Columbus – NY Rangers 2:0 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:1 (kon.) | Philadelphia – Calgary 4:5 (po pr.)
Dallas – Edmonton 6:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 2:3 (po pr.) | Winnipeg – New Jersey 5:2 (kon.)
Los Angeles – Florida 4:0 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (0:0, 5:1, 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 18.11.2017, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:14 Will BUTCHER - 5:2
     
    47:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Tayler Hall objel celé útočné pásmo a po krásném oblouku na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, kterou Connor Hellebuyck neudržel, a puk pod jeho hýžděmi proklouzal na brankovou čáru, kde ho dorazil dojíždějící WILL BUTCHER a vstřelil svůj první gól v NHL! (1 gól a 14 asist.) Asistence: Nico Hischier a Taylor Hall.
    38:18 Mathieu PERREAULT - 5:1
     
    38:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MATHIEU PERREAULT si najel v rychlosti před bránu na přihrávku Matta Hendrickse z pravého křídla a ostrého úhlu a bez přípravy zamířil z blízkosti pod vyrážečkou Coryho Schneidera do brány! Asistence: Matt Hendricks a Joel Armia.
    29:41 Matt HENDRICKS - 4:1
     
    29:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MATT HENDRICKS si najel u levé tyče na krásnou zpětnou přihrávku zpoza brány od Mathieua Perreaulta a zamířil pod horní tyč! To je lavina! Asistence: Mathieu Perreault a Joel Armia.
    28:41 Jacob TROUBA - 3:1
     
    28:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Mark Scheifele opět na pravém křídle od hrazení přihrál do středu, kde Kyle Connor vkleče na vrcholu pravého kruhu pro vhazování posunul puk na rozjetého JACOBA TROUBU, který krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Coryho Schneidera k přední pravé tyči! Asistence: Kyle Connor a Mark Scheifele.
    28:06 Patrik LAINE - 2:1
     
    28:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nikolaj Ehlers vypálil z vrcholu mezikruží a PATRIK LAINE před bránou sklepl puk u pravé tyče pod lapačku Coryho Schneidera – 2:1! Winnipeg doma znovu vede o gól a Devils ztrácejí. Asistence: Nikolaj Ehlers a Bryan Little.
    26:52 Brian GIBBONS - 1:1
     
    26:52
    Devils právě vstřelili branku!
    BRIAN GIBBONS na vrcholu mezikruží napřáhl ke krásné střele zápěstím, která se na první pohled od horní tyče odrazila zpět do hry, jenže se vrátila od oblouku napínajícího síť a gól byl po přezkoumání videa zpětné uznán! Časomíra se posunula zpět o osm sekund. Zajímavá situace a gól. Asistence: Blake Coleman a Will Butcher.
    25:51 Kyle CONNOR - 1:0
     
    25:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Blake Wheeler na vrcholu pravého kruhu po krásné přihrávce Marka Scheifeleho od hrazení napřáhl k prudké střele, kterou Cory Schneider neudržel, a KYLE CONNOR po dobruslení situace puk bekhendem poslal z blízkosti do sítě! Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Connor (Wheeler, Scheifele), 29. Laine (Ehlers, Little), 29. Trouba (Connor, Scheifele), 30. Hendricks (Perreault, Armia), 39. Perreault (Hendricks, Armia) – 27. Gibbons (Coleman, Butcher), 48. Butcher (Hischier, Hall)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (S. Mason) – Enström, Byfuglien (A), Morrissey, Trouba, D. Kulikov, T. Myers – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little, Laine – Copp, Lowry, B. Tanev – Perreault, Hendricks, Armia. Hlavní trenér Paul Maurice.
    New Jersey Devils: Schneider (41. Kinkaid) – A. Greene (C), Santini, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Palmieri – Bratt, Zajac (A), Stafford – Henrique, Boyle, Wood – Gibbons, Coleman, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Brad Meier. Čároví: Vaughan Rody, Andrew Smith

    Diváci: 15321
    bahis siteleri