Kometa Brno – K. Vary 4:3 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – HC Plzeň 3:4 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 3:8 (kon.)
Jihlava – Kladno 3:6 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Kometa Brno
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 16.11.2017, 15:30 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Reprezentační pauza je minulostí a o slovo se znovu hlásí DHL extraliga juniorů. Brněnskou Kometu čeká druhé utkání ve dvou dnech, po domácí porážce s Kladnem si touží Jihomoravané spravit chuť proti Karlovým Varům, které do DRFG Areny rozhodně nepřijíždí v roli favorita. Podaří se Kometě navázat po dvou porážkách znovu bodovat nebo překvapí Západočeši?
     
    HC Energie Karlovy Vary: Hokejisté ze západu Čech momentálně sídlí na 14. místě extraligové tabulky se ziskem 18 bodů. Karlovy Vary se po nepříliš oslnivém úvodu sezony rozjely a před reprezentační přestávkou dokázaly z posledních pěti utkání hned čtyřikrát bodovat. Nejprve se energetikům podařilo konečně bodovat za tři body, když v domácím prostředí skolili Mladou Boleslav. První tříbodové vítězství bylo pro Karlovy Vary jako voda na mlýn, neboť hned vzápětí se dostavila tříbodová vítězství také na ledě Vítkovic a Třince. V domácím prostředí však slibně se rodící série skončila, když ji uťal Zlín a těsně před pauzou pak Západočeši v prodloužení podlehli Olomouci 3:4.

    Karlovarskou produktivitu vede s 11 kanadskými body Michal Horký, jenž je se šesti trefami zároveň nejlepším střelcem týmu. Jen o bod za ním se shodnou bilancí 3+7 sekundují útočníci Lukáš Proházka a Jiří Janata. Na obránce se slušnou produktivitou může pyšnit Albert Hrůša (3+7). Jedničkou karlovarského týmu je Filip Grančarov s průměrem 2,87 branky na zápas a úspěšností zákroků 92,32 %.
     
    HC Kometa Brno: Brňané na rozdíl od Karlových Varů ubrali. Přelom října s listopadem se svěřencům trenéra Zachrly příliš nevyvedl. Před reprezentační pauzou Brňané nezvládli přímou konfrontaci o první místo a padli v Plzní 1:5. Další šlágr následoval ve včerejším utkání proti Rytířům z Kladna, ale Kometa domácího prostředí nevyužila a prohrála 2:5. Pro jednoho z největších extraligových favoritů určitě nemůže budit spokojenost fakt, že z posledních pěti utkání si modrobílí připsali pouhé čtyři body. Proti Karlovým Varům budou chtít hráči Komety zcela jistě bodovat naplno a pokusit se navrátit na vítěznou vlnu, která je zdobila v průběhu září.

    Brno potáhne do boje z pozice nejproduktivnějšího hráče Karel Plášek (8+6). Vedle něj se Kometa může opřít o Matěje Svobodu (7+5) či Jakuba Čejku (6+5). Nejproduktivnějším obráncem brněnské komety je Daniel Kowalczyk (2+5). Otazník visí nad startem v brankovišti, většinu zápasu odchytal Martin Holík, ale vyloučen není ani start Lukáše Dostála, kdo se nakonec postaví mezi brněnské tyče, na to si budeme muset počkat až do začátku utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Slabý, Jurnečka, Furch, Krejčí, Rafaj, Jeřábek – Havlát, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Kratochvíl, Krejčí.

    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Grančarov) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Kala, Klejna, Vodička – Horký, Tlačil, Pastyřík, Davídek, Šála, Bečka, Petrov, Halberštat, Janata, Hotěk, Procházka, Prošek..
     
    Dobré odpoledne z Brna, oba celky se již pozdravily na modré čáře, a tak začátku utkání už nic nestojí v cestě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Karlovarský brankář Kašpar si připisuje první zákrok, když vyrazil střelu z ostrého úhlu v podání domácího Havláta.
     
    00:54
    Úspěšný první zákrok si připsal také domácí brankář Holík, jenž vyrazil střelu Horkého do ochranné sítě a vhazovat se bude po levici brněnského brankáře.
     
