Omsk – Novosibirsk 1:0 (kon.) | Jaroslavl – Ufa 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Kazaň 3:0 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (kon.) | Viťaz – Nižněkamsk 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Pátek 17.11.2017, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:05 Kirill PETROV - 3:0
     
    49:05
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tohle už pro domácí vypadá dobře, mají už totiž tříbrankový náskok. Kazaň propadla v obraně a rázem tu byl brejk dvou na jednoho, který po přesné přihrávce zakončil najíždějící KIRILL PETROV. Garipov se snažil o rychlé přemístění, u tyčky ale nebyl včas. Asistence: Alexander Popov, Valerij Ničuškin.
    08:37 Andrej KUZMENKO - 2:0
     
    08:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky! V úplném závěru přesilové hry se před Garipovem odehrál závar, volný puk si našel ANDREJ KUZMENKO a zblízka zamířil přesně. Gólman Kazaně po puku šel, lapačkou jej ovšem zachytil už za brankovou čárou. Asistence: Michail Naumenkov, Andrej Světlakov.
    01:07 Nikita NESTĚROV - 1:0
     
    01:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Velice rychlá první branka utkání. Domácí CSKA se dostalo levou stranou do pásma, puk putoval na modrou, odkud vypálil NIKITA NESTĚROV a ten zvládl prostřelit vše, včetně gólmana Garipova. Asistence: Kirill Kaprizov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. Nestěrov (Kaprizov), 9. Kuzmenko (Naumenkov, Světlakov), 50. K. Petrov (Al. Popov, Ničuškin)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Ožiganov, Kiselevič, Marčenko, Nestěrov, Ar. Sergejev, Pašnin, Naumenkov – K. Petrov, Al. Popov, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – Tělegin, Andronov, V. Žarkov – Grigorenko, Světlakov, Kuzmenko – Ljubimov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Jarullin, Markov, D. Musin, Batyršin, Ohtamaa, Sidorov, Tokranov – Galijev, Glinkin, Sekáč – Klinkhammer, Obuchov, Kosov – Jazkov, M. Gluchov, Lukojanov – Golubev, Svitov, Archipov.

    Rozhodčí: Kulakov, Jeřábek – Otmachov, Ivanov

    Diváci: 5 407
    ocianews.com