Pardubice – Příbram 1:2 (kon.) | Opava – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Ústí n. L. – Frýdek-Místek 0:1 (kon.)
Znojmo – Olympia Radotín 2:1 (kon.)
konec
Slezský FC Opava
3:2 (0:1)
FC Hradec Králové
Pátek 17.11.2017, 13:00 • Stadion v Městských sadech, Opava • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Vítám všechny fanynky a fanoušky fotbalu! Po reprezentační přestávce se na scénu vracejí ligové soutěže a na státní svátek 17. listopadu se krátce po poledni představí na svém hřišti SFC Opava, na jejíž hřiště ve šlágru kola zavítá FC Hradec Králové. Utkáním vás provede Daniel Kinc.
     
    SFC Opava

    Celek ze Slezska chce letos jasně zaútočit na postup do nejvyšší české fotbalové soutěže, a zatím je na nejlepší cestě. V tabulce mu patří 2. místo se ziskem 28 bodů a pouhou jednobodovou ztrátou na vedoucí fotbalisty Třince, kteří jsou zatím překvapením letošní sezóny.

    Před reprezentační přestávkou v posledním ligovém kole se Opava v rámci předehrávky utkala na hřišti nedalekých Vítkovic, odkud nakonec po tuhém boji a výhře 2:1 přivezla domů všechny tři bodů.

    Nejlepším střelcem domácích je Nemanja Kuzmanovič s 9 góly, který je zároveň i druhým nejlepším střelcem celé soutěže.
     
    FC Hradec Králové

    To votroci mají ten stejný cíl, a sice vrátit se po roce opět mezi českou fotbalovou smetánku. Východočeši jsou ale v tabulce až na 6. místě se ziskem 21 bodů a na vedoucí duo už ztrácejí osm bodů, nicméně vůči Opavě mají stále jeden zápas k dobru.

    Před reprezentační přestávkou hráli Hradečtí doma s Vítkovicemi, a duel zvládli podle představ, když po výhře 2:0 získali všechny tři body.

    Nejlepším střelcem Hradce, ale také také celé soutěž je kanonýr Jan Pázler, jenž má na svém kontě již 11 přesných tref.
     
    Úvodní sestavy:

    SFC Opava: Šrom – Simerský, Schaffartzik, Žídek – Hrabina, Jursa, Kuzmanović, Zavadil, Zapalač – Kayamba, Smola.
    Náhradníci: Lasák – Helebrand, Radić, Stříž, Mozol, Jurečka, Puškáč.

    FC Hradec Králové: Lindr – Bederka, Nosek (C), Pajer, Mudra – Schwarz – Martan, Janoušek, Zorvan, Vlkanova – Pázler.
    Náhradníci: Ottmar – Čech, Krátký, Knejzlík, Miker, Šípek, Žondra.

    Rozhodčí: Lerch – Blažej, Hock.
     
    Oba celky v těchto chvílích vstoupily na hrací plochu opavského stadiónu. Domácí nastupují v tradičních tmavě modrých dresech, hosté de oděli do bílého.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté na pokyn píšťalky rozhodčího Lerch uvedli míč do hry a po pravé straně se ženou dopředu.
     
    1
    Nakonec po půlminutě hry a dvou šťastných odrazech pálil uvnitř vápna pohotově Tomáš Jursa , ale jeho pokus skončil vysoko nad brankou.
     
    2
    To na druhé straně v první akci votroků centroval Ladislav Martan a jeho pas byl sražen na rohový kop.
     
    2
    Exekuce rohového kopu se ujal Schwarz, ale jeho centr obrana odvrátila, a poradila si navíc i s následnou průnikovou přihrávkou po pravé straně.
     
    3
    Z další akce Východočechů rezultovala rána Janouška, ten se do míče opřel pravačkou z dálky, ale jeho pokus skončila vysoko nad.
     
    4
    Na řadě je nyní znovu domácí SFC a obranné trio kombinuje kolem poloviny hřiště.
     
    5
    A po postupné akci vedené po pravé straně a následném zblokovaném centru vybojovali domácí fotbalisté svůj první rohový kop.
     
