Řisuty – Jablonec n/N 1:8 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 0:1 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 7:0 (kon.)
Kopřivnice – Poruba 2011 0:6 (kon.) | Nymburk – Písek 4:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 2:5 (kon.)
Kolín – Havlíčkův Brod 3:4 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Klatovy – Tábor 0:2 (kon.)
Bílina – Most 6:3 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 4:6 (kon.) | Děčín – Kobra 2:5 (kon.)
Trutnov – Vrchlabí 3:4 (kon.)
konec
HC Děčín
2:5 (0:2, 2:0, 0:3)
HC Kobra Praha
Sobota 18.11.2017, 18:002. liga skupina Západ • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu devatenácté kolo druhé hokejové ligy, ve kterém na svém ledě přivítají hokejisté HC Děčín svého soupeře z Kobry Praha. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    HC Děčín

    Medvědi mají za sebou tři výhry v řadě. Po prohře doma se Sokolovem dokázali plně bodovat v pražských Letňanech, kde zvítězili 8:3. Na tuto výhru pak navázali v domácím prostředí, když porazili 6:1 Most a nejcennější skalp pak získali tuto středu. Z horkého jabloneckého ledu přivezli všechny tři body po těsné výhře 3:2 a vrátili se tak zpět na první místo v tabulce. Na svém kontě mají hokejisté Děčína sedmatřicet bodů a stejný počet má také Jablonec, který je jen o skóre horší. Nutno ovšem ještě podotknout, že má ještě utkání k dobru. Zatím jsou tak Medvědi, jak už bylo zmíněno, první a jako lídři ve skupině Západ tak změří síly s dalším velice těžkým soupeřem, mezi které pražská Kobra rozhodně patří.

    Poslední tři utkání Děčína

    Letňany – Děčín 3:8
    Děčín – Most 6:1
    Jablonec – Děčín 2:3
     
    HC Kobra Praha

    Hosté z Kobry Praha po špatném začátku nabírají tu pravou formu a nyní jsou už na čtvrtém místě s osmadvaceti body. Kobra v posledních třech odehraných duelech získala šest bodů. Doma poměrem 1:3 nestačila na Vlky z Jablonce, pak ale zvítězila 7:2 ve Vrchlabí a naposledy ve středu doma srazila Trutnov 5:2. Velkou posilu získala Kobra do svých řad, a sice v podobě Adama Chlapíka, jenž po zranění a operaci třísel nemohl pokračovat ve své extraligové kariéře a zakotvil tak ve druhé lize. V dresu Kobry se mu daří a rozhodně by si na jeho útočné výpady měli Medvědi dávat velký pozor. Na děčínský led jedou hosté s cílem urvat zde nějaké body, aby na první celek v tabulce snížili svou devítibodovou ztrátu. Jak utkání dopadne, to se nechme překvapit. Určitě ale nabídne skvělou hokejovou podívanou. Nenechte si tak toto klání ujít.

    Poslední tři utkání Kobry

    Kobra – Jablonec 1:3
    Vrchlabí – Kobra 2:7
    Kobra – Trutnov 5:2
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už letos v rámci právě probíhající sezóny utkaly. Bylo to v říjnu na ledě Kobry Praha a ta byla úspěšnější. Medvědy porazila 7:4 a ti tak mají svému soupeři dnes rozhodně co vracet. Srovnají tak stav zápasů v sezóně na 1:1?
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Dlouhý (Lavinger) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Málek, Loukota, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Fojt – Faigl, Oliverius, Chovanec – Chmelař, Vacek R., Hašek – Kopta, Amirov

    HC Kobra Praha: Bílek (Mouček) – Šteiner, Kovařík, Semrád, Verbík, Vacek L., Skočovský – Jedlička, Hlinka, Doležal – Tůma, Novák, Kellner – Čurda, Matějček, Chlapík

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Janíček.
     
    Oba celky jsou už na ledové ploše, za malý okamžik jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté se po vhazování ujali kotouče a hned s ním zamířili do útočného pásma. Jenže krátce na to o něj přišli a na druhou stranu zamířili Medvědi.
     
    00:24
    Daniel Volráb střílel z pravé strany, kotouč ale sebral jeden z hostujících obránců a poslal ho do středního pásma.
     
    01:12
    Martin Semrád ujel po pravé straně a na Dlouhého vyslal štiplavou střelu, která skončila na jeho vyrážečce a hned na to míří domácí hráči na opačnou stranu.
     
    01:58
    Po špatné rozehrávce hostů se k puku dostal Michal Oliverius a Děčín jel tři na jednoho. Po pěkné souhře dostal přihrávku do jízdy Tomáš Faigl, ale jeho ránu pokryl Bílek, který tak podržel svůj tým. Hra je přerušena.
     
