Třinec – Sparta 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 7:4 (kon.) | Zlín – Chomutov 2:1 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:5 (kon.) | Pardubice – HC Plzeň 0:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:4 (1:2, 2:0, 4:2)
HC Motor České Budějovice
Sobota 18.11.2017, 12:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že je definitivně rozhodnuto, Hradec zvyšuje na 7:4! Hostující obraně ujel za zády PATRIK HIDVEGHY, jenž nikým nerušen dovezl po levé straně puk až do prázdné budějovické svatyně. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    58:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bartozel nejprve předvedl těžký zákrok pravým betonem a poté se Východočeši radují z šesté branky! U té si připsal asistenci právě hradecký gólman, když od něj odražený kotouč dostřelil do prázdné brány DOMINIK ŘEPÍK. Asistence: Matěj Bartozel.
     
    54:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je zaděláno na drama, Motor snižuje na rozdíl jediného gólu! Ondřej Šulek přejel v okamžiku střely před hradeckým brankářem, čímž mu ztížil výhled. JAKUB DOKTOR pak z vrcholu levého kruhu poslal svou dělovku až do domácí sítě – 5:4. Asistence: Jan Bárta, Ondřej Šulek.
     
    52:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši odskakují na 5:3, je to jejich první gól, který nevstřelili v početní výhodě! Mikuláš Pohl vystřelil od modré čáry směrem do mezikruží, kde číhal FILIP JIRÁSEK. Hokejista, jenž doposud hrál v letošní sezóně za prvoligové Litoměřice, bravurně nastavil hůl a tečoval kolem tyče kotouč za záda českobudějovického gólmana. Asistence: Mikuláš Pohl, Michael Gaspar.
     
    43:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    A ta je také velmi rychle využita! V budějovickém brankovišti se strhla nepřehledná situace, v níž Jakub Hašek posunul kotouč k druhé tyči KRYŠTOFU PAŽOURKOVI. Ten už jenom zametl touš do odkryté části klece – 4:3. Asistence: Jakub Hašek, Jakub Muška.
     
    41:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je znovu vyrovnáno! Dvojnásobnou přesilovku sice Budějovičtí nevyužili, tu klasickou už ale ano. JAN BÁRTA zachytil postrčený kotouč a nedělalo mu větší problémy zvednout ho nad ležícího brankáře. Asistence: Stanislav Dosek, Ondřej Šulek.
     
    31:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita, Mountfield obrací skóre a jde do vedení 3:2! A nutno říci, že luxusní trefou. Michael Gaspar posunul od modré čáry touš na pravý kruh, kde si ho převzal FRANTIŠEK HNIK. Ten nejprve chvilku vyčkal a poté naprosto chladnokrevně zavěsil do bližšího vinglu. Asistence: Michael Gaspar, Patrik Mašín.
     
    25:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenomže teď už Východočeši přesní byli a je vyrovnáno, 2:2! Po střele od modré čáry v podání Michaela Gaspara se strhla slušná skrumáž v budějovickém brankovišti, kde se o dorážku pokoušela hned dvojice Hradeckých. Nakonec to byl MIKULÁŠ POHL, komu se povedlo docpat puk do sítě. Začínáme od nuly! Asistence: Michael Gaspar, Filip Moník.
     
    18:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Východočeši snižují na 1:2! Mikuláš Pohl poslal od modré čáry puk MARTINU HEJNOVI, jenž si ho na levém kruhu zpracoval, zamířil a dělovkou napálil touš kolem bližší tyče pod břevno. Asistence: Mikuláš Pohl, František Hnik.
     
    13:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už se ale hradecká síť vlní, Motor vede 2:0! Situace se seběhla ihned po vyhraném buly v útočném pásmu, kdy se v prostoru pravého kruhu dostal ke střele STANISLAV DOSEK, jenž našel místo u bližší tyče. Asistence: Miroslav Tejko, Jan Bárta.
     
    11:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor prokazoval v posledních chvílích víc útočné aktivity a dostává se do vedení! VOJTĚCH BRABEC využil clony před domácím gólmanem, který toho příliš neviděl, a od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jakub Káník, Patrik Škola.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 19. Hejna (Pohl, Hnik), 26. Pohl (Gaspar, F. Moník), 32. Hnik (Gaspar, Mašín), 44. Pažourek (Hašek, Muška), 53. Jirásek (Pohl, Gaspar), 59. Řepík (Bartozel), 60. Hidveghy (Matějček) – 12. Brabec (Káník, Škola), 14. Dosek (Tejko, Bárta), 42. Bárta (Dosek, Šulek), 55. J. Doktor (Bárta, Šulek)


    Mountfield HK: Bartozel (Dvořák) – Hroudný (C), Muška, Gaspar, Pohl, J. Moník, Jonáš – M. Matouš, Matějček, Pažourek, Hnik, Jirásek, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Sklenář, Hidveghy, Chalupa, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Motor České Budějovice: Březina (Svoboda) – Grauer, Škola, Rákosník, V. Doktor, Dosek (C), Brabec – Rolínek, Matys, J. Doktor, Bláha, Káník, Šulek, Tejko, Kronus, Dančišin, Bárta, Beránek. Trenér: Martin Štrba.

    Rozhodčí: Wagner – Lučan, Maštalíř
    thejrc.org