    5
    Toho se chopil Zapalač, ale ten svůj centr hodně přetáhl a nikdo v modrém se k hlavičce neprotlačil.
     
    6
    Jenže akce Opavy pokračovala a na další prudký centr z pravé strany si naběhl na hrotu zapomenutý Dominik Simerský, jeho hlavičku k tyči ale gólman Lindr pokryl.
     
    7
    Petr Schwarz se ve středu hřiště protáhl kolem Zavadila a okamžitě míč rozdal doprava pro Martana. Ten se dostal okolo beka k centru, ale jeho nadýchaný lob sebral Vojtěch Šrom pohodlně do svých rukavic.
     
    8
    Jursa při další akci SFC nejprve ztratil míč a poté ve skluzu ve středovém kruhu fauloval Vlkanovu. Hosté rozehrávají.
     
    9
    Také Hradečtí ale svou akci hodně uspěchali, dlouhý centr za obranu měl směřovat na Jana Pázlera, jenže ten míči běžecky nestačil a Šrom byl opět připraven.
     
    10
    Smola si sběhl na druhé straně pro míč až k levé lajně, po kličce se dostal k centru, ale Janoušek jej skvěle zablokoval, a navíc ještě stihl balón o něj odrazit.
     
    11
    Vzápětí právě po Smolově pasu zkusil své štěstí Pavel Zavadil, jenž se opřel do míče z uctivé vzdálenosti, nicméně jeho rána byla obranou votroků zablokována.
     
    11
    Na konci jedenácté minuty uvidíme druhý rohový kop Opavy v duelu.
     
    12
    A po rohu jsme byli svědky první velké šance! Zavadilův centr jeden z domácích hráčů hlavou prodloužil na zadní tyč, kde se objevil volný Nemanja Kuzmanović, ale v pádu a těžké pozici branku přestřelil!
     
    13
    Další šance Opavy! Joel Ngandu Kayamba se dostal k míči na hranici vápna, rychlou kličkou doleva obešel Noska a prudce vypálil k bližší tyč, aby Lindr musel vytáhnout skvělý reflexivní zákrok a jeho pokus vytáhnout na roh!
     
    14
    Po dalším rohu Zapalače právě Lindr vyboxoval míč hodně nešikovně, ale obrana mu pomohla. Celou akci ukončila další střela Zavadila z dálky, která našel útočiště v náručí gólmana hostů.
     
    15
    Po faulu Kayamby zahrávali hosté přímý kop. Votroci zkusil rychlý signál s centrem na zadní tyč, ale obrana domácích byla připravena a Opava znovu v hojném počtu vyráží dopředu.
     
    16
    Domácí nakonec velmi pohledně kombinovali po zemi v počtu čtyř hráčů u levé lajny, ale Žídkovi balón při snaze o centr utekl a skončil v autu.
     
    17
    A další faul zastavil akci Hradce na polovině hřiště, rozehrávky se ujme opět Petr Schwarz.
     
    18
    Tentokrát jeho dlouhý centr směřoval (jen) na hranici vápna, kde byl ale připraven pohotový Žídek, jenž společně s Hrabinou zažehnal možné nebezpečí.
     
    19
    V pohotovosti na druhé straně opět také Jiří Lindr, ale vážnější situaci po akci od pravé lajny řešit nemusel, Smolovi míč utekl od nohy a hostující brankář si jej sebral do svých rukavic.
     
    20
    Opava v útoku pokračovala. Kuzmanovičova zablokovaná rána se odrazila na hranici vápna ke Kayambovi, ten to okamžitě zkusil z první na zadní tyč, leč svatyni Východočechů výrazně přestřelil.
     
    21
    Pázler dostal ve středu hřiště naloženo loktem od Zavadila, rozhodčí však faul nepískal a hra pokračuje. Míč je u Šroma.
     
    22
    Nakonec po jeho rychlém výkopu a sérii přihrávek pádil za obranu za kolmicí opět Joel Kayamba, nicméně pohotový Lindr byl rychlejší a stihl míč sebrat do rukavic.
     
