Hronov – Jaroměř 6:5 (kon.) | Nový Bydžov – Nová Paka 5:4 (po pr.) | Světlá nS – Hlinsko 0:0 (odl.)
Polička – Chrudim 0:11 (kon.) | BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 2:6 (kon.) | Litomyšl – Choceň 4:5 (po pr.)
Ledeč n. S. – Česká Třebová 0:0 (19:00)
konec
BK Havlíčkův Brod B
2:6 (0:2, 0:2, 2:2)
HC Chotěboř
Středa 15.11.2017, 18:30 • ZS Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    59:07
    Ještě jednou se vylučovalo. Za podražení musel pykat Václav Svoboda (CHO). Bruslaři ještě 9 sekund před koncem zkoušeli štěstí ve hře bez brankáře, ani šest hráčů v poli ale ke vstřelení třetí branky nepomohlo.
     
    58:48
    Domácí byli pod tlakem a David Marek si připsal kupu úspěšných zákroků. Bruslaři se dlouho bránili, přesto Tomáš Cejpek ještě našel sílu, aby ujel do úniku. Po krátké kličce hledal mezírku mezi Peškovými betony, kudy ale puk do sítě neproklouzl!
     
    54:17
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí mužstvo přidává druhou branku po nádherné akci. K puku se na levém křídle dostal MARTIN POLÁK a ujížděl sám na bránu. Brankáře poslal k ledu dlouhou kličkou do bekhendu a pak nekompromisně zavěsil puk pod víko! Za jeho hokejovou parádu se mu uklonil i gólman Marek! Bez asistence.
     
    50:48
    Bruslaři mají šanci oplatit stejnou mincí, pomoci by jim mohla přesilová hra. Patrik Mašek (CHO) se totiž provinil hákováním a usedá za dvířka trestné lavice.
     
    48:20
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hra se nějakou dobu odvíjela líně, z této letargie ji probouzí LUBOŠ DVOŘÁK! Jeho gólu předcházela vyražená střela Tomáše Eise, jenž dostal šanci na reparát. V druhém pokusu mu střela buď tak nesedla, nebo v tom byl úmysl, každopádně z toho byla nádherná přihrávka na střelce branky, jenž pohodlně zametl puk do odkryté části klece! Asistence: Tomáš Eis, David Bušek.
     
    43:07
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté sehráli přesilovou hru bravurně. Góle už to zavánělo po akci Tomáš Nguyena, který vybruslil před brankoviště a bekhendem nastřelil tyčku. O chvíli později nahodil od pravého mantinelu puk před bránu Tomáš Eis a VÍT KŘESŤAN jej doklepl za záda havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Tomáš Eis.
     
    42:10
    Domácí se budou podruhé v zápase bránit ve čtyřech po vyloučení Patrika Hrabaně (HBR) za zdržování hry. V předešlém oslabení domácí brzy inkasovali, dokáží se teď ubránit?
     
    41:24
    A už to mohlo být. Vše začalo naprosto nenápadně, Martin Hynek zavážel puk po pravé straně do útočné třetiny. Na kruhu ovšem šikovně schoval střelu za obránce a orazítkoval tyč!
     
    40:54
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak se nakonec domácí přeci jen prosazují! Nastartují se k lepšímu výkon a postarají se o dramatický konec? Daniel Homola z pravé strany přihrál přes brankoviště TOMÁŠI CEJPKOVI, jenž i přes hole bránících hráčů dostal puk do brány! Asistence: Daniel Homola.
     
    31:05
    Hosté hrubě chybovali v rozehrávce, kterou zachytil Martin Hynek. Ten na vrcholku pravého kruhu napřáhl ke střele, kterou Matěj Pešek vyrazil pravým betonem. Akce ovšem pokračovala a zanedlouho byl sám mezi kruhy Jan Jelínek, ve vyložené pozici ale nezamířil zcela přesně a hostující svatyni přestřelil!
     
    24:48
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hostům se gólová radost natolik zalíbila, že si ji dopřáli ještě jednou v krátkém časovém úseku. Dnes velmi aktivní LUBOŠ DVOŘÁK se dočkal a po individuální akci navyšuje vedení Chotěboře! Bez asistence.
     
    23:28
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté předvedli, jak správně naložit s početní výhodou. Stačilo pár svižných přihrávek od Víta Křesťana přes Josefa Váchu a najednou byl pravé tyče Davida Marka úplně volný BENJAMIN ČINČILA, na nějž už nečekala nikterak těžká práce! Asistence: Josef Vácha, Vít Křesťan.
     
    23:11
    Znovu se vylučuje, tentokrát však na druhé straně. Za podražení si dvě minuty odsedí Jiří Přibyl (HBR).
     
    20:22
    Daniel Homola po krásné přihrávce přes celé hřiště mohl jít sám na bránu, scházela mu ale rychlost. Puk tak přebral Tomáš Cejpek, jenž se srdnatě dral do lepší pozice, jenže byl zastaven faulem a Jakub Ludvík (CHO) je potrestán za hákování.
     
    17:25
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Smolná chvilka pro dosud výborně chytajícího Marka. TOMÁŠ KREJČÍ práskl do puku u pravého mantinelu z velkého úhlu. Kotouč prošel mezi brankářovy betony a od pravého chrániče se odrazil za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    05:25
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté i přes neproměněnou tutovku zůstali na puku a nakonec se radují. Puk se dostal od Davida Buška do mezikruží, kde se pohotovou střelou příklepem parádně trefil VÁCLAV SVOBODA a nedal domácímu brankáři žádnou šanci! Asistence: David Bušek.
     
    04:47
    Hosté se třemi přihrávkami parádně uvolnili a na pravém kruhu se najednou objevil úplně volný Luboš Dvořák. Jeho tutovou šanci zlikvidoval pohotovým zákrokem David Marek!

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 41. Cejpek (Homola), 55. Polák – 6. Svoboda (Bušek), 18. Krejčí, 24. Činčila (Vácha, Křesťan), 25. Dvořák, 44. Křesťan (Eis), 49. Dvořák (Eis, Bušek)


    BK Havlíčkův Brod B: Marek (Hanák) – Rubner, M. Semrád, Krajcigr, Motl, Pecen, Hrabaň – Piskač, Hynek "A", Jelínek, Křížek, M. Přibyl, J. Přibyl, Cejpek "C", Polák, Homola
    HC Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Mendl, Bušek, Musílek, Mašek, J. Ludvík, T. Krejčí, Vácha "C" – Hospodka, Eis, Hlídek, Vlček, Nguyen, Dvořák "A", Křesťan, Svoboda, Činčila

    Rozhodčí: Radim Prchal – Zbyněk Louda, Petr Pošvář
    thejrc.org