Arsenal – Tottenham 2:0 (kon.) | Bournemouth – Huddersfield Town 4:0 (kon.) | Burnley – Swansea 2:0 (kon.)
Crystal Palace – Everton 2:2 (kon.) | Leicester – Manchester City 0:2 (kon.) | Liverpool – Southampton 3:0 (kon.)
West Brom – Chelsea 0:4 (kon.) | Manchester Utd. – Newcastle 4:1 (kon.)
konec
Manchester United
4:1 (2:1)
Newcastle United
Sobota 18.11.2017, 18:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:9. (20:36:25)
     
    Je konec! Fotbalisté Manchester United nakonec dokázali otočit nepříznivý výsledek a po velmi dobrém výkonu berou všechny tři body. Nutno dodat, že vítězství 4:1 je naprosto zasloužené, Newcastle se po vstřelené brance stále více zatahoval do defenzívy, což se postupem času neprojevilo jako dobré řešení.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Fellainiho hlavičku ukryl Elliot ve své náruči. Fotbalisté United se ještě dožadovali branky, neboť se jim zdálo, že brankář byl s míčem už za brankovou čárou.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    87
    Pakliže jsem před několika minuty hovořil o tom, že se moc nepřerušuje, v tuto chvíli je to přesně naopak. Hlavní arbitr musí být v permanenci.
     
    86
    Manchester se dopustil i dalšího faulu, který nakonec nemusel vůbec mrzet. Ani další standardní situace hostů se totiž neujala.
     
    85
    Shelvey si proti přesile protihráčů vůbec nevěřil a balón vrátil až na nohu Elliota. Hostující brankář okamžitě vrátil míč k půlící čáře.
     
    84
    Fellaini se nyní prezentoval až přílišnou agresivitou a po jeho faulu musel hlavní sudí použít píšťalku. Newcastle okamžitě rozehrál volný kop.
     
    83
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Juan Mata, přichází Ander Herrera.
     
    82
    Zřejmě i hostující hráči vycítili, že výkon v dnešním utkání nebude stačit na žádný bodový zisk. Naopak se spíše hraje o co nejmenší brankový příděl.
     
    81
    Fellaini roztáhl hru na levou stranu na Younga, jenž se nepustil do ničeho individuálního a pouze vrátil vlasatému spoluhráči.
     
    80
    Už se hraje poměrně dlouhou dobu bez přerušení. Navíc nesledujeme zrovna ofenzivní choutky obou celků, nyní je k vidění spíše poklidná hra.
     
    79
    Za postranní čárou se nám připravuje poslední střídáního domácího celku, naopak Rafa Benítez už vyčerpal všechny své možnosti.
     
    78
    Shelvey zkusil dnes již poněkolikaté zakončit k tyči. Tentokráte jeho pokusu chybělo jen pár centimetrů, De Gea se za jeho pokusem pouze ohlédl.
     
    77
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Dwight Gayle, přichází Mohamed Diamé.
     
    77
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Zlatan Ibrahimović.
     
    74
    Mitrovič se po svém nástupu na hrací plochu okamžitě zapojil do útočné snahy. Ta ale nakonec skončila nepřesnou přihrávkou na Yedlina.
     
    73
    Pakliže to měl Newcastle po třetí inkasové brance hodně složité, v tuto chvíli se jedná spíše o nadlidský úkol. Hosté budou muset vstřelit ještě tři branky!

    David Suchý

    Branky: 37. Martial (P. Pogba), 45+1. Smalling (Young), 54. P. Pogba (Rashford), 71. R. Lukaku (Mata) – 14. Gayle (Yedlin)

    Karty:   67. Smalling (MAN) – 12. Hayden (NEW)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 6:6. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:9.
    Manchester United: de Gea – A. Valencia (C), Lindelöf, Smalling, Young – Mata (83. A. Herrera), N. Matić, P. Pogba (70. Fellaini) – Rashford, R. Lukaku, Martial (77. Ibrahimović).
    Náhradníci: Romero – Fellaini, A. Herrera, Ibrahimović, Rojo, Lingard, Shaw.

    Newcastle United: Elliot – Yedlin, Clark, Lejeune, Manquillo – Ritchie (66. Aarons), Hayden, Shelvey (C), Jacob Murphy – Gayle (77. Diamé), Joselu (72. A. Mitrović).
    Náhradníci: Darlow – Aarons, Gámez, Diamé, Mbemba, A. Mitrović, Ayoze Pérez.

    Rozhodčí: Pavson
    thejrc.org