    23
    Martan opět aktivně centroval z pravé strany, pas však defenzíva Opavy zastavila. Akce hostů ale bude moci pokračovat, uvidíme další rohový kop.
     
    24
    Ten skončil nezdarem, když se nikdo v bílém ke střele nedostal. Domácí, jmenovitě, Kuzmanovič, vyrazili dopředu a vybojovali rohový kop.
     
    25
    Po něm se tlačil do zakončení opět Dominik Simerský, ale Zapalačův centr nedokázal nasměrovat do branky. Hosté otáčejí hru.
     
    25
    Penalta pro Hradec Králové!
     
    25
    Vlkanova pláchl po pravé straně, kde jej k zemi stáhl na hranici faulu Zapalač a rozhodčí ukázal zcela jasně na penaltový puntík!
     
    25
    Žlutou kartu dostává Petr Zapalač (SFC Opava).
     
    26
    Jan Pázler (FC Hradec Králové) neproměňuje pokutový kop.
     
    26
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! K penaltě se postavil kanonýr JAN PÁZLER, jehož první ránu k pravé tyči Šrom skvěle lapil, ale nejlepší střelec FNL se dostal k snadné dorážce a míč poslal razantně pod břevno – 0:1!
     
    28
    Domácí chtějí co nejrychleji odpovědět, a opět se hnali dopředu, jenže jejich akci přerušil útočný faul.
     
    29
    Nyní se ale SFC bude muset soustředit hlavně na obranu, hosté mají k dispozici další rohový kop.
     
    30
    Obrana Opavy splnila svou úlohu opět na jedničku, domácí navíc poté zablokovali i následnou střelu z hranice vápna, a celou akci ukončil faul jednoho z hostů.
     
    31
    Velká šance na vyrovnání! Hned dva domácí po centru z pravé strany netrefili ve velké šanci míč, a rozhodčí na protest Opavských neodpískal ruku!
     
    32
    I další akce domácích žádné vzrušení, natož střelu nepřinesla, a hosté se opět po levé straně ženou do rychlého protiútoku.
     
    33
    Tentokrát ale votroci celou akci zhodnotili jinak, a v poklidu rozehráli do obrany, kde defenzivní čtveřice uklidňuje divokou pasáž hry a pohodlně kombinuje.
     
    34
    Joel Kayamba se skvěle vrátil dozadu, aby vystihl průnikovou přihrávku. Poté se po narážečce se spoluhráčem chtěl vydat dopředu, ale byl faulován.
     
    35
    Rychlý pas od Zavadila středem útočné poloviny Smola famózně mezi nohama beka patou přistrčil do ulice na Jursu, ten však tak povedenou přihrávku nečekal a na míč nedosáhl.
     
    36
    Domácí vybojovali další přímý kop. Nadýchaný centr Zavadila našel Simerského, ale ten svou nohu zvedl v souboji s obráncem příliš vysoko a zasáhl jej do hlavy.
     
    37
    Opava je po obdržené brance i nadále mírně lepší a aktivnější na míči, ovšem obrana královehradeckého celku působí zatím skvěle a plní si své povinnosti.
     
    38
    To vše navíc i po akci Kuzmanoviče, který posunul míč Kayambovi doprava, ten z jedničky okamžitě vracel balón centrem po zemi na Smolu, ale místo jeho kopačky našel jen náruč Lindra.
     
    39
    Nemanja Kuzmanović vyrazil opět středem dopředu a skvěle vysunul doprava opět Kayambu, ale tomu nevyšel první dotek a vracející se obránce mu poté ukopl balón do autu.
     
    40
    Následný rohový a centr domácího Zapalače byl jen pozdravem pro rukavice připraveného brankáře Lindra. Ten může v pohodě rozehrávat.
     
    41
    Dominik Simerský opět číhal ve vápně na dlouhý centr zleva, ale agilní Lindr míč vyboxoval. V akci mohl pokračovat Kayamba, jenže i jeho další rána byla zablokována.
     
    43
    Dvě minuty před koncem poločasu ohrozil branku hostů střelou Tomáš Smola, jeho pokus k tyči z hranice vápna ale opět Lindr pohotově lapil.
     
