Zlín – Třinec 1:3 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:3 (kon.)
Pardubice – Liberec 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 1:2 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Plzeň 1:2 (kon.)
Sparta – Olomouc 3:2 (3:0 po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 17.11.2017, 17:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:23 Matěj BERAN - 5:1
     
    58:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto, MATĚJ BERAN trefuje prázdnou branku ze středního pásma. Fanoušci asistujícího mladíka Martina Kauta na Twitteru si můžou odškrtnout u hashtagu #KaulyCountdown pátou položku. Asistence: Antonín Dušek a Martin Kaut.
    53:20 Sacha TREILLE - 4:1
     
    53:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je to opět o tři góly! David Tomášek se dostal k puku u zadního mantinelu, zvedl hlavu poslal ho před branku, kde SACHA TREILLE, který neomylně zavěsil! Asistence: David Tomášek.
    22:41 Petr JELÍNEK - 3:1
     
    22:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak i hosté se dočkali prvního gólu v dnešním zápase! Marek Kvapil u branky píchnul před zasahujícím Kacetlem do puku a volný PETR JELÍNEK už neměl s uklizením kotouče do prázdné branky příliš velké problémy. Asistence: Marek Kvapil.
    20:29 Tomáš ROLINEK - 3:0
     
    20:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice odskakují na rozdíl tří branek! TOMÁŠ ROLINEK převzal pas od Marka Trončinského, přebruslil obránce a trpělivě si počkal na správný okamžik k překonání bezmocného Willa! Asistence: Marek Trončinský.
    19:11 Petr SÝKORA - 2:0
     
    19:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    TIC-TAC-TOE! Pardubice využívají i druhou přesilovou hru v utkání – PETR SÝKORA zakončil do prázdné branky nádhernou kombinaci po ose Rolinek, Marosz a právě první jmenovaný domácí ostrostřelec. Asistence: Rostislav Marosz a Tomáš Rolinek.
    10:27 Rostislav MAROSZ - 1:0
     
    10:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V končící přesilové hře jsou to domácí, kteří otevírají skóre zápasu! ROSTISLAV MAROSZ si v mezikruží odstoupil od beka a po Trončinského pasu dokázal možná i s trochou štěstí propasírovat do sítě pod Willovými betony. Asistence: Marek Trončinský a Jacob Cardwell.
    Marken.cz

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 11. Marosz (Trončinský, Cardwell), 20. P. Sýkora (Marosz, Rolinek), 21. Rolinek (Trončinský), 54. Treille (Tomášek), 59. Beran (Dušek, M. Kaut) – 23. P. Jelínek (M. Kvapil)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Čáslava (A), Trončinský, Wishart, Cardwell, Mojžíš, Holland, Ščotka – Rolinek (C), Marosz, P. Sýkora (A) – Treille, Tomášek, Perret – Beran, Dušek, J. Sýkora – Vondráček, Poulíček, M. Kaut.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Ševc (C), Havlín, Šmíd (A), Jánošík, Derner, Kolmann, Pyrochta – L. Krenželok, P. Jelínek (A), Jašek – M. Kvapil, Bulíř, Bakoš – Ordoš, Redenbach, Lakatoš – J. Vlach, J. Stránský, Bartovič.

    Rozhodčí: Bulanov, Pražák – Pešek, Klouček

    Diváci: 8032
    thejrc.org