Pardubice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Salzburg 1:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Liberec – Letňany 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:0 (kon.)
Třinec – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (2:0, 0:0, 3:2)
BK Mladá Boleslav
Sobota 18.11.2017, 13:00 • Tipsport aréna, Praha-Holešovice • Extraliga staršího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    59:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané své vítězství ještě pojišťují gólem do prázdné klece. Autorem je ONDŘEJ PŠENIČKA. Asistence: David Vitouch, Jevgenij Pika.
     
    58:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    O vítězi je pravděpodobně rozhodnuto! Dvě minuty před koncem utkání se do úniku dostal ŠTĚPÁN ČECH, který z mezikruží rozvlnil síť hostující svatyně! Asistence: Jakub Prchal.
     
    54:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak pozor, máme zaděláno na pěkně dramatický závěr zápasu! Ve dvojnásobném oslabení domácí defenzívě úplně unikl MICHAEL ČERMÁK, který následný rychlý výlet před Švehláka zakončil přesnou střelou do branky. Asistence: Mikuláš Hovorka.
     
    48:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Švehlák nakonec přichází o čisté konto, hostům se daří přesilovku přetavit v gól. Autorem prvního mladoboleslavského zásahu v dnešním zápase je MICHAL ČERMÁK, který tak snižuje náskok domácích na dvě branky. Asistence: Matěj Houška.
     
    46:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle musí hosty hodně bolet, i přes jejich aktivitu a jednoznačnou převahu na ledě se jako první ve třetí části prosazuje domácí tým! Z úniku Maška překonal ONDŘEJ HAVLÍN. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    10:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to 2:0! Hostující defenzíva se teď sesypala jako domeček z karet a před její brankoviště se tak natlačilo hned několik protihráčů, přičemž za Maška puk dotlačil PATRIK PRYMULA. Asistence: Štěpán Čech, Jakub Najman.
     
    02:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou ve třetí minutě do vedení! Po převzetí skvělé přihrávky ke kotouči dostal JAN BUREŠ, který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Patrik Tůma.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Bureš (Tůma), 11. Prymula (Čech, Najman), 47. Havlín (Pšenička), 59. Čech (Prchal), 60. Pšenička (Vitouch, Pika) – 49. Čermák (Houška), 55. Čermák (Hovorka)


    HC Sparta Praha: Švehlák (Mičán) – Bureš, Najman, Tůma (C), Havlín, Prchal, Pika, Lis, Klapka – Prymula, Pšenička, Kasanda, Obadal, Flídr, Smola, Čech (A), Vitouch.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Sýkora, Dotter, Houška, Červenka (A), Hovorka, Imlauf – Schulz, Grim, Šípek (C), Dobša, Simon, Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Moravčík, Kubart, Jelínek.

    Rozhodčí: Velčovský – Karda, Kubíček
    thejrc.org