Třinec – Sparta 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 7:4 (kon.) | Zlín – Chomutov 2:1 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:5 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 0:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
HC Sparta Praha
Sobota 18.11.2017, 12:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté ale opět bleskově snižují. Sparťané se usadili v útočném pásmu, TOMÁŠ PŠENIČKA si vyjel na modrou čáru a prudkou ranou napálil puk za záda Loubala. Asistence:Sebastian Janda, Martin Dubský.
     
    50:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté si ale opět nepohlídali situaci po vstřelené brance a je to opět o dva góly. Po přihrávce Adama Floka se ke střele dostal JAN PORUBA a z první nezaváhal. Asistence: Adam Flok, Ondřej Hrachovský.
     
    49:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Deset minut před koncem třetí části se hosté dotahují na rozdíl jediného gólu. Střelu Tomáše Pšeničky Loubal pouze vyrazil a na dorážku TOMÁŠE JANDUSE už byl krátký. Asistence: Tomáš Pšenička, Filip Eliáš.
     
    22:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátce po vypršení přesilové hry už se ovšem Oceláři radují. Po přihrávce Michala Papaje šel sám na branku DOMINIK MOLIN a ve vyložené šanci nezaváhal. Asistence: Michal Papaj, Daniel Plitko.
     
    14:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav vydržel pouze dvacet sekund. Obránce GRZEGORZ RADZIENCIAK zastavil puk před modrou čárou a pak jej spíše jen nahodil na branku. Kotouč si přesto našel cestu do sítě a Oceláři jdou opět do vedení. Asistence: Daniel Plitko.
     
    14:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhou nabídnutou početní výhodu dokázali hosté využít. Střelou z pravé strany se prosazuje TOMÁŠ JANDUS a srovnává na 1:1. Asistence: Tomáš Pšenička.
     
    02:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou do vedení. Timotej Marguš dostal puk před branku, kde jej tečoval ADAM FLOK a na tento zásah byl gólman Sparty krátký. Asistence: Timotej Marguš, Jan Poruba.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 3. Flok (Marguš, Poruba), 15. G. Radzienciak (Plitko), 23. Molin (Papaj, Plitko), 51. Poruba (Flok, Hrachovský) – 15. Jandus (Pšenička), 50. Jandus (Pšenička, Eliáš), 52. Pšenička (Janda, Dubský)


    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek – Strakoš, Plitko, Poruba, Mach, Puzoň, Irgl, Flok, Papaj, Cháňa, Najsar, Molin
    HC Sparta Praha: Hofmann (15. Škorpík) – Janda, Simotics, Mrkvička, Eliáš, Hanuš, Karoch – Jandus, Schwamberger, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Dani, Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Pšenička, Dubský

    Rozhodčí: Fiala – Ganger, Hanzlík
    thejrc.org