    44
    Pajer fauloval svého protivníka na levé straně, uviděl žlutou kartu a domácí mají v závěru půle zajímavý přímý kop.
     
    45
    Po Zavadilově centru vznikl na přední tyči zmatek a Opavští opět reklamovali hru rukou, ale rozhodčí Lerch opět nechal situaci pokračovat.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    45+1
    Domácí zahrávali v úplně samém závěru poločasu ještě jen přímý kop. K tomu se postavil znovu Zavadil, jehož centr byl sražen ke Kayambovi, ale ten svou ránu poslal na tribunu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:01.
     
    První poločas velmi zajímavého duelu je za námi. Hostující fotbalisté nejprve na prahu prní čtvrthodiny duelu přežili šance soupeře, aby poté ve 26. minutě po faulu Zapalače na Vlkanovu vybojovali trochu spornou penaltu, k níž se postavil Jan Pázler a nadvakrát ji dokázal přetavit v úvodní trefu utkání. Domácí poté tlačili a dvakrát sami chtěli po ruce soupeře penaltu, ovšem se nedočkali.

    Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hostující fotbalisté rozehrávkou načali druhý poločas a ihned se po dlouhém pasu z obranné poloviny vydávají dopředu.
     
    46
    Hosté svého soupeře zmáčkli na jeho obranné polovině, ovšem Opavští odvrátil jak dva prudké centry, tak následnou střelu z pravé strany.
     
    47
    Vzápětí míč zachytil Adam Vlkanova, rychle se vydal dopředu a snažil se rychlým obloučkem vysunout Pázlera, ale ten jeho úmysl nepochopil zcela podle představ.
     
    48
    Na druhé straně centroval od pravé lajny aktivní Smola, centr z první mu ale nesedla podle představ, a míč skončil jen na horní síti branky Hradeckých.
     
    49
    Simerský na útočné polovině našel Hrabinu, který okamžitě rozdal míč doleva pro Kayambu, kterého centr byl ale hodně přetažený.
     
    50
    Největší šance domácích v zápase! Šlo tohle nedat? Nemanja Kuzmanović zachytil odkop obránce a po pravé straně se vydal dopředu, přízemní přihrávkou našel před prázdnou brankou u druhé tyče zcela volného Smolu, ale ten nepochopitelně z blízkosti svatyni soupeře přestřelil!
     
    51
    Na opačné straně faul domácí zastavil v rozletu Schwaze a Bederka bude rozehrávat nařízený přímý kop.
     
    52
    Nakonec se v osobním souboji srazili Jursa s Martanem, a dusí Lerch vyhodnotil situaci jako faul hostujícího forvarda.
     
    53
    V obdobné situaci se na druhé straně po dlouhém nákopu octil Kuzmanovič s Bederkou a rozhodčí opět přisoudil míč bránícímu mužstvu. V tomto případě tedy hostům.
     
    54
    V další akci se nalevo uvolnil Zapalač a okamžitě kolmicí hledal opět kapitána Kuzmanoviče, kterého ale znovu pohlídal velmi dobře Bederka a míč projel do autu. Lindr bude vykopávat.
     
    55
    Joel Kayamba se uvolnil na pravé straně, míč si zasekl na středu a zároveň přehodil na levačku, ale jeho nevýraznou ránu Lindr pohodlně pokryl.
     
    56
    Opět šance Opavy! Přes Zavadila a Hrabinu se míč dostal ke Kayambovi, jenž na pravé hranici vápna umotal obránce a napodruhé odcentroval na zadní tyč, kde se zjevil Zapalač, a jeho hlavičku pod břevno vytáhl hostující brankář konečky prstů na rohový kop!
     
    57
    Následný rohový kop právě Zapalače nikoho v modrém ve vápně nenašel, hosté se ubránili a mohou jít dopředu.
     
    58
    Vzápětí po akci Kuzmanoviče další rohový kop pro domácí SFC.
     
    59
    S prvním centrem si obrana votroků sice poradila, ale o dvacet vteřin později se bude celá situace opakovat ještě jednou.
     