    01:10
    Slibná příležitost hostů, kotouč se odrazil do předbrankového prostoru na hůl Petrova, jeho pokus Holík vyrazil a k bekhendové dorážce se dostal ještě Bečka, brněnský brankář si poradil i s jeho nebezpečnou dorážkou.
     
    02:09
    Gajarský přes šíří pásma našel před brankou Krejčího, tomu však zakončení nesedlo a energetici následně poslali kotouč do středního pásma.
     
    02:58
    Na obou týmech je v úvodu vidět velká snaha hrát útočný hokej, Karlovy Vary přijely do Brna s velkým sebevědomím a na hráčích hostů vidíme velkou motivaci k hokeji po dlouhé pauze.
     
    03:29
    Útočná snaha energetiků tentokrát končí postavením mimo hru.
     
    04:08
    Brňané nahodili kotouč do útočného pásma a odjíždějí střídat.
     
    04:22
    Bečka se nyní dostala s kotoučem před Holíka, byl už však v příliš ostrém úhlu, aby mohl ideálně zakončit, brněnský brankář kotouč přikryl pod svou rukavicí.
     
    05:07
    Čejka nyní našel ideálně postaveného Krejčího, ten si s kotoučem najel do mezikruží, ale branku netrefil.
     
    06:12
    Brabec nahazoval kotouč od modré, ten se zastavil až na vyrážečce Holíka, následně se puku chopili domácí borci.
     
    06:51
    Brňané výborně brání vlastní obranné pásmo a nepovolují Karlovým Varům usadit se a vytvořit kombinaci.
     
    07:16
    Karlovarský brankář Kašpar byl nyní nucen po nepřesné rozehrávce svých spoluhráčů hru přerušit, vhazuje se po jeho levici.
     
    07:48
    Rozhodčí přerušil hru, neboť na ledě zůstává otřesen ležet Pastyřík, ke karlovarskému útočníkovi je přivolán lékař.
     
    07:48
    Karlovarský Pastyřík se za pomoci svých spoluhráčů zvedá a míří na ošetřovnu, doufejme, že hostující hráč bude v pořádku.
     
    07:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! JAN HASOŇ s kotoučem projel kolem obrany hostujících hráčů a bekhendem prostřelil Kašpara. Asistence: Petr Kratochvíl, Petr Krejčí.
     
    08:40
    Kometu úvodní branka nakopla a domácí nyní svírají energetiky v jejich obranném pásmu.
     
    09:18
    Gajarský se s kotoučem šikovně prodral do útočného pásma, přihrávkou od mantinelu hledal výhodně postaveného spoluhráče, ale před Kašparem nikdo v bílém nebyl, i přesto se Brnu daří držet v útočném pásmu.
     
    10:09
    Bečka vyzval ke střele Petrova, ten však příliš dlouze mířil a jeho rána byla zablokována domácím obráncem.
     
    10:36
    Nepřesná rozehrávka Karlových Varů končí zakázaným uvolněním.
     
    10:49
    Po buly se kotouč dostal na hůl Ferdy, ten se z otočky snažil vyzrát na Kašpara, ale hostující brankář úspěšně zasáhl svým betonem.
     
    10:55
    Na druhé straně se střelou z levého křídla prezentoval Davídek, Holík vytáhl svou pohotovou lapačku.
     
    11:32
    Havlát najížděl ke Kašparovi, klička mu však ideálně nevyšla a kotouč končí mimo karlovarskou branku.
     
    12:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici srovnávají skóre! Rychlý přechod do útočného pásma řídil Procházka, jenž na sebe dokázal navázat bránící hráče Komety a připravit na zlatém podnose příležitost pro MICHALA HORKÉHO, jenž nabídkou svého spoluhráče nepohrdl a prostřelil bezmocného Holíka. Asistence: Lukáš Procházka, Marek Pastyřík.
     
    13:51
    Tlačil zachytil kotouč ve středním pásmu a okamžitě se s ním vydal vstříc Holíkovi, mohl ještě přihrát najíždějícímu Hoťkovi, ale prováhal ideální okamžik a ze slibně se rodícího útoku Energie tak nic nebylo.
     
