Slavia – Kladno 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Benátky n/J 6:3 (kon.) | Kadaň – Vsetín 0:4 (kon.)
Prostějov – Třebíč 9:0 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 7:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Rytíři Kladno
Sobota 18.11.2017, 15:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Po dlouhém souboji u mantinelu si na puk na střed vyvezl MAREK RAČUK, který trefuje přesně odkrytou klec! Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    44:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže záhy je sníženo, kotouč neposedně poskakoval mezi kruhy, až ho uzmul TOMÁŠ REDLICH, který překonal ležícího Frodla! Asistence: Adam Kubík a Petr Hořava.
     
    43:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hodně ostrý atak na mantinelu vyústil v další přesilovku domácích, ve které se k puku na modré čáře dostal Kubica, jehož prudký pokus dokázal Kopřiva vyrazit jen před sebe, kde stál osamocený DAVID ŠAFRÁNEK, který zvyšuje na rozdíl dvou branek! Asistence: Zdeněk Kubica a Jindřich Barák.
     
    26:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    No to byla nádhera! MARTIN KADLEC to spíše jen propagačně zkusil od dvířek vlastní střídačky, jeho rána však k obrovské radosti slušně zaplněného Edenu krásně zapadla do levého horního růžku branky! Asistence:
     
    26:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že se slávistům přesilová hra vůbec nepovede, pak se ale na hranici brankoviště k puku dostal LUKÁŠ NEDVÍDEK, který se štěstím prostřeluje Kopřivu! Asistence: Marek Račuk.
     
    03:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že červenobílí přesilovku dokáží ubránit, na mantinelu se však k puku dostal JAN KLOZ, který s přispěním teče jednoho ze slávistů překonává Frodla k tyčce! Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 27. Nedvídek (Račuk), 27. M. Kadlec (Kubica), 44. Šafránek (Kubica, Barák), 60. Račuk (Kubica) – 4. J. Kloz, 45. Redlich (Kubík, P. Hořava)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – A. Růžička, J. Novák (C), J. Drtina (A), Kasík, Barák, J. Holý – L. Krejčík, Račuk, Nedvídek – Jankovský, Šafránek, Kubica – M. Ondráček, Šagát, M. Kadlec – Krliš, Furch, Šmerha.
    Rytíři Kladno: Kopřiva (Stahl) – Kehar, P. Hořava (A), Lenďák, Repe, Štindl, Zelingr – J. Strnad, R. Přikryl, Kružík – J. Kloz, Machač, D. Tůma (C) – Zikmund, Svedlund, Lorraine – Redlich, Bláha, Kubík.

    Rozhodčí: Barek, Doležal – Špringl, Zídek

    Diváci: 2054
    thejrc.org