Chomutov – Sparta 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Žďár n/S 10:1 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 0:2 (kon.)
Liberec – Jihlava 7:2 (kon.) | Poruba – Technika Brno 0:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:4 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 2:3 (po pr.) | K. Vary – PZ Kladno 5:1 (kon.)
Ústí n/L – Třemošná 7:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
10:1 (4:1, 1:0, 5:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Pátek 17.11.2017, 12:00 • ČPP Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    51:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši přidávají desátou branku! FILIP BOŠTÍK kompletuje svůj hattrick, když dostal puk na levý kruh. Jeho první pokus Sivák zvládl vyrazit, na dorážku však už nestačil – 10:1! Asistence: Jan Jušta.
     
    45:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají přesilovku a zvyšují už na 9:1. MATYÁŠ BUDINA opět obdržel přesnou křižnou přihrávku na pravý kruh a tentokrát již mířil přesně. Asistence: Marek Pelda, Matěj Pinkas.
     
    42:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí si vstup do třetí třetiny vychutnávají a uštědřují soupeři třetí direkt v rychlém sledu. Po parádní kombinaci hráčů Mountfieldu se dnes již podruhé prosadil FILIP BOŠTÍK. Asistence: Jan Jušta, Radim Šlaicher.
     
    41:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Naar přihrál z pravého kruhu křižně doleva na PETRA MORAVCE, který nechytatelnou ranou pod horní tyč zvyšuje již na 7:1! Asistence: Jakub Naar.
     
    40:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Budina nahodil z levého rohu před bránu, kde byl nejšikovnější LUKÁŠ PAJER, který dopravil touš za záda Siváka – 6:1. Asistence: Matyáš Budina, Radim Šlaicher.
     
    29:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši nyní předvedli nádherný rychlý přechod kluziště, na jehož konci byla přesná křižná přihrávka Hynka na MATĚJE BENEŠE, který střelou z první na zadní tyč pokořil Víta – 5:1! Asistence: Tomáš Hynek.
     
    19:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce před koncem první třetiny jdou Hradečtí do vedení o tři branky, když svému soupeři posílají gól do šatny. MAREK PELDA vystřelil z mezikruží a Vítovi prošel kotouč mezi betony do sítě – 4:1. Asistence: Petr Moravec, Daniel Šedivý.
     
    18:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce poté, co se Hradečtí vrátili do plného počtu hráčů na ledě, zvyšují svůj náskok. FILIP BOŠTÍK se dostal do samostatného úniku a ranou nad lapačku nedal Vítovi nejmenší šanci – 3:1! Bez asistence.
     
    12:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ HYNEK dostal od Beneše přihrávku zprava do mezikruží, najel si na Víta, kterému udělal parádní kličku do bekhendu a zavěsil přesně pod břevno – 2:1! Asistence: Matěj Beneš.
     
    03:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí odpovídají vzápětí! Perička vypálil z levé strany od modré čáry, kotouč před bezmocným Vítem tečoval pod horní tyč JAN JUŠTA a máme srovnáno – 1:1! Asistence: Tomáš Perička.
     
    03:25
    Žďár právě vstřelil branku!
    Po zaváhání hradecké defenzívy se k jedné ze svých nejsnadnějších branek v kariéře dostal ŠIMON MALENOVSKÝ, který šikovně zasunul puk za Sajdla z bezprostřední blízkosti. Bez asistence.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 4. Jušta (Perička), 13. Hynek (Beneš), 19. Boštík, 20. Pelda (Moravec, Šedivý), 30. Beneš (Hynek), 41. Pajer (Budina, Šlaicher), 42. Moravec (Naar), 43. Boštík (Jušta, Šlaicher), 46. Budina (Pelda, Pinkas), 52. Boštík (Jušta) – 4. Malenovský


    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Pelda "A", Králik, Boukal, Naar, Drbal, Perička "C", Pinkas – Moravec, Souček, Budina, Beneš, Jušta, Pajer, Šlaicher "A", Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (34. Sivák) – Macek, Filip, Pokorný, Cibuzar, Adámek, Grauer – Putz, Konečný "A", Kouba, Štola, Matas, Malenovský "A", Picka, Doležal, Puczek "C", Bednář. Trenér: Jiří Šejba.

    Rozhodčí: Čáp – Nekvapil, Vodák
    thejrc.org