    14:41
    Pajkovu střelu Holík vyráží do ochranné sítě, vhazovat se bude po levici brněnského brankáře.
     
    15:12
    Karlovarští chybovali ve vlastním obranném pásmu a toho využil Hasoň, jenž zachytil kotouč těsně před modrou čárou a poslal do slibné příležitosti Krejčího, brněnskému útočníkovi se však nepodařilo překonat pozorného Kašpara.
     
    16:52
    Kometa se nyní snaží usadit v útočném pásmu, hostující obránci však včas přistupují k útočícím hráčům v modrobílém.
     
    17:43
    Brňané nyní doslova motali hlavy karlovarským obráncům, skvělou souhru předvedlo duo Kratochvíl – Hasoň, druhý jmenovaný však nedokázal kotouč poslat za záda přemisťujícího se Kašpara.
     
    18:43
    Po snaze Karlových Varů otočit hru, končí kotouč mimo ledovou plochu.
     
    19:29
    Davídek nyní vyzval ke střele Petrova, jeho pokus končí mimo branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Skončila první třetina utkání DHL extraliga juniorů mezi Kometou Brno a Energií Karlovy Vary. V úvodní dvacetiminutovce jsme byli svědky převážně vyrovnané hry. Kometa se dostala do vedení v 8. minutě zásluhou přesného bekhendového zakončení v podání Hasoně. Karlovy Vary našly odpověď ve 13. minutě, když se po rozebrání brněnské obrany prosadil Horký. Brňané začali v závěru první třetiny přidávat na aktivitě, ale obrana Energie krátký nápor ustála. Utkání se zatím vyznačuje skvělou disciplínou od obou celků, zatím se hraje bez jediné trestné minuty. Uvidíme, jaký trend nastolí prostřední dějství, které vypukne přibližně v 16:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Krejčí pálil od modré čáry, Kašpar kotouč vyrazil a Energetici vyrážejí do protiútoku.
     
    21:18
    Kometa usazena v útočném pásmu, Jeřábkovo nahození končí však mimo.
     
    22:06
    Kratochvíl hledal ideálně postaveného Hasoně, tomu však kotouč projel pod bruslí.
     
    22:37
    První vyloučení v dnešním utkání, přesilovou hru si zahrají hosté, Rafaj fasuje dvě minuty za podražení.
     
    23:13
    Karlovým Varům se zatím nedaří usadit v útočném pásmu, Kometa vyhazuje.
     
    24:13
    Přesilová hra se energetikům vůbec nedaří, při snaze udržet kotouč v útočném pásmu se Západočeši dostávají do postavení mimo hru.
     
    24:37
    Kometa hraje v plném počtu.
     
    25:36
    Hotěk přihrával do střely Janatovi, jeho jedovatá rána se od lapačky Holíka odrazila a ke kotouč přistoupili domácí obránci.
     
    26:03
    Brabec pálil z pravého křídla, Holík betonem vyrazil.
     
    26:32
    Pastyřík vystihl nepřesnou rozehrávku Komety a rozjel se osamocen na Holíka, byl však faulován a svůj nájezd si zopakuje v trestném střílení!
     
    26:32
    Pastyřík však se svou koncovkou neuspěl, zkoušel překonat Holíka střelou nad vyrážečku, ale brněnský brankář úspěšně jeho snahu zneškodnil a podržel svůj tým!
     
    26:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní už se však hosté dokázali prosadit! Přihrávku od Proška nejlépe zužitkoval střelou pod horní tyč JAN BEČKA a Energie prozatím otáčí vývoj utkání. Asistence: Radek Prošek, Daniil Petrov.
     
    27:47
    Možnost pro Kometu, v souboji o kotouč se hrou vysokou holí provinil Hotěk a odsedí si menší trest.
     
    28:47
    Kratochvíl ovšem v útočném pásmu přišel o kotouč a toho využil Davídek, jenž se vydal na zteč společně s Horkým, druhý jmenovaný obdržel přihrávku, ale těsně před Kratochvílem nedokázal skákavý kotouč usměrnit za záda brněnského brankáře!
     
    29:47
    Karlovy Vary hrají v plném počtu.
     