    02:28
    Kopta s Fojtem vybojovali puk v rohu kluziště, jenže nakonec ho sebrali hosté, kteří okamžitě spěchají do útočné třetiny.
     
    03:11
    Jakub Loukota nestihl dojet nahozený kotouč, který skončil až u hostující branky. Je z toho zakázané uvolnění Děčína a hra se stěhuje před Dlouhého. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    03:26
    Buly ale vyhráli Medvědi, Málek přenechal kotouč Volrábovi, jenž ale puk minul. Následně pak se k němu dostal Martin Matějček, jenž se z prostoru mezi kruhy napřáhl k dělovce, kterou zastavila hruď Jana Dlouhého! Velká šance také na straně Kobry.
     
    04:20
    Na Dlouhého znovu dotíral Martin Semrád, který zblízka střílel na domácího brankáře, ten ale svou pohotovou lapačkou likviduje další akci hostů.
     
    04:34
    Jan Chovanec spolu s Koptou vybojovali kotouč, pronikli do útočného pásma a poté střela prvně jmenovaného skončila na Bílkovi, jenž si připisuje další přesný zákrok.
     
    04:59
    Hosté dlouho kroužili ve vlastním obranném pásmu, nakonec se dostali před Dlouhého, kde zblízka pálil Jakub Jedlička a orazítkoval pravou tyčku Dlouhého branky.
     
    05:58
    Akce střídá akci, nyní byli opět před brankou domácí hráči, Tomáš Faigl si všiml poloodkryté hostující klece a chtěl do ní zasunout kotouč, ale nebezpečí uhasil Novák, jenž kotouč zachytil a poslal mimo tři tyče.
     
    06:51
    Kellnerovu střelu vyrazil svým pravým betonem Jan Dlouhý, kotouč ale získali znovu hosté, ale další jejich střela skončila na pozorném gólmanovi Děčína. Hra je opět přerušena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    07:31
    Jaroslav Hašek objel hostující branku a poté se snažil zasunout kotouč za Dlouhého, ale ten včas nastavil svůj příložník a akci děčínského útočníka zastavil. Následně pak raději přerušil hru.
     
    08:04
    Daniel Volráb měl před sebou odkrytou klec, kam také mířil puk po jeho střele. Ale Pavel Kolařík fantasticky a hlavně pohotově zachránil svůj tým od pohromy, když puk zachytil a Kobra díky tomu neinkasuje! Výborný obranný zákrok Kolaříka.
     
    09:24
    Hosté byli znovu pod tlakem, který ale ustáli a po zisku kotouče tak opouštějí své obranné pásmo. Rušno tak může být také na druhé straně kluziště.
     
    09:50
    A také bylo. Dlouhý nyní musel zasahovat proti jedovce Nováka a nechal si kotouč ve své lapačce. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    10:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní se už ale musel před hosty sklonit. Ti v nenápadné akci totiž otevírají účet dnešního utkání. Do blízkosti Jana Dlouhého se dostal DOMINIK NOVÁK, který dokázal procedit kotouč za jeho záda – 0:1. Kobra se tak v Děčíně ujímá vedení. Asistence: Jakub Verbík.
     
    11:04
    Kapitán Děčína Michal Oliverius chtěl namazat Tomáši Faiglovi do jízdy, ale jejich souhru předčasně ukončila hokejka Kellnera, jenž rozehrávku Děčína zastavil.
     
    11:50
    Tomáš Doležal se napřáhl z levého kruhu a jeho střela pak byla sražena do ochranné sítě. Po úvodní brance hosté notně ožili a nyní je jich plné kluziště.
     
    12:49
    Zakázané uvolnění hostů. Medvědi tak zadarmo získali útočné pásmo, kde se za malý okamžik bude vhazovat po levici Pavla Bílka.
     
    13:08
    Lukáš Tůma si nabruslil podél levého mantinelu až před Jana Dlouhého, na kterého okamžitě vystřelil. Jeho projektil skončil na jeho pravém betonu a hra je znovu přerušena.
     
    13:33
    Zakázané uvolnění také na straně Medvědů. Také Kobra získala pásmo lehce a kotouč bude vhozen po pravici Pavla Bílka.
     
    13:55
    Série icingů pokračuje i nadále. Nyní se zakázaného uvolnění dopustili hosté a vhazovat se tentokráte bude v jejich vlastním obranném pásmu, konkrétně po pravici Bílka.
     
    14:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Medvědi propadli v obranném pásmu a do útočné akce se řítili dva hráči Kobry. Poté před Janem Dlouhým poslal z levé strany na pravou puk Adam Chlapík MARTINU ČURDOVI, který poté pohotovou střelou nedal brankáři Děčína žádnou šanci a v jeho brance vymetl všechny pavučiny – 0:2. Medvědi tak budou muset dohánět dvoubrankové manko. Asistence: Adam Chlapík a David Skočovský.
     
