Č. Budějovice – Mountfield HK 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:0 (kon.) | Slavia – Sparta 7:3 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 16.11.2017, 16:30Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:51:21)
     
    59:57
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Čížek – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    59:57
    Na ledě to těsně před koncem zápasu jiskří! Ve středním pásmu nastala šarvátka, kterou museli ukončit až rozhodčí. Jeden ze sudích dokonce zpacifikoval jednoho z domácích hokejistů a zřejmě povedeným chvatem ho dokázal udržet na ledě.
     
    59:46
    Matěj Šafář jel trestné střílení! Mezi oběma kruhy napřáhl ze všech sil, ale Denis Vacek dokázal tuto pumelici vytěsnit!
     
    59:46
    Za sevření puku je nařízeno trestné střílení pro Motor!
     
    59:46
    Aleš Řezáč dostal přesnou přihrávku před branku, ale snad se svými třemi dorážkami si vylámal zuby na betonech Vacka! Poté nastala skrumáž na brankovišti! Z ní dokázali domácí hráči skórovat, jenže rozhodčí ztratil puk z dohledu a branku neuznává!
     
    59:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:59
    Samuel Hrabčák dokázal uzmout puk ve vlastním obranném pásmu, nabruslil do pásma středního, ze kterého ale poté trefuje jen tyč odkryté svatyně!
     
    58:05
    Je tomu tak! Marek Dvořák opouští svou svatyni!
     
    57:50
    S dělovkou Matěje Šafáře nemá Denis Vacek výraznější problém! Bude se vhazovat po levé ruce hostujícího brankáře. Uvidíme, zda se domácí odhodlají ke hře bez gólmana.
     
    56:58
    Maxmilián Komma využil trochu rozpačitého přejetí modré čáry ze strany domácích a ujal se kotouč pro svůj tým. Právě Hradec s ním míří před Dvořáka.
     
    55:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je to gól v síti Královéhradeckých! Vojtěch Krcho poslal přihrávku na MILANA PETŘÍKA, jenž svou střelou přibližuje Motor náskoku Mountfieldu! Zřejmě nás čeká ještě napínavá koncovka utkání! Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    55:19
    František Řehák nebyl vůbec v ideální palebné pozici, a proto raději jen nahodil kotouč za branku soupeře, kde o něj oba týmy svádí souboj.
     
    54:20
    Jakubec přejel do útočného pásma společně s Matějem Sílou a vymyslel právě na Sílu dobrou přihrávku. Celá akce ale končí přesným zákrokem Dvořáka.
     
    52:42
    Vojtěch Síla se zkoušel procpat až těsně před branku do zakončení! Proti němu ale dobře zasáhl hokejkou Dvořák, když mu kotouč vypíchl.
     
    51:30
    Se střelou Matěje Síly neměl Dvořák moc práce. Letěla z velkého úhlu a navíc minula břevno Dvořákovy branky. O pár sekund později se ofsajdem provinil hostující celek, bude se tedy vhazovat v neutrálním pásmu.
     
    50:40
    S koncem přesilové hry se mohl ke střele dostat Petr Kuboš, jenže si přihrávku na modré čáře nedokázal zpracovat a do palebné pozice se tím pádem ani nedostal.
     
    48:57
    Pěnčík se nyní na modré čáře hodně zlobí na výrok sudího. Ten mu odpískal ofsajdové postavení, čímž hostujícího hráče nepustil do akce.
     
    48:42
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Melichar – 2 min., podražení).

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 35. Čížek (Řezáč, Šafář), 48. Krcho (Egert, Vaculík), 56. Petřík (Krcho) – 16. Poppel (Síla, Pěnčík), 31. Hrabčák (Šedivý), 39. Šedivý (Poppel), 45. Poppel (V. Síla)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (31. Dvořák) – Šafář, Pánek, Hubata, A. Čížek, Vávra, Pojar – Vaculík, Krcho, Egert, J. Čížek, Silný, Řezáč, Grossman, Masopust, Petřík, Melichar, Hrubec, Holý, Tisoň
    Mountfield HK: Vacek (Šveců) – Řehák, Voňka, Naar, Janoušek, Pěnčík, Kynčl, Kuboš, Šedivý, Jakubec, Síla, Pinkas, Hrabčák, Síla, Lang, Komma, Kašpar, Poppel

    Rozhodčí: Malota – Vavruška, Oudes
    thejrc.org