Chomutov – Sparta 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Žďár n/S 10:1 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 0:2 (kon.)
Liberec – Jihlava 7:2 (kon.) | Poruba – Technika Brno 0:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:4 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 2:3 (po pr.) | K. Vary – PZ Kladno 5:1 (kon.)
Ústí n/L – Třemošná 7:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:4 (0:0, 3:2, 2:2)
HC Sparta Praha
Pátek 17.11.2017, 12:00 • SD ARÉNA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    56:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    A za dalších jedenáct sekund přišel obrat! STANISLAV VRHEL zůstal na ledě a v další důrazné akci vstřelil pátou branku svého celku! Asistence: Michael Prokeš.
     
    56:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouhé snažení domácího celku nakone končí vyrovnávací brankou. David Petrásek nahodil před branku, kotouč se nakonec dostal na STANISLAVA VRHELA, jenž i se štěstím vstřelil branku! Asistence: David Petrásek a Michal Gut.
     
    50:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se po dlouhé době dostali do útoku, kde snad i silou vůle procpali kotouč za záda Olivera Šatného! Úspěšným střelcem je nakonec MICHAL VITOUCH. Asistence: Maxim Kubánek.
     
    43:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    A po závaru v chomutovském brankovišti přišla vyrovnávací trefa! Puk za záda Olivera Šatného procpal ANDREJ ADAMEC! Asistence: Josef Slavíček a Marek Bláha.
     
    39:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí kombinovali a byli aktivní v útočném pásmu. Sudí navíc signalizoval trest. Dominik Vaněk na modré čáře napřáhl a MICHAL GUT povedenou tečí poslal kotouč do branky – 3:2. Asistence: Dominik Vaněk a Josef Koláček.
     
    37:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Gólové hody v poslední pětiminutovce pokračují! Stanislav Vrhel si najel před branku, kde zakončoval. Tento pokus Cichoň zachytil, ale TOBIÁŠ HOLKA kotouč stále viděl a procpal jej do branky. Asistence: Stanislav Vrhel a Ondrej Príhoda.
     
    35:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí udělali trestuhodnou chybu, kterou Sparta dokázala potrestat! První zakončení sice skončilo na betonech Šatného, bekhendová dorážka JOSEFA SLAVÍČKA již skončila v brance! Asistence: Jan Krupička.
     
    34:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    To nyní neplatí, Sparta se prosadila přesně na konci přesilové hry! Na konci celé akce byl OTO THEIMER, jenž svým pokusem vyrovnal na 1:1. Asistence: Filip Ducháč a Michal Vitouch.
     
    24:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně to ovšem domácím vyšlo, Piráti vedou 1:0! MICHAL GUT se zmocnil kotouče, najel si před branku a parádním bekhendem otevřel skóre utkání. Asistence: Stanislav Vrhel.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Gut (Vrhel), 38. Holka (Vrhel, Príhoda), 40. Gut (Vaněk, Koláček), 57. Vrhel (Petrásek, Gut), 57. Vrhel (Prokeš) – 35. Theimer (Ducháč, Vitouch), 36. Slavíček (Krupička), 44. Adamec (Slavíček, Bláha), 51. Vitouch (Kubánek)


    Piráti Chomutov: Šatný (Šilhan) – Petrásek, Vaněk, Matějka, Birhanzl, Martínek, Klika – Králíček, Príhoda, Svoboda, Prokeš, Čech, Koláček, Štefančík, Holka, Gut, Vrhel.
    HC Sparta Praha: Cichoň (Sluka) – Truhlář, Zemčenkov, Hamara, Ducháč, Gurjevskij, Adam, Bláha, Šesták – Kubánek, Mácha, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Slavíček, Výkruta, Vitouch, Theimer.

    Rozhodčí: Zubzanda – Kokrment, Fiala.
    bahis siteleri