    29:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané však krátce po vypršení přesilové hry přeci jen srovnávají! Gajarsky poslal přihrávku Havlátovi, jenž dokázal nekompromisní střelou propálit Kašpara. Asistence: Adam Gajarský, Tomáš Mlynář.
     
    31:24
    Rafaj vypálil od modré čáry, kotouč se odrazil od zadního mantinelu před karlovarskou branku, kde si kotouč dobruslil Gajarský a snažil se překonat Kašpara, ten však jeho pokus zneškodnil.
     
    32:08
    Havlátova rána od modré čáry končí v moci brankáře Kašpara, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    32:45
    Janatův pokus krotí Holík ve své lapačce, tempo hry se opět srovnává.
     
    33:32
    Krejčí nyní vyzval do samostatného úniku Mlynáře, ten se snažil Kašpara překonat kličko do bekhendu, ale karlovarský brankář se natáhl a tutovou příležitost znemožnil!
     
    34:55
    Karlovy Vary se snaží o kombinaci v útočném pásmu, zatím se jim to i daří, ale Kometa je nepouští do střeleckých pozic.
     
    35:23
    Přibyl si zpracoval kotouč na hranici pravého kruhu a vypálil, Holík vyrazil.
     
    35:43
    Karlovy Vary ze svého náporu těží přesilovou hru, dvě minuty za hákování pro brněnského Trnku.
     
    35:51
    Tlačil okamžitě po buly vypálil od modré čáry, trefil však bránícího Slabého do obličeje, jenž odjíždí okamžitě na střídačku, snad to nebude nic vážného a brněnský obránce bude moct pokračovat ve hře.
     
    36:12
    Vodička nahazoval kotouč od modré čáry, Holík vyrazil.
     
    36:42
    Kometa se osvobozuje.
     
    37:17
    Patyřík poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde nepříjemně operoval Procházka, defenzíva Brna však v čele s Holíkem krizovou situaci ustála.
     
    37:25
    Po dobu osmnácti vteřin budeme svědky hry 4 na 4, poté započne přesilová hra Komety. Dvě minuty za hákování obdržel karlovarský Procházka.
     
    37:43
    Přesilová hra Komety startuje.
     
    38:00
    Karlovy Vary se ihned osvobozují.
     
    38:15
    Krejčí hrubě chyboval na modré a nechal kotouč osamocenému Bečkovi, jenž se rozjel na Holíka, naštěstí pro Brno však betonem včas zasáhl Holík.
     
    38:41
    Karlovy Vary jsou nebezpeční i ve čtyrech, Vodička nyní pořádně protáhl Holíka, jenž musel předvést bleskový semafor.
     
    39:15
    Karlovy Vary se zatím brání velmi dobře, kotouč je až za Holíkem.
     
    39:25
    Energie hraje v plném počtu.
     
    39:46
    Karlovy Vary se v plném počtu stěhují do útočného pásma, Holík nyní musel řešit střelu Janaty.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí stejným skórem jako ta první. Energetikům se nejprve podařilo otočit skóre, když se přesnou střelou prosadil Bečka, Brňané odpověděli za tři minuty Havlátem. Karlovy Vary měly možnost odskočit do vedení v trestném střílení, ale Pastyřík svůj nájezd neproměnil. Na rozdíl od úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky vyloučení, po dvou na každé straně, ale ani jednomu z celků se zatím početní výhodu nepodařilo využít. Utkání je po dvou třetinách zaslouženě vyrovnané. Třetí perioda vypukne v DRFG Areně přibližně v 17:04.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    V úvodu třetí třetiny se s kotoučem do útočného pásma po levém křídle vydal Gajarský, ale neměl nikoho ze spoluhráčů, kdo by jeho akci podpořil a kotouč přebírají hosté.
     
    41:54
    Útočnou snahu Karlových Varů komplikuje přihrávka rukou, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    42:16
    Přečíslení dva na jednoho v podání Komety, Hasoň přihrával do jízdy Kratochvílovi, ale Kašpar druhého jmenovaného vychytal.
     
    42:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už však pohledná kombinace Komety končí v síti. Mlynář poslal přihrávku do mezikruží, odkud vypálil ROBERT HAVLÁT a prostřelil Kašpara mezi nohy. Asistence: Tomáš Mlynář, Petr Kratochvíl.
     