    60
    Ani po hodině hry ale rohový kop domácích neměl žádný efekt, Hradečtí míč odvrátili a celou akci zažehnali.
     
    60
    Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Matěj Hrabina, přichází Václav Jurečka.
     
    61
    Nemanja Kuzmanović se skvěle uvolnil proti dvojnásobné přesile na levé straně a bodlem odcentroval na zadní tyč, kde před dotírajícím Kayambou balón odhlavičkoval pozorný Mudra.
     
    62
    Celou akci poté zhatil faul samotného Kuzmanoviče na hranici vápna, hosté s rozehrávkou směrem vpřed rozhodně pospíchat nebudou.
     
    63
    Domácí s přibývajícím čase stále více a více tlačí, ale defenzívu hostů dobývají stále marně. Hradečtí se nikam naopak neženou.
     
    64
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Jakub Šípek.
     
    65
    Simerského dlouhý centr našel Smolu, ten dal míč doleva Zapalačovi, ale ten svůj centr hodně přetáhl.
     
    65
    Opava právě vstřelila branku!
    Je zaslouženě vyrovnáno a domácí stadión poprvé v zápase bouří! Odražený míč si našel na hranici vápna Zapalač, jehož tvrdou ránu Lindr vyboxoval jen před sebe, a k míči se jako první dostal na hranici ofsajdu střídající VÁCLAV JUREČKA, jenž pohodlně dorazil balón do odkryté části branky – 1:1!
     
    66
    Domácí hráči a zejména Nemanja Kuzmanović teď burcují tribuny, které výrazně ožily, a Opavští je budou případně opět potřebovat.
     
    67
    Kayambův centr z pravé strany se odrazil příhodně pro Dominika Simerského, ale ani domácí stoper nedokázal nacentrovat přesně do vápna. Tlak SFC pokračuje.
     
    69
    Aktivně hrající domácí kapitán Kuzmanovič byl faulován kousek za hranicí vápna a Opava dostane k dispozici hodně zajímavou standardní situaci.
     
    70
    Moc nechybělo! Rozehrávky se nakonec chopil Zapalač, který vsadil na technickou kroucenou ránu, ale jeho pokus nakonec zamířil o pár čísel vedle levé tyče branky Lindra, který přikován na čáře sledoval let míče!
     
    71
    Nakonec další akci Opavských zastavil útočný faul, hostující fotbalisté budou obratem rozehrávat z obranné poloviny.
     
    72
    Zapalač krásným nadýchaným centrem hledal na útočné polovině Smolu, ale ten se v době přihrávky nacházel v ofsajdu.
     
    73
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Jan Pázler, přichází Libor Žondra.
     
    74
    Opět to byl Smola, kdo si za obranu nabíhal na centr z pravé strany, ale tentokrát si domácí forvard pomohl faulem, a tak ani tentokrát neuspěl.
     
    74
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Šok pro domácí, hosté jdou po rychlém brejku opět do vedení! Stačily dvě přihrávky zprava na střed, aby se poté vydal za dlouhou přihrávkou od pravé lajny Pojer, jenž našel přesným pasem ve vápně úplně volného ADAMA VLKANOVU a ten prudkou ranou ke vzdálenější tyči do protipohybu Šroma vrátil Hradci vedení – 1:2!
     
    75
    Vyrovnat mohli domácí opět ihned po rozehrávce, když napravo zůstal zcela volný Kayamba, ale obrana jej nakonec dostala pod tlak a domácí borec pálil vedle branky.
     
    76
    Hosté poté obratem vyrazili po levé straně do brejku a opět to byl Vlkanova, ten ale spoluhráči přesnou kolmici nedal a Jan Schaffartzik celou situaci dobrým blokem zachránil.
     
    77
    Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Tomáš Jursa, přichází David Puškáč.
     
    78
    Opět centr z levé strany, opět Zapalač, ale znovu jen do náručí Lindra, který předvedl rychlejší start na míč, než domácí Smola.
     
    79
    Joesl Kayamba chtěl opět rozhýbat ofenzívu domácích, a tak si šel pro přihrávku, poté odcentroval zprava a tečovaný balón končí na rohovém kopu.
     