    15:24
    Ondřej Hříbal hasil další nebezpečí, Verbík totiž málem šel do úniku, ale obránce Děčína zachytil puk a obrací hru na opačnou stranu.
     
    16:18
    Hosté jsou v této pasáži hry jasně lepším týmem a i nyní znovu zakombinovali před děčínskou klecí. Střela Nováka ale skončila na holenním chrániči Patrika Balcara a Medvědi se tak znovu ujímají kotouče.
     
    17:03
    Jan Kaltenböck se napřáhl od modré čáry a jeho prudkou ránu vytěsnil Pavel Bílek nad sebe a dalším zákrokem tak podržel dvoubrankové vedení Kobry a také své čisté konto.
     
    17:43
    Bude se poprvé vylučovat. Pavel Bílek dostává dvě minuty za podražení a jako první si přesilovou hru zahrají Medvědi. Trest odpyká Martin Čurda.
     
    18:16
    Po akci Děčína získali kotouč hosté a okamžitě ho vyhodili až před domácí branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    18:43
    Radim Vacek měl na holi kontaktní branku. Z pravé strany střílel na odkrytou klec hostů, kterou o kousíček minul!
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:43
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Viděli jsme v ní dvě branky a obě v domácí síti. Po úvodním tlaku Děčína se ale Medvědi nedokázali střelecky prosadit, naopak hosté čím dál více ožívali a tlačili se před Dlouhého branku a z jejich tlaku se pak prosadil v jedenácté minutě Dominik Novák, jenž poslal Kobru do vedení. O čtyři minuty později pak po parádní souhře hostů skóroval Martin Čurda a jeho tým tak má v zádech dvoubrankový náskok. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Po vhazování ve středním pásmu se hosté dostali před děčínskou branku, ale střela Hlinky skončila jen vedle ní. Na opačnou stranu tak míří Medvědi.
     
    20:49
    Domácí střídají a na led naskakuje druhá formace Děčína. Jenže je tu další akce hostů, po které poté pálil z levé strany Tůma, ale Dlouhý dokázal puk vytěsnit svou holí do bezpečí.
     
    22:00
    Po střele Verbíka z pravého kruhy nastavil svoji lapačku Jan Dlouhý, který ukázkovým semaforem likviduje jeho prudkou ránu. Následně pak je hra přerušena.
     
    22:50
    Náznak akce Děčína končí znovu ztrátou kotouče a hosté se tak mohou dostat do další šance před děčínskou klecí. Zatím pokračují ve své aktivní hře a prahnou po dalším gólu.
     
    23:31
    Jaromír Chmel vyslal z vrcholu levého kruhu vzdušnou střelu a kotouč skončil jen těsně nad břevnem hostující branky. Poté si puk převzal Pavel Bílek a raději přerušil hru.
     
    23:56
    Na druhé straně ovšem z levé strany pálil Adam Chlapík a po jeho střele zaduněly betony Jana Dlouhého. Ten pak také ukryl kotouč u sebe a po krátké pauze se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    24:20
    Pavel Zajan se uvolnil na pravé straně a poté se dostal do úniku před Pavla Bílka, ale jeho střela skončila na jeho levém betonu a domácí se tak kontaktní branky nedočkali.
     
    25:17
    Hosté mají ponechanou výhodu a pokud nevstřelí branku, budou hrát za malý okamžik přesilovou hru.
     
    25:37
    Na trestnou lavici putuje Ondřej Hříbal a domácí se tak budou poprvé bránit ve čtyřech, hosté naopak mají k dispozici první početní výhodu.
     
    26:14
    Hosté zamkli Medvědy v jejich pásmu a roztáčí přesilovkový kolotoč. Děčínští zatím tlaku Kobry odolávají, ovšem nedaří se jim vyhodit puk z obranné třetiny.
     
    26:53
    Až nyní se to povedlo Jaromíru Chmelovi, který o mantinel poslal puk až před branku Kobry Praha. Hosté tak musejí zakládat svou akci znovu.
     
    27:27
    Michal Oliverius se dostal do samostatného úniku ve vlastním oslabení, Pavel Bílek ale tváří v tvář děčínskému kapitánovi uspěl a svým zákrokem znovu podržel svůj tým!
     
    27:37
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    28:03
    Slibně se rozvíjející akci hostů zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    28:14
    Medvědi se natlačili do útočného pásma, hosté ovšem vyhodili puk až před domácí branku a je z toho zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po levé ruce Pavla Bílka.
     
    28:32
    Daniel Volráb dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy, svou střelu pak poslal na Bílka, ale obránce Verbík kotouč zachytil a srazil ho mimo ohrožení vlastní branky.
     
    29:28
    Agilní Pavel Zajan si nabruslil před hostující branku, do střely se ale nedokázal opřít a hned na to pak Medvědi ztrácejí puk. Hosté jdou útočit.
     
