Pardubice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Salzburg 1:3 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Olomouc 1:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Liberec – Letňany 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:0 (kon.)
Třinec – Vsetín 3:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:5 (1:2, 2:3, 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 18.11.2017, 15:30 • ČPP Aréna • Extraliga staršího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    32:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Impuls se zatím vyplácí, Východočeši rychle snižují na 3:5! DOMINIK ŠEDIVÝ chtěl v přečíslení nahrávat na druhou stranu spoluhráči, k němu ale kotouč nedoputoval. Za záda vlastního brankáře si ho totiž smolně srazil hostující hráč. Asistence: Samuel Hrabčák.
     
    32:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Další branka Havlíčkova Brodu, ten si dnešní duel začíná užívat! Tentokrát stojí za trefou JAKUB PETRŽILKA, jenž dokázal černou pryž procpat do sítě od pravé tyče. Asistence: Tomáš Kohout, Adam Dvořák.
     
    27:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A znovu v akci hráči z Kotliny, kteří vedou už 4:2! TOMÁŠ KULHÁNEK si nejprve položil gólmana na led a potom kolem jeho pravého betonu dovezl forhendem kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Richard Cachnín, Marek Tecl.
     
    26:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští jdou podruhé v zápase do vedení! JIŘÍ HROMÁDKA vystřelil z levého kruhu napůl zády k bráně bekhendem a jeho pokus prošel mezi rukou a tělem brankáře až do sítě – 2:3. Asistence: Viktor Horák.
     
    21:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se v kabině dobře naladili, krátce po startu třetiny vyrovnávají na 2:2! DOMINIK ŠEDIVÝ se zjevil před soupeřovou bránou úplně sám a pohlednou ranou nedal hostujícímu brankáři příliš šancí. Bez asistence.
     
    14:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se ale havlíčkobrodský útočník může radovat, hosté otáčejí vývoj klání! MAREK TECL se dostal na hraně brankoviště k dorážce vyraženého puku a kolem ležícího brankáře ho poslal do brány – 1:2. Asistence: Tomáš Kulhánek Štěpán Dudycha.
     
    10:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale ani branková konstrukce nepomohla, je vyrovnáno, 1:1! První pokus ještě Ševců vyrazil před sebe, na ten druhý už ale nestačil. PAVEL DUDEK dokázal i v pádu dostrčit puk mezi brankářovy betony. Asistence: Stanislav Vaněk, Jakub Košťál.
     
    04:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši uťali úvodní oťukávanou dost rázně, dostali se do vedení 1:0! SAMUEL HRABČÁK se dostal ke střele na pravém kruhu a bez rozpaků ji poslal do sítě. Asistence: Kryštof Lang.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Hrabčák (Lang), 22. Šedivý, 33. Šedivý (Hrabčák) – 11. Dudek (Vaněk, Košťál), 15. Tecl (Kulhánek, Dudycha), 27. Hromádka (Horák), 28. Kulhánek (Cachnín, Tecl), 33. Petržilka (Kohout, Dvořák)


    Mountfield HK: Ševců (33. Vacek) – Řehák, Janoušek, Martinec, Pěnčík (C), J. Kynčl, Kuboš – Dominik Šedivý, Jakubec, M. Síla, T. Pinkas, Hrabčák, V. Síla, Lang, Komma, Kašpar, Poppel. Trenér: Libor Pivko.
    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (35. – 40. Arbelovský) – Dvořák, Adam, Horák, Krejčí, Dudycha, Vaněk – Vaňous, Petržilka, Kohout, Tecl (C), Hromádka, Dudek, Rybáček, Kulhánek, Cachnín, Košťál. Trenér: Richard Cachnín.

    Rozhodčí: Veselý – Skokánek, Gregar
    ocianews.com