Toronto – New Jersey 1:0 (po pr.) | NY Islanders – Carolina 6:4 (kon.) | Montreal – Arizona 4:5 (kon.)
Ottawa – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Tampa – Dallas 6:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 6:4 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 3:2 (3:2 po s.n.) | Colorado – Washington 6:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 1:4 (kon.)
Vancouver – Vegas 2:5 (kon.) | Los Angeles – Boston 1:2 (kon.) | San Jose – Florida 0:2 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:4 (0:1, 2:2, 4:1)
Nashville Predators
Pátek 17.11.2017, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:53 Jared SPURGEON - 6:4
     
    58:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JARED SPURGEON na pravé straně obranného pásma vypíchl puk P.K. Subbanovi a poté krásným obloukem zamířil do prázdné brány!
    57:05 Jason ZUCKER - 5:4
     
    57:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JASON ZUCKER postavil fanoušky Minnesoty na nohy poté, co si najel před bránu na nádhernou přihrávku Mikka Koiva z levého rohu útočného pásma a z otočky zamířil bekhendem nad pravým betonem Pekky Rinneho k levé tyči! Minnesota už prohrávala 0:3, nyní ale vede 5:4! Asistence: Mikko Koivu a Mikael Granlund.
    55:01 Eric STAAL - 4:4
     
    55:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Markus Foligno si sice před bránou z otočky nedokázal puk stáhnout na střelu, v levém kruhu se k němu ale dostal ERIC STAAL a střelou zápěstím zamířil do horní části odkryté brány! V St. Paul je stav utkání vyrovnaný 4:4! Asistence: Marcus Foligno a Matt Dumba.
    53:04 Ryan SUTER - 3:4
     
    53:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jared Spurgeon na vrcholu mezikruží napřáhl po zpětné diagonální přihrávce Erica Staala z pravého kruhu pro vhazování ke krásné střele, která se od clonícího RYANA SUTERA před bránou odrazila do levého horního rohu brány – 3:4! Asistence: Jared Spurgeon a Eric Staal.
    40:57 Viktor ARVIDSSON - 2:4
     
    40:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON si na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování zpracoval zpětnou diagonální přihrávku od Ryana Johansena a poté střelou zápěstím zamířil do bližšího levého horního rohu brány! Preds vedou znovu o dva góly. Asistence: Ryan Johansen a Filip Forsberg.
    39:21 Nino NIEDERREITER - 2:3
     
    39:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NINO NIEDERREITER si najel do mezikruží na přihrávku Mikaela Granlunda z levého křídla a krásnou střelou zápěstím vymetl levý horní roh brány! Wild využili přesilovou hru a dostali se na dostřel jedné branky poté, co prohrávali již 0:3! Asistence: Mikael Granlund a Jared Spurgeon.
    36:16 Matt DUMBA - 1:3
     
    36:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT DUMBA ihned po vhazování a zpětné přihrávce Jonase Brodina napřáhl od modré čáry k prudké střele s příklepem, která nad pravým ramenem Pekky Rinneho zamířila do levého horního rohu brány! Fantastická střela a gól Wild! Asistence: Jonas Brodin a Eric Staal.
    32:47 Mattias EKHOLM - 0:3
     
    32:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    MATTIAS EKHOLM vyrazil po zisku kotouče na pravém křídle do samostatného úniku, který zakončil v pravém kruhu pro vhazování nádhernou střelou zápěstím, která pod pravým podpaždím Devana Dubnyka zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány!
    25:31 Roman JOSI - 0:2
     
    25:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ryan Johansen sice v blízkosti levé tyče nedokázal puk zasunout do brány, střelou z levého kruhu pro vhazování se ale prosadil ROMAN JOSI! Devan Dubnyk byl dole a od jeho pravého betonu se na přední tyči puk odrazil do sítě. Wild si vzali Coach Challenge, gól byl ale uznán a domácí přišli o oddechový čas. Asistence: Ryan Johansen a Mattias Ekholm.
    00:49 Ryan JOHANSEN - 0:1
     
    00:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Filip Forsberg nádhernou diagonální přihrávkou zpoza brány našel v pravém kruhu pro vhazování RYANA JOHANSENA, který si puk potáhl k bráně a prudkou střelou zápěstím z ostrého úhlu zamířil pod pravým betonem Devana Dubnyka ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Filip Forsberg a Viktor Arvidsson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 37. Dumba (Brodin, E. Staal), 40. Niederreiter (Mikael Granlund, Spurgeon), 54. Suter (Spurgeon, E. Staal), 56. E. Staal (M. Foligno, Dumba), 58. Zucker (M. Koivu, Mikael Granlund), 59. Spurgeon – 1. Johansen (F. Forsberg, Arvidsson), 26. Josi (Johansen, Ekholm), 33. Ekholm, 41. Arvidsson (Johansen, F. Forsberg)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Olofsson, Dumba, Brodin, Quincey, Spurgeon – Niederreiter, E. Staal (A), Zucker – Ennis, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Winnik, Eriksson Ek, Kunin – M. Foligno, Cullen, Stewart. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Nashville Predators: Rinne (Lindbäck) – Bitetto, Ekholm (A), Jemelin, Irwin, Josi (C), P. K. Subban – F. Forsberg (A), Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Salomäki, Sissons, Järnkrok – C. McLeod, Bonino, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Justin StPierre. Čároví: Andrew Smith, Ryan Gibbons

    Diváci: 18888
    thejrc.org