno! Několik sekund před koncem utkání Kadaň opět dokázala srovnat krok. JAKUB TREFNÝ dokázal, že nemá kapitánskou pásku jen tak pro nic za nic. Připravil si puk ke střele a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Šimon Szathmáry.
    57:15 Filip BAJTEK - 4:3
     
    57:15
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysům se to nakonec povedlo a využili poprvé v dnešním utkání přesilovou hru. TOmáš Harkabus našel přesně hokejku FILIPA BAJTKA a ten z první vyslal střelu brankovou konstrukci. Gólman Dvořák se nedokázal včas přemístit a inkasoval. Mezi asistenty se zapsaly nové posily domácího celku. Asistence: Tomáš Harkabus, Martin Osmík.
    53:28 Jaroslav KŮS - 3:3
     
    53:28
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí rysi přišli o tři brankové vedení a stav je vyrovnaný. Tohle je určitě pro domácí hokejisty velký šok. JAROSLAV KŮS se objevil naprosto osamocen před brankou a hned z první vyslal střelu, která zapadla za záda Hamerlíka. Asistence: Jan Dufek, Jakub Trefný.
    47:18 Nicolas HLAVA - 3:2
     
    47:18
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Utkání nejspíš ještě bude zajímavé. Kadani se povedlo snížit na rozdíl jediné branky. NICOLAS HLAVA si od modré čáry připravil puk ke střele a přesně vymetl levou šibenici Hamerlikové branky, domácí brankář neměl nárok. Asistence: David Šesták, Jan Dufek.
    39:10 Vojtěch KREJČIŘÍK - 3:1
     
    39:10
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se přecejen dočkali snížení stavu. VOJTĚCH KREJČIŘÍK se dostal do samostatného úniku, u branky si dovolil kličku a puk poté umístil mezi betony domácího brankáře. Bez asistence.
    29:04 Adam RAŠKA - 3:0
     
    29:04
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi naprosto dominují a přidávají další přesný zásah. ADAM RAŠKA nahrával před branku soupeře a jeden z hostujících si puk nechtěně tečoval do své branky, nešťastná branka. Bez asistence.
     
    14:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A už je tu vedení o dvě branky. CTIRAD OVČAČÍK si zpravil chuť po prvním nepřesném pokusu. Z levé strany se dostal ke střele a jeho rána se odrazil od horní tyče do záda brankáře. Asistence: Tomáš Harkabus.
     
    05:23
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostali do vedení. Skvostným samostatným nájezdem se prezentoval DAN PRZYBYLA a svou následnou střelu umístil pod horní tyč, brankář neměl šanci. Asistence: Vít Christov, David Klimša.
    Marken.cz

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 6. Przybyla (Klimša, Christov), 15. Ovčačík (Harkabus), 30. Raška, 58. Bajtek (Harkabus, Osmík) – 40. Krejčiřík, 48. Hlava (Šesták, Dufek), 54. Kůs (Dufek, Trefný), 60. Trefný (Szathmáry)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Vojtěch Krejčiřík (KAD)
    0:0   Filip Bajtek (FRM)
    2. série:
    0:1   Nicolas Hlava (KAD)
    0:1   David Klimša (FRM)
    3. série:
    0:1   Martin Šťovíček (KAD)
    0:1   Dan Przybyla (FRM)
    4. série:
    0:1   Jan Dufek (KAD)
    0:1   Tomáš Harkabus (FRM)
    5. série:
    0:1   Jaroslav Kůs (KAD)
    0:1   Antonín Pechanec (FRM)


    HC Frýdek-Místek: Hamerlík (Strmeň) – L. Kovář, Haman, Ovčačík (A), Zahradníček (A), Piegl, D. Stránský – Pechanec, Bajtek, Harkabus – Osmík, Kaukič, Przybyla – Klimša (C), Flok, Raška – Christov.
    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (Pavlát) – Trefný (C), Szathmáry, Rašner, Kadeřávek, Šesták, Blaha, Kokeš – Chrpa, Hejcman (A), Dufek – J. Müller, Kůs (A), Hlava – Šťovíček, Krejčiřík, Tůma – Tupý, Polák.
    thejrc.org