Hronov – Jaroměř 6:5 (kon.) | Nový Bydžov – Nová Paka 5:4 (po pr.) | Světlá nS – Hlinsko 0:0 (odl.)
Polička – Chrudim 0:11 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 2:6 (kon.) | Litomyšl – Choceň 4:5 (po pr.)
Ledeč n. S. – Česká Třebová 0:0 (19:00)
konec
BK Havlíčkův Brod B
2:6 (0:2, 0:2, 2:2)
HC Chotěboř
Středa 15.11.2017, 18:30 • ZS Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    54:17
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí mužstvo přidává druhou branku po nádherné akci. K puku se na levém křídle dostal MARTIN POLÁK a ujížděl sám na bránu. Brankáře poslal k ledu dlouhou kličkou do bekhendu a pak nekompromisně zavěsil puk pod víko! Za jeho hokejovou parádu se mu uklonil i gólman Marek! Bez asistence.
     
    48:20
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hra se nějakou dobu odvíjela líně, z této letargie ji probouzí LUBOŠ DVOŘÁK! Jeho gólu předcházela vyražená střela Tomáše Eise, jenž dostal šanci na reparát. V druhém pokusu mu střela buď tak nesedla, nebo v tom byl úmysl, každopádně z toho byla nádherná přihrávka na střelce branky, jenž pohodlně zametl puk do odkryté části klece! Asistence: Tomáš Eis, David Bušek.
     
    43:07
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté sehráli přesilovou hru bravurně. Góle už to zavánělo po akci Tomáš Nguyena, který vybruslil před brankoviště a bekhendem nastřelil tyčku. O chvíli později nahodil od pravého mantinelu puk před bránu Tomáš Eis a VÍT KŘESŤAN jej doklepl za záda havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Tomáš Eis.
     
    40:54
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak se nakonec domácí přeci jen prosazují! Nastartují se k lepšímu výkon a postarají se o dramatický konec? Daniel Homola z pravé strany přihrál přes brankoviště TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž i přes hole bránících hráčů dostal puk do brány! Asistence: Daniel Homola.
     
    24:48
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hostům se gólová radost natolik zalíbila, že si ji dopřáli ještě jednou v krátkém časovém úseku. Dnes velmi aktivní LUBOŠ DVOŘÁK se dočkal a po individuální akci navyšuje vedení Chotěboře! Bez asistence.
     
    23:28
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté předvedli, jak správně naložit s početní výhodou. Stačilo pár svižných přihrávek od Víta Křesťana přes Josefa Váchu a najednou byl pravé tyče Davida Marka úplně volný BENJAMIN ČINČILA, na nějž už nečekala nikterak těžká práce! Asistence: Josef Vácha, Vít Křesťan.
     
    17:25
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Smolná chvilka pro dosud výborně chytajícího Marka. TOMÁŠ KREJČÍ práskl do puku u pravého mantinelu z velkého úhlu. Kotouč prošel mezi brankářovy betony a od pravého chrániče se odrazil za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    05:25
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté i přes neproměněnou tutovku zůstali na puku a nakonec se radují. Puk se dostal od Davida Buška do mezikruží, kde se pohotovou střelou příklepem parádně trefil VÁCLAV SVOBODA a nedal domácímu brankáři žádnou šanci! Asistence: David Bušek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 41. Cejpek (Homola), 55. Polák – 6. Svoboda (Bušek), 18. Krejčí, 24. Činčila (Vácha, Křesťan), 25. Dvořák, 44. Křesťan (Eis), 49. Dvořák (Eis, Bušek)


    BK Havlíčkův Brod B: Marek (Hanák) – Rubner, M. Semrád, Krajcigr, Motl, Pecen, Hrabaň – Piskač, Hynek "A", Jelínek, Křížek, M. Přibyl, J. Přibyl, Cejpek "C", Polák, Homola
    HC Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Mendl, Bušek, Musílek, Mašek, J. Ludvík, T. Krejčí, Vácha "C" – Hospodka, Eis, Hlídek, Vlček, Nguyen, Dvořák "A", Křesťan, Svoboda, Činčila

    Rozhodčí: Radim Prchal – Zbyněk Louda, Petr Pošvář
    thejrc.org