Columbus – NY Rangers 2:0 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 4:5 (po pr.)
Dallas – Edmonton 6:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 2:3 (po pr.) | Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.)
Los Angeles – Florida 4:0 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:3 (2:2, 2:1, 2:0)
Edmonton Oilers
Sobota 18.11.2017, 20:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 Jason SPEZZA - 6:3
     
    58:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Ben Bishop poslal krásný pas na modrou čáru, kde se puku ujal JASON SPEZZA, který propálil Talbota mezi rukou a nohou. Asistence: Ben Bishop.
    53:30 Jamie BENN - 5:3
     
    53:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN se dostal k dorážce na brankovišti a dává svému týmu dvoubrankový náskok! Asistence: Antoine Roussel a Alexandr Radulov.
    38:40 Radek FAKSA - 4:3
     
    38:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zpět do vedení! RADEK FAKSA si najel před branku, dostal nahrávku a kličkou na levou stranu překonal Talbota! Asistence: Tyler Pitlick a Jamie Oleksiak.
    27:57 Devin SHORE - 3:3
     
    27:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno! DEVIN SHORE se dostal ke kotouči a z mezikruží vystřelil na branku a po nešťastné teči jednoho z hostujících obránců skončil puk v brance! Asistence: Tyler Seguin.
    20:42 Drake CAGGIULA - 2:3
     
    20:42
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán! Jamie Benn nedokázal dostat kotouč ven z pásma a Nurse vystřelil od modré na branku. Lehtonen tento pokus vyrazil před sebe a DRAKE CAGGIULA se prosazuje z dorážky! Asistence: Darnell Nurse a Connor McDavid.
    17:46 Connor MCDAVID - 2:2
     
    17:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! CONNOR MCDAVID dostal nahrávku na kruh a Lehtonen byl mimo svou pozici. První střela z kruhu od McDavida trefila bránícího obránce na brankovišti, ale puk se k edmontonskému kapitánovi znovu odrazil a druhou střelou, z toho samého místa, se McDavid prosazuje a vyrovnává! Asistence: Milan Lucic a Oscar Klefbom.
    16:54 Drake CAGGIULA - 2:1
     
    16:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A z ničeho nic je sníženo! Edmonton se prosazuje ve vlastním oslabení! DRAKE CAGGIULA dostal nahrávku před prázdnou branku od McDavida a snižuje na 2:1! Asistence: Connor McDavid.
    08:57 Alexandr RADULOV - 2:0
     
    08:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    A je to 2:0! McDavid ztratil puk na útočné modré čáře a Dallas se dostal do rychlého brejku, který vedl Antoine Roussel, který přenechal puk u modré čáry ALEXANDRU RADULOVOVI, který střelou na bližší tyč překonal Talbota! Asistence: Antoine Roussel a Esa Lindell.
    06:36 Antoine ROUSSEL - 1:0
     
    06:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se ujímá vedení v dnešním utkání! ANTOINE ROUSSEL poslal po zemi kotouč zpoza branky směrem na Talbota a velmi chytře o jeho beton dostal puk do branky. Asistence: Jamie Benn a John Klingberg.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 7. Roussel (Ja. Benn, J. Klingberg), 9. Radulov (Roussel, Lindell), 28. D. Shore (Seguin), 39. Faksa (Pitlick, Oleksiak), 54. Ja. Benn (Roussel, Radulov), 59. Spezza (Bishop) – 17. Caggiula (McDavid), 18. McDavid (Lucic, Klefbom), 21. Caggiula (Nurse, McDavid)


    Dallas Stars: Lehtonen (21. Bishop) – Hamhuis, J. Klingberg (A), Oleksiak, Lindell, Johns, Pateryn – Hanzal (C), Faksa, Janmark – Ja. Benn, D. Shore, Pitlick – Roussel, B. Ritchie, Elie – Radulov, Spezza, Seguin (A).
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Russell, A. Larsson, Nurse, Gryba, Klefbom, Benning – Cammalleri, Khaira (A), R. Strome – Maroon, Lucic, Draisaitl – Kassian, Letestu, Caggiula – Nugent-Hopkins (A), McDavid (C), Puljujärvi.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Chris Lee – Bryan Pancich, Ryan Daisy
    thejrc.org