Kometa Brno – K. Vary 4:3 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – HC Plzeň 3:4 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 3:8 (kon.)
Jihlava – Kladno 3:6 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Kometa Brno
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 16.11.2017, 15:30 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno, rozhodující nájezd obstaral LUKÁŠ FRYDRYCH.
     
    56:09
    Rafaj nahodil kotouč od modré čáry, který Kašpar vyrazil a k dorážce se dostal Frydrych, prázdnou branku však netrefil!
     
    47:43
    Trnka zpoza branky vyzval k hattricku Havláta, jenž stál osamocen před Kašparem, vypálil z první, ale karlovarský brankář opět čaroval svou lapačkou!
     
    47:25
    Hodně laciné vyloučení na straně Karlových Varů, Davídek neudržel nervy na uzdě a svůj tým oslabil na dvě minuty díky nesportovnímu chování.
     
    43:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie z rychlého protiútoku srovnává stav! Akci založil Procházka s Horkým, druhý jmenovaný našel přihrávkou ideálně najíždějícího MARKA PASTYŘÍKA, jenž dokázal trefit přesně a začíná se znovu. Asistence: Michal Horký, Lukáš Procházka.
     
    42:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už však pohledná kombinace Komety končí v síti. Mlynář poslal přihrávku do mezikruží, odkud vypálil ROBERT HAVLÁT a prostřelil Kašpara mezi nohy. Asistence: Tomáš Mlynář, Petr Kratochvíl.
     
    37:25
    Po dobu osmnácti vteřin budeme svědky hry 4 na 4, poté započne přesilová hra Komety. Dvě minuty za hákování obdržel karlovarský Procházka.
     
    35:43
    Karlovy Vary ze svého náporu těží přesilovou hru, dvě minuty za hákování pro brněnského Trnku.
     
    33:32
    Krejčí nyní vyzval do samostatného úniku Mlynáře, ten se snažil Kašpara překonat kličko do bekhendu, ale karlovarský brankář se natáhl a tutovou příležitost znemožnil!
     
    29:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané však krátce po vypršení přesilové hry přeci jen srovnávají! Gajarsky poslal přihrávku Havlátovi, jenž dokázal nekompromisní střelou propálit Kašpara. Asistence: Adam Gajarský, Tomáš Mlynář.
     
    28:47
    Kratochvíl ovšem v útočném pásmu přišel o kotouč a toho využil Davídek, jenž se vydal na zteč společně s Horkým, druhý jmenovaný obdržel přihrávku, ale těsně před Kratochvílem nedokázal skákavý kotouč usměrnit za záda brněnského brankáře!
     
    27:47
    Možnost pro Kometu, v souboji o kotouč se hrou vysokou holí provinil Hotěk a odsedí si menší trest.
     
    26:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní už se však hosté dokázali prosadit! Přihrávku od Proška nejlépe zužitkoval střelou pod horní tyč JAN BEČKA a Energie prozatím otáčí vývoj utkání. Asistence: Radek Prošek, Daniil Petrov.
     
    26:32
    Pastyřík však se svou koncovkou neuspěl, zkoušel překonat Holíka střelou nad vyrážečku, ale brněnský brankář úspěšně jeho snahu zneškodnil a podržel svůj tým!
     
    26:32
    Pastyřík vystihl nepřesnou rozehrávku Komety a rozjel se osamocen na Holíka, byl však faulován a svůj nájezd si zopakuje v trestném střílení!
     
    22:37
    První vyloučení v dnešním utkání, přesilovou hru si zahrají hosté, Rafaj fasuje dvě minuty za podražení.
     
    12:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici srovnávají skóre! Rychlý přechod do útočného pásma řídil Procházka, jenž na sebe dokázal navázat bránící hráče Komety a připravit na zlatém podnose příležitost pro MICHALA HORKÉHO, jenž nabídkou svého spoluhráče nepohrdl a prostřelil bezmocného Holíka. Asistence: Lukáš Procházka, Marek Pastyřík.
     
    07:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! JAN HASOŇ s kotoučem projel kolem obrany hostujících hráčů a bekhendem prostřelil Kašpara. Asistence: Petr Kratochvíl, Petr Krejčí.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 8. Hasoň (Kratochvíl, Krejčí), 30. Havlát (Gajarský, Mlynář), 43. Havlát (Mlynář, Kratochvíl), rozh. náj. Frydrych – 13. Horký (Procházka, Pastyřík), 27. Bečka (Prošek, Petrov), 44. Pastyřík (Horký, Procházka)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Horký (KVA)
    0:0   Havlát (KOM)
    2. série:
    0:0   Janata (KVA)
    0:0   Kratochvíl (KOM)
    3. série:
    0:0   Pastyřík (KVA)
    0:0   Gajarský (KOM)
    4. série:
    0:0   Prošek (KVA)
    0:0   Mlynář (KOM)
    5. série:
    0:0   Davídek (KVA)
    1:0   Frydrych (KOM)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Slabý, Jurnečka, Furch, Krejčí, Rafaj, Jeřábek – Havlát, Hasoň, Gajarský, Čejka, Matula, Mlynář, Ferda, Frydrych, Kratochvíl, Krejčí.
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Grančarov) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Kala, Klejna, Vodička – Horký, Tlačil, Pastyřík, Davídek, Šála, Bečka, Petrov, Halberštat, Janata, Hotěk, Procházka, Prošek.

    Rozhodčí: Škach – Pospíšil, Zedník
    ocianews.com