Jihlava – K. Vary 4:5 (2:3 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:1 (2:1 po s.n.)
Vítkovice – Sparta 6:5 (kon.) | Třinec – Slavia 3:5 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 1:2 (po pr.)
Pardubice – Č. Budějovice 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (0:2, 1:1, 2:2)
HC Slavia Praha
Pátek 17.11.2017, 18:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Do prázdné branky dopravil puk DENIS HELDÁK a je jasno, že hosté si dnes odvezou tři body. Asistence: David Šteiner.
     
    52:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    A domácí nepohrdli ani další dvojnásobnou přesilovkou. Po přihrávce Grzegorze Radzienciaka se ke střele dostal JAN PORUBA a z úhlu se mu podařilo dostat puk do sítě. Asistence: Grzegorz Radzienciak.
     
    50:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá trefa pro třinecké obránce. Od modré čáry pálil GRZEGORZ RADZIENCIAK a prudkou ranou nedal Veckovi žádnou šanci. Asistence: Jan Poruba.
     
    46:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rozdíl v efektivitě je dnes opravdu výrazný. Hosté ujeli do přečíslení dva na jednoho a po přihrávce Šteinera překonal Loubala DENIS HELDÁK. Asistence: David Šteiner.
     
    32:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté si v signalizované výhodě berou svůj dvougólový náskok zpět. Po akci Denise Heldáka se zastavil puk před odkrytou částí klece a za brankovou čáru jej dorazil JAN ŠERGL. Asistence: Denis Heldák.
     
    23:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí mladíci se dlouho drželi v útočném pásmu a deset sekund před návratem Starka se dokázali prosadit. Puk po ose Flok – Radzienciak doputoval až k TIMOTEJI MARGUŠOVI, jenž překonal Vecka tvrdou ranou z vrcholku levého kruhu. Asistence: Grzegorz Radzienciak, Adam Flok.
     
    19:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    V závěru třetiny došlo v domácím brankovišti k dalším zmatkům a hosté trestají. Z těsné blízkosti se prosazuje DAVID ŠTEINER a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Denis Heldák.
     
    09:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zhruba v polovině úvodní části se hosté ujímají vedení. Denis Heldák se těsně před brankou dostal k puku, přiťukl jej na hůl VIKTORA MARTÍNKA a domácí gólman proti dorážce nestačil vysunout svůj beton. Asistence: Denis Heldák.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 24. Marguš (Radzienciak, Flok), 51. Radzienciak (Poruba), 53. Poruba (Radzienciak) – 10. Martínek (Heldák), 20. Šteiner (Heldák), 33. Šergl (Heldák), 47. Heldák (Šteiner), 60. Heldák (Šteiner)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek – Strakoš, Kaukič, Plitko, Poruba, Mach, Puzoň, Irgl, Flok, Papaj, Cháňa, Najsar, Molin
    HC Slavia Praha: Vecka (Šorf) – Hejda, Duda, Šmíd, Vobořil, Stark, Melovič, Valík – Brož, Kohút, Matějka, Patočka, Šteiner, Heldák, Šilhan, Šergl, Jaša, Hradil, Nedorost, Martínek

    Rozhodčí: Holaň – Bartek, Dohnal
    ocianews.com