Slavia – Kladno 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 6:3 (kon.) | Kadaň – Vsetín 0:4 (kon.)
Prostějov – Třebíč 9:0 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 7:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:1 (0:1, 6:0, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 18.11.2017, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nevyzpytatelné odrazy kotouče a Motor vede již o šest branek! Puk skákal naprosto proti fyzikálním zákonům a dostal se až k Nedorostovi. Ten počkal až FILIP VLČEK předjede svého soupeře, a poté mu naservíroval milimetrový pas. Budějovický útočník jen nastavil hůl, od které se puk odrazil za brankovou čáru.
    Asistence: Václav Nedorost.
     
    37:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovický expres přichází se šestým gólem! Rob skvěle zachytil dlouhý pas a přihrál na modrou MILOSLAVU ČERMÁKOVI, jenž od modré vypálil a Růžičkovi prošel kotouč nad betonem!
    Asistence: Luboš Rob a Vít Jonák.
     
    32:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši střílí pátou branku během třinácti minut ve druhé třetině! Pajič si vyjel z branky a zkoušel zakončit, ale od brankáře se puk odrazil přímo na hůl MATĚJE TOMANA, jenž neměl problém vstřelit puk do odkryté části sítě.
    Asistence: Rok Pajič.
     
    27:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor svého soupeře v druhé třetině doslova ničí, tentokrát se prosadil v početní výhodě! Tomu předcházela nádherná kombinace, kdy šel kotouč z hole na hůl. Bárta nádherně viděl Roba, který z první poslal puk na VÁCLAVA NEDOROSTA, jenž propálil Růžičku v bráně.
    Asistence: Luboš Rob a Michal Bárta.
     
    25:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Branková smršť domácího týmu pokračuje! FILIP VLČEK předvedl zajímavou individuální akci, když obešel tři protihráče v útočném pásmu, poté chladnokrevně zavěsil k tyči!
    Asistence: Radek Prokeš.
     
    23:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Uteklo dalších čtyřicet vteřin a Motor jde do jednobrankového vedení! MATEJ TOMAN jel s kotoučem na holi okolo mantinelu a rozhodl se vypálit, jeho střela prošla Růžičkovi mezi betony a domácí mladík slaví první branku v A-týmu Motoru!
    Asistence: Lukáš Květoň, Rok Pajič.
     
    22:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Uběhla půl minuta od skončení přesilové hry a Motor se prosazuje! Neskutečně špatné střídání předvedli hosté, když měl Pýchy puk na holi ve středním pásmu. Ten uviděl RADKA PROKEŠE a vzniklo přečíslení čtyři na nikoho. Domácí útočník s číslem deset to vzal a sebe a bezpečně se trefil pod horní tyč!
    Asistence: Pavel Pýcha
     
    13:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí, jelikož Ústí jde do vedení! Zdvořáček vybojoval puk ve středním pásmu na Vlčkovi a poslal ho na PAVLA SMOLKU, který před Kváčou předvedl stahovačku, a v tu ránu měl před sebou poloprázdnou branku, do které pohodlně skóroval.
    Asistence: Martin Zdvořáček.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 23. Prokeš (Pýcha), 24. Toman (L. Květoň, Pajič), 26. Vlček (Prokeš), 28. Nedorost (Rob, M. Bárta), 33. Toman (Pajič), 38. Čermák (Rob, Jonák), 50. Vlček (Nedorost) – 14. Smolka (M. Zdvořáček, Roubík)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Kutlák (C), Kučný, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vráblík – M. Bárta, Vampola, Nedorost (A) – Čermák, Rob, Jonák – Prokeš, Vlček, Heřman – Toman, Pajič, L. Květoň.
    HC Slovan Ústí nad Labem: J. Růžička (41. Soukup) – Kurka, Hes, Husák, M. Vágner (C), M. Zdvořáček, Vaněk – Smolka, Roubík (A), Gengel – Vachovec, Vrdlovec, D. Merta (A) – Sladkovský, L. Volf, Severa – Markulinec, Navarra.

    Rozhodčí: Kopeček, Kašík – Kotlík, Polák O.
    thejrc.org