Chomutov – Sparta 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Žďár n/S 10:1 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 0:2 (kon.)
Liberec – Jihlava 7:2 (kon.) | Poruba – Technika Brno 0:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:4 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 2:3 (po pr.) | K. Vary – PZ Kladno 5:1 (kon.)
Ústí n/L – Třemošná 7:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:4 (0:0, 3:2, 2:2)
HC Sparta Praha
Pátek 17.11.2017, 12:00 • SD ARÉNA • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    Já vám děkuji za pozornost a někdy zase u mádežnického hokeje na shledanou. (14:09:45)
     
    Krásné utkání plné obratů je u konce! Sparta se sice ve třetí třetině dostala do vedení 4:3, Piráti ovšem díky Stanislavu Vrhelovi nejdříve vyrovnali a jedenáct sekund na to utkání otočili. Tři body tak zůstávají v Chomutově.
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Marcel Štefančík vybojoval kotouč a již mířil do odkryté branky. Nakonec ale skončil jen na boční síti a Piráti se musejí ještě nějakou dobu bránit!
     
    58:56
    Marek Bláha kličkoval na modré čáře a kotouč nakonec skončil ve střední třetině. Piráti si tak mohou na chvilku oddechnout,
     
    58:17
    Sparta je v šesti a hraje powerplay!
     
    58:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Stanislav Vrhel – 2 min., faul kolenem).
     
    57:23
    Dvakrát to zkoušel Marcel Štefančík. Ten to zkoušel z levé i pravé strany, ani jeden kotouč ovšem za zády Oldřicha Cichoňa neskončil.
     
    56:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    A za dalších jedenáct sekund přišel obrat! STANISLAV VRHEL zůstal na ledě a v další důrazné akci vstřelil pátou branku svého celku! Asistence: Michael Prokeš.
     
    56:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouhé snažení domácího celku nakone končí vyrovnávací brankou. David Petrásek nahodil před branku, kotouč se nakonec dostal na STANISLAVA VRHELA, jenž i se štěstím vstřelil branku! Asistence: David Petrásek a Michal Gut.
     
    55:32
    Následná akce domácího celku byla ukončena odpískáním zakázaného uvolnění. Buly před brankou domácího celku se tak bude opakovat.
     
    55:03
    Individuálně projel až do zakončení Tomáš Hamara, který z levého kruhu střílel jen do připraveného Olivera Šatného. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    54:41
    Domácí v plném počtu.
     
    53:55
    Následně se domácímu celku povedlo dvakrát poslat kotouč mimo obranné pásmo, a tak se Sparta do nějakých šancí zatím nedostává.
     
    53:06
    Z pravého kruhu to zkoušel Maxim Kubánek, který po pár kličkách zakončoval. Puk ale skončil jen v náruči připraveného a pozorného Šatného.
     
    52:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Michael Prokeš.
     
    52:14
    Matěj Jaroš na druhé straně pokoušel štěstí takovým plachtícím pokusem. Kotouč ale nakonec branku jen minul, nic z toho nebylo.
     
    51:25
    Odpovědět se pokoušel Stanislav Vrhel, jenž po přejetí modré čáry zakončoval od pravého mantinelu. Jeho bomba ale nakonec skončila jen nad brankou.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Gut (Vrhel), 38. Holka (Vrhel, Príhoda), 40. Gut (Vaněk, Koláček), 57. Vrhel (Petrásek, Gut), 57. Vrhel (Prokeš) – 35. Theimer (Ducháč, Vitouch), 36. Slavíček (Krupička), 44. Adamec (Slavíček, Bláha), 51. Vitouch (Kubánek)


    Piráti Chomutov: Šatný (Šilhan) – Petrásek, Vaněk, Matějka, Birhanzl, Martínek, Klika – Králíček, Príhoda, Svoboda, Prokeš, Čech, Koláček, Štefančík, Holka, Gut, Vrhel.
    HC Sparta Praha: Cichoň (Sluka) – Truhlář, Zemčenkov, Hamara, Ducháč, Gurjevskij, Adam, Bláha, Šesták – Kubánek, Mácha, Adamec, Krupička, Jaroš, Potůček, Slavíček, Výkruta, Vitouch, Theimer.

    Rozhodčí: Zubzanda – Kokrment, Fiala.
    thejrc.org