Detroit – Calgary 8:2 (kon.) | Chicago – NY Rangers 6:3 (kon.) | Anaheim – Boston 4:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:3 (0:1, 1:0, 5:2)
New York Rangers
Čtvrtek 16.11.2017, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:30 Jonathan TOEWS - 6:3
     
    58:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    JONATHAN TOEWS získal kotouč ve středním pásmu a pak už měl jednoduchou práci, trefit prázdnou bránu. A to se mu povedlo. Asistence: Richard Pánik, Brent Seabrook.
    56:12 Arťom ANISIMOV - 5:3
     
    56:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago znovu Rangers utíká na rozdíl dvou branek. Schmaltz přihrál před branku, kde byl ARŤOM ANISIMOV, který střelou z první završil svůj první hattrick v NHL. Asistence: Nick Schmaltz, Richard Pánik.
    51:56 Rick NASH - 4:3
     
    51:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak už je to jenom o gól. Hosté se nevzdávají a znovu skórují. Prosadil se zkušený útočník RICK NASH, který se dostal k volnému puku ve středním pásmu a bekhendem překonal Crawforda. Bez asistence.
    47:08 Kevin HAYES - 4:2
     
    47:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přestřelka ve třetí třetině pokračuje, poprvé se prosazují hosté. Puk se odrazil ke KEVINU HAYESOVI, který stál volný u pravé tyče a neměl problém ho doklepnout do brány. Asistence: Mats Zuccarello, Rick Nash.
    45:14 Arťom ANISIMOV - 4:1
     
    45:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Znovu dokázal Lundqvist jen vyrazit a znovu se mu to vymstilo. K puku se totiž dostal před brankou postavený ARŤOM ANISIMOV a dokázal ho pod betonem Švéda protlačit za jeho záda do sítě. Asistence: Cody Franson, Nick Schmaltz.
    41:53 John HAYDEN - 3:1
     
    41:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A už vedou domácí o dva góly! Lundqvist vyrazil střelu jen před sebe, kde byl JOHN HAYDEN a ten dokázal kotouč dorazit do brány. Asistence: Cody Franson, Patrick Kane.
    41:07 Arťom ANISIMOV - 2:1
     
    41:07
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Puk hezky před branku nahrála Schmaltz, pak ho ještě posunul Kane a ARŤOM ANISIMOV mohl střelou z blízka překonat Lundqvista. Chicago se dostává poprvé v utkání do vedení. Asistence: Patrick Kane, Nick Schmaltz.
    39:08 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    39:08
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, Chicago to stihlo ještě do druhé přestávky! ALEX DEBRINCAT vystřelil z levé strany a Lundqvistovi kotouč propadl mezi betony a zastavil se těsně za brankovou čárou. Asistence: Richard Pánik, Duncan Keith.
    09:58 Mika ZIBANEJAD - 0:1
     
    09:58
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po vyhraném vhazování se puk dotal za branku Chicaga. Odtud Kreider před Ruttovu hokejku přihrál před branku, kde stál připravený MIKA ZIBANEJAD. A ten střelou z blízka do horní části branky překonal Crawforda. Asistence: Chris Kreider, Pavel Bučněvič.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 40. DeBrincat (Pánik, Keith), 42. Anisimov (P. Kane, Schmaltz), 42. Hayden (Franson, P. Kane), 46. Anisimov (Franson, Schmaltz), 57. Anisimov (Schmaltz, Pánik), 59. J. Toews (Pánik, Seabrook) – 10. Zibanejad (Kreider, Bučněvič), 48. K. Hayes (Zuccarello, Rick Nash), 52. Rick Nash


    Chicago Blackhawks: Crawford (A. Forsberg) – Franson, Keith (A), Seabrook (A), C. Murphy, Rutta, Forsling – Pánik, J. Toews (C), Saad – P. Kane, Anisimov, Schmaltz – DeBrincat, Wingels, Sharp – Hayden, Hartman, Bouma.
    New York Rangers: H. Lundqvist (46. Pavelec) – Holden, McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Kampfer, M. Staal – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Zuccarello (A), K. Hayes, Rick Nash (A) – J. T. Miller, Desharnais, Vesey – Fast, Nieves, Grabner.
    thejrc.org