    43:15
    Kometa se znovu hnala do útoku, kde se nejprve snažil Čejka propasírovat kotouč na Matulu, nakonec to zkusil z otočky a kotouč se svezl jen těsně mimo branku.
     
    43:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie z rychlého protiútoku srovnává stav! Akci založil Procházka s Horkým, druhý jmenovaný našel přihrávkou ideálně najíždějícího MARKA PASTYŘÍKA, jenž dokázal trefit přesně a začíná se znovu. Asistence: Michal Horký, Lukáš Procházka.
     
    44:26
    Z pravého kruhu střílel Davídek, před brankou číhal Janata, kotouč se však od hole brněnského obránce odráží do rohu.
     
    45:05
    Gajarský ihned po přechodu modré čáry vypálil, Kašpar si jeho střelu vychutnal a kotouč ukryl ve své lapačce.
     
    45:57
    Brabec nyní nešťastně trefil pukem do obličeje bránícího Čejku, ten se s bolestivou grimasou vydal na svou střídačku.
     
    46:20
    Útočné choutky Komety končí ofsajdovou situací.
     
    47:23
    Utkání je nyní koncentrováno do středního pásma, kde se svádí souboj o každý kotouč.
     
    47:25
    Hodně laciné vyloučení na straně Karlových Varů, Davídek neudržel nervy na uzdě a svůj tým oslabil na dvě minuty díky nesportovnímu chování.
     
    47:43
    Trnka zpoza branky vyzval k hattricku Havláta, jenž stál osamocen před Kašparem, vypálil z první, ale karlovarský brankář opět čaroval svou lapačkou!
     
    48:40
    Kometa nyní vlastní vinou přichází o útočné pásmo a bude muset založit novou útočnou akci až do Holíka.
     
    49:22
    Čejka nyní nabral rychlost a v útočném pásmu se po pravém křídle dostal až před Kašpara, ale v tváří v tvář karlovarskému brankáři nedokázal kotouč zavěsit.
     
    49:41
    Z druhé vlny vypálil Havlát, Kašpar znovu úspěšně zneškodnil šanci brněnského útočníka.
     
    49:56
    Kometa v přechodu do útoku nepřesná, kotouč končí až na zakázaném uvolnění.
     
    50:52
    Karlovým Varům se nyní nezdařila kombinace v útočném pásmu a hra se znovu obrací.
     
    51:31
    Kometa nyní forčekuje hluboko v útočném pásmu a neumožňuje energetikům přechod do útočného pásma.
     
    52:03
    Snaha o rychlé přenesení hry do útoku však nyní Kometě nevyšla, rozhodčí píská zakázané uvolnění.
     
    52:14
    Z nepřesné rozehrávky Brňanů nyní mohl těžit Petrov, jeho šanci Holík vyrazil až do ochranné sítě a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    52:23
    Gajarského střelu nyní přizvedl Přibyl, a tak se puk dostal až do ochranné sítě, tentokrát se vhazuje v obranném pásmu Energie.
     
    53:22
    Na obou týmech je vidět obrovská chuť rozhodnout utkání ve svůj prospěch, jsme tak svědky hry, která se přelévá ze strany na stranu. V tomto tempu se však rodí také řada nepřesností, která obě mužstva stojí hodně sil.
     
    54:38
    Gajarský zachytil rozehrávku hostů a okamžitě vypálil, Kašpar jeho střelu vyrazil, k dorážce se dostal ještě Havlát, ale střela mu tentokrát vůbec nesedla.
     
    56:09
    Rafaj nahodil kotouč od modré čáry, který Kašpar vyrazil a k dorážce se dostal Frydrych, prázdnou branku však netrefil!
     
    56:51
    Na druhé straně prověřil pozornost Holíka Horký, brněnský brankář připraven.
     
    57:18
    Kometa nakrátko sevřena Energetiky ve vlastním pásmu, osvobození se dostavuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    57:18
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:43
    Čejka byl nyní mimořádně obětavý při bránění a snaze dostat kotouč z obranné třetiny, utrpěl však zásah do obličeje.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:08
    Havlát nyní mohl rozhodnout, když zachytil rozehrávku hostujícího obránce, nastěhoval se s kotoučem před Kašpara, ale nenašel skulinu, kterou by propasíroval kotouč za jeho záda.
     