    80
    Deset minut před koncem ale opět centr od rohové zástavky skončil jen v rukavicích připraveného brankáře Lindra, který skryl balón v rukavicích.
     
    81
    Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Petr Zapalač, přichází Michal Stříž.
     
    82
    Pajer na levé straně fauloval Stříže, a Pavel Zavadil se opět chystá od levé lajny k rozehrávce standardní situace.
     
    83
    Opava právě vstřelila branku!
    Je opět srovnáno! Kayamba se rozběhl po pravé straně až do vápna, kde kolem bránícího Žondry dobře odcentroval, a Puškáče ještě vychytal Lindr, ovšem zcela volný TOMÁŠ SMOLA na hranici malého vápna pohodlně dorazil míč po zemi do zcela prázdné branky – 2:2!
     
    83
    Žlutou kartu dostává Libor Žondra (FC Hradec Králové).
     
    84
    Domácí jsou na koni a zejména Kayamba hraje skvěle. Nyní si míč opět navedl zprava na střed a vypálil levačkou, nicméně jeho rána byla zablokována.
     
    85
    Zavadil přišel o míč ve středu hřiště a okamžitě se po dlouhém pasu hnal dopředu po levé straně Vlkanova, ale na prudkou přihrávku nedosáhl.
     
    86
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí během tří minut obrací průběh duelu a stadión se otřásá v základech. Akce začala ve středu útočné poloviny, kde dostal přihrávku od spoluhráče Smola. Ten míč skvěle posunul do běhu DAVIDU PUŠKÁČOVI, jenž se neukvapil, hodil si míč na levačku a kolem obránce z hranice vápna zamířil technickou ranou neomylně ke vzdálenější tyči – 3:2!
     
    87
    Hradec se pochopitelně musí hnát dopředu a po další akci na pravé straně vybojoval rohový kop.
     
    88
    Centr jako takový byl hodně přetažený, míč sebral volný Kayamba, který jej vyvezl a Simerský byl poté při snaze o odkop faulován.
     
    89
    Stříž po přihrávce ze středu vytáhl míč dopředu a nakonec to zkusil z hranice vápna levačkou, ale jeho ránu obrana votroků pohodlně zablokovala.
     
    89
    Dnešní utkání sleduje 3 122 diváků!
     
    90
    Ladislav Martan u rohového praporku fauloval Smolu a za svůj prohřešek uviděl žlutou kartu.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90+1
    Domácí drží míč daleko od své branky a šetří velmi cenné vteřinky na útočné polovině.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Tomáš Smola (SFC Opava).
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Adam Vlkanova, přichází Jiří Miker.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Opava dokonala v závěrečné desetiminutovce svůj obrat a v jednom ze šlágrů kola zvítězila 3:2. Minimálně do zítřka tak jde do čela tabulky a z posledního podzimního duelu může odcházet s dobrou náladou!
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, pěkný zbytek dne. (14:56:20)

    Daniel Kinc

    Branky: 65. Jurečka, 83. Smola, 86. Puškáč – 26. Pázler, 74. Vlkanova

    Karty:   25. Zapalač (OPA), 90+1. Smola (OPA) – 44. Pajer (HKR), 83. Žondra (HKR), 90. Martan (HKR)

    Neproměněná penalta: 26. Pázler (HKR), brankář Šrom zneškodnil


    Slezský FC Opava: Šrom – Simerský, Schaffartzik, Žídek – Hrabina (60. Jurečka), Jursa (77. Puškáč), Kuzmanović, Zavadil, Zapalač (81. Stříž) – Kayamba, Smola.
    Náhradníci: Lasák – Helebrand, Radić, Stříž, Mozol, Jurečka, Puškáč.

    FC Hradec Králové: Lindr – Bederka, Nosek (C), Pajer, Mudra – Schwarz – Martan, Janoušek, Zorvan (64. Šípek), Vlkanova (90+2. Miker) – Pázler (73. Žondra).
    Náhradníci: Ottmar – Čech, Krátký, Knejzlík, Miker, Šípek, Žondra.

    Rozhodčí: Lerch – Blažej, Hock
    thejrc.org