Pardubice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Salzburg 1:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Liberec – Letňany 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:0 (kon.)
Třinec – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Rytíři Kladno
Sobota 18.11.2017, 12:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • Skupina A
Partner:
     
    57:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Štochl přihrál od pravého mantinelu na hranici brankoviště, kde byl ERIC MEŽNAR, jemuž stačilo jenom nastavit hůl. To byla další povedená akce Pirátů. Asistence: Jakub Štochl.
     
    56:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    KRYŠTOF OUŘADA si nyní vynahradil všechny promarněné šance. Mežnar přihrál od levého mantinelu na Černého, který našel u levé tyčky střelce OUŘADU, jenž měl opravdu hodně prostoru. Chladnokrevně projel podél celého brankoviště a zakončoval až u druhé tyčky do prázdné klece. Asistence: David Černý a Eric Mežnar.
     
    31:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti jsou na koni. Po Brandnerově střele z levého kruhu si puk vybojoval Jaroš, jenž objel branku a posll puk na PETERA LOBODOWSKÉHO, který předvedl třetí gól jak přes kopírák. Opět z první prostřelil Novotného do horní části klece. Asistence: Jakub Jaroš Roman Brandner.
     
    30:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosadili ve vlastním oslabení. Brandner a Jaroš dobře nepadali a vysloužili si tak kanadského body. Brandner vybojoval za bránou puk a přihrál na vrchol brankoviště, kde byl JAKUB JAROŠ, ten pouze nastavil hůl a tečoval puk do horní části branky. Asistence: Roman Brandner.
     
    27:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Routa vyslal ONDŘEJE BLÁHU do samostatného úniku, který proměnil, a vstřelil tak kontaktní branku. Asistence: David Routa.
     
    21:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ouřada přihrál od levého mantinelu ne spojnici kruhů, kde byl MICHAL GUT, jenž parádní trefou našel mezírku mezi Novotného betony. Asistence: Kryštof Ouřarda a David Černý.
     
    05:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Pech přihrál zpoza brány na vrchol brankoviště, kde stál zcela osamocený ERIC MEŽNAR. Stačiulo mu pouze nastavit hůl, aby tečoval kotouč do horního rohu kladenské brány. Asistence: Patrick Pech.

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 6. Mežnar (Pech), 22. Gut (Ouřada, Černý), 31. Jaroš (Brandner), 32. Lobodowski (Jaroš, Brandner), 57. Ouřada (Černý, Mežnar), 58. Mežnar (Štochl) – 28. O. Bláha (Routa)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Rudy, Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Černý, Baier, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.
    Rytíři Kladno: Novotný (Jiroušek) – Kvapil, Zich, Volráb, Šmatlák, Flachs – O. Bláha, M. Bláha, Hašek, Jelínek, Bernat, Zíka, Routa, Kulma, Filip, Neiss.

    Rozhodčí: Vyštejn – Votrubec, Ševic
    thejrc.org