Č. Budějovice – Mountfield HK 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:0 (kon.) | Slavia – Sparta 7:3 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 16.11.2017, 16:30Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    55:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je to gól v síti Královéhradeckých! Vojtěch Krcho poslal přihrávku na MILANA PETŘÍKA, jenž svou střelou přibližuje Motor náskoku Mountfieldu! Zřejmě nás čeká ještě napínavá koncovka utkání! Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    47:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dotahují na rozdíl dvou branek! VOJTĚCH KRCHO dostal přihrávku od Jiřího Egerta a následně se nezmýlil! Asistence: Jiří Egert, Ondřej Vaculík.
     
    44:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to čtvrtá branka v síti domácích! Ti nyní budou mít co dělat, pokud chtějí urvat ze zápasu minimálně bod. PETR POPPEL si dnes připisuje třetí bod, hraje dnes povedené utkání. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    38:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Naložili s ní znamenitě! Po minutě a pár sekundách nakonec domácí hráči ve třech kapitulují. DOMINIK ŠEDIVÝ dokázal zakončit přesnou kombinaci Královohradekcýh a je to opět o dva góly! Asistence: Petr Poppel.
     
    34:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Krásná akce domácích hráčů končí brankou! Aleš Řezáč ujel se svým spoluhráčem, kterým byl JAKUB ČÍŽEK, do přečíslení. Řezáč počkal na vhodný moment a poté poslal brilantní pas právě na Čížka, který neměl s uklizením puku do branky výraznější obtíže! Asistence: Aleš Řezáč, Matěj Šafář.
     
    30:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhý gól ve svatyni domácích je na světe! Šedivý poslal přihrávku na SAMUELA HRABČÁKA, který přivítal Marka Dvořáka v brance pěkným způsobem. Asistence: Dominik Šedivý.
     
    15:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól utkání a šťastnější mohou prozatím být Hradečtí! PETR POPPEL dostal dobrou přihrávku přesně před branku, odkud následně zamířil do branky domácích dnes jako první! Asistence: Vojtěch Síla, Martin Pěnčík.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 35. Čížek (Řezáč, Šafář), 48. Krcho (Egert, Vaculík), 56. Petřík (Krcho) – 16. Poppel (Síla, Pěnčík), 31. Hrabčák (Šedivý), 39. Šedivý (Poppel), 45. Poppel (V. Síla)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (31. Dvořák) – Šafář, Pánek, Hubata, A. Čížek, Vávra, Pojar – Vaculík, Krcho, Egert, J. Čížek, Silný, Řezáč, Grossman, Masopust, Petřík, Melichar, Hrubec, Holý, Tisoň
    Mountfield HK: Vacek (Šveců) – Řehák, Voňka, Naar, Janoušek, Pěnčík, Kynčl, Kuboš, Šedivý, Jakubec, Síla, Pinkas, Hrabčák, Síla, Lang, Komma, Kašpar, Poppel

    Rozhodčí: Malota – Vavruška, Oudes
    ocianews.com