    59:33
    Karlovy Vary mohly rozhodnout, Pastyřík připravil příležitost pro Horkého, jenž mohl prostřelit přemísťujícího se Holíka, ale trefil pouze boční síť.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba neurčila vítěze dnešního utkání. Stejně jako dvě předchozí, tak i třetí třetina skončila výsledkem 1:1. Obě mužstva si rozdělí po jednom bodu, kdo získá bonusový bod navíc nám určí pětiminutové prodloužení. Pokud se nerozhodně ani v nastaveném čase, přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:30
    Janata se nyní stal pánem útočného pásma, obránci Komety jej nebyli schopni odzbrojit a karlovarský útočník se s kotoučem dostal až před Holíka, brněnský brankář se však překonat nenechal.
     
    60:53
    Kometa se nyní prezentovala rychlým brejkem, Furch vyslal do úniku rozjetého Čejku, jenž však z levého křídla nedokázal prostřelit Kašpara.
     
    61:48
    Útočná akce Karlových Varů končí střetem Procházky s domácím brankářem, rozhodčí je tak nucen vykázat hru do středního pásma.
     
    62:32
    Mlynář nyní vyzval ke střele Trnku, Kašpar zastavil střelu svým betonem a vhazuje se po pravici karlovarského brankáře.
     
    62:57
    Individuální akce Čejky, ten se prodral skrz karlovarskou obranu, ale v klíčové chvíli nedokázal zakončit.
     
    63:33
    Hotěk trefil prvního bránícího hráče a Gajarský se tak vydal na zteč s Kratochvílem, druhý jmenovaný si ještě vylepšil pozici, ale Kašpar zůstává v prodloužení nepřekonán.
     
    64:24
    Snaha Komety o přechod do útočného pásma končí ofsajdem.
     
    64:59
    Poslední střelu v prodloužení vyslala Janata, Holík však kotouč ukryl ve své lapačce a utkání dospěje do samostatných nájezdů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy zahájí tým Karlových Varů.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Horký neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Havlát neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Janata neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Kratochvíl neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Pastyřík neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Gajarský neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Prošek neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Mlynář neproměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Davídek neproměňuje.
     
    5. série
    1:0
    Frydrych proměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno, rozhodující nájezd obstaral LUKÁŠ FRYDRYCH.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání DHL extraligy juniorů mezi Kometou Brno a Karlovými Vary končí vítězstvím domácích Brňanů, kteří skolili karlovarskou energii v samostatných nájezdech. V 6. sérii rozhodl o vítězství Komety Lukáš Frydrych, a druhý bod tak zůstává pod Špilberkem. Ode mne je to pro dnešek vše, já se s vámi loučím a přeji vám příjemný čtvrteční večer. (17:58:56)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. Hasoň (Kratochvíl, Krejčí), 30. Havlát (Gajarský, Mlynář), 43. Havlát (Mlynář, Kratochvíl), rozh. náj. Frydrych – 13. Horký (Procházka, Pastyřík), 27. Bečka (Prošek, Petrov), 44. Pastyřík (Horký, Procházka)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Horký (KVA)
    0:0   Havlát (KOM)
    2. série:
    0:0   Janata (KVA)
    0:0   Kratochvíl (KOM)
    3. série:
    0:0   Pastyřík (KVA)
    0:0   Gajarský (KOM)
    4. série:
    0:0   Prošek (KVA)
    0:0   Mlynář (KOM)
    5. série:
    0:0   Davídek (KVA)
    1:0   Frydrych (KOM)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Slabý, Jurnečka, Furch, Krejčí, Rafaj, Jeřábek – Havlát, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Kratochvíl, Krejčí.
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Grančarov) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Kala, Klejna, Vodička – Horký, Tlačil, Pastyřík, Davídek, Šála, Bečka, Petrov, Halberštat, Janata, Hotěk, Procházka, Prošek.

    Rozhodčí: Škach – Pospíšil, Zedník
    ocianews.com