    30:37
    Jan Chovanec byl blízko kontaktní brance. Těsně před Bílkem totiž dostal kotouč, který pohotovou střelou a bez přípravy orazítkoval tyč jeho branky!
     
    30:52
    Na druhé straně si museli dávat pozor domácí hráči, neboť se do jejich pásma vrhli opět hosté, ale obrana Medvědů dokázala jejich akci zastavit.
     
    31:44
    Ofsajd nyní zastavil slibně se rozvíjející akci Děčína a hra se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    32:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dostávají Kobře na dostřel jediné branky. Po krásné souhře Děčína, kdy Daniel Volráb našel svou přihrávkou úplně volného JAROSLAVA HAŠKA a ten se svou prudkou střelou nemýlil a trefil přesně horní část hostující branky – 1:2. Medvědi jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Daniel Volráb a Dominik Málek.
     
    33:34
    Hned po buly ve středním pásmu se domácí dostali znovu před hostující klec, kde střílel Jan Chovanec, ale opět ztroskotal na zákroku Pavla Bílka.
     
    33:40
    Na druhé straně pak čelil další jedovce Jan Dlouhý, ten ale projektil z hole Nováka chytil do své lapačky a raději pak přerušil hru.
     
    34:35
    Pavel Zajan, ač byl tísněn obranou Kobry, se protáhl až před Bílka, kde jeho přízemní střela končí na jeho betonech. Medvědi mají nyní velký tlak a další zákrok si připravil Bílek.
     
    35:06
    Jedlička se napřáhl na pravém kruhu a po jeho dělovce se zaskvěl Jan Bílek, který do své lapačky ukryl jeho vzdušnou střelu. Hra je opět přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    35:24
    Tomáš Doležal zasáhl loktem obličej Radima Vacka a putuje na trestnou lavici. Děčín si zahraje přesilovou hru.
     
    35:43
    Po souhře Děčína se do střely před Bílkem opřel Dominik Málek, ale hostující brankář znovu drží svůj tým. Nicméně domácí jsou stále v útočném pásmu a Bílek má plné ruce práce.
     
    36:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přesilovkový tlak Děčína hodně sílil a před brankou Kobry bylo velmi horko. Poté se k odraženému puku dostal JAROMÍR CHMEL, který zblízka prostřelil Pavla Bílka a začíná se tak znovu od začátku – 2:2. Asistence: Michal Oliverius a Radim Vacek.
     
    37:35
    Kobra nyní čelila dalšímu tlaku, z prostoru mezi kruhy pak napálil puk Ondřej Kopta a po jeho dělovce pak kotouč vytěsnil nad sebe Pavel Bílek.
     
    38:26
    Lukáš Tůma nyní zbytečně oslabuje svůj tým, když zahákoval bez puku děčínského hráče. Medvědi tak budou hrát další přesilovou hru.
     
    38:32
    Hosté po střele Daniela Volrába získali kotouč a okamžitě ho zavezli až před domácí klec. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    Michal Oliverius střílel z levého kruhy a na jeho ránu reagoval přesnou lapačkou Pavel Bílek, jenž opět drží svůj tým.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je za námi. V ní se Medvědi prosadili dvakrát a smazali tak dvoubrankovou ztrátu. Ve třiatřicáté minutě prostřelil Bílka Jaroslav Hašek, který ho připravil o čisté konto a dal Děčínu kontaktní branku. O čtyři minuty později pak využil přesilovou hru Jaromír Chmel a bylo vyrovnáno. Před třetí třetinou, která začne přibližně v 19:40, je tak zápas otevřený pro oba týmy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Dominik Málek pálil z pravé strany na Bílka a ten si připisuje další přesný zákrok. Jeho tým se poté okamžitě osvobozuje.
     
    40:26
    Hosté jsou už kompletní.
     
    41:15
    Na druhé straně zastavil dotírajícího Kellnera Jan Dlouhý, který příložníkem pokazil jeho střelu. Poté hned poslal puk mezi své spoluhráče a Medvědi míří do další útočné akce.
     
    42:24
    Radek Fojt se natlačil před hostující branku, svou přízemní střelu ale poslal jen do připravené hole Pavla Bílka a ten tak znovu drží svůj tým.
     
    43:30
    Daniel Volráb dostal od Jaroslava Haška nabito na levý kruh a prvně jmenovaný pak okamžitě vystřelil. Kotouč si to prosvištěl hostujícím brankovištěm. Medvědi tak nebyli daleko od vedoucí branky!
     
    44:03
    Hlinka si sklepl kotouč u modré čáry a chystal se vystřelit. Následně pak se k puku dostal Adam Chlapík a po jeho střele musel zasahovat také Jan Dlouhý.
     
    44:54
    Střelu švihem vyslal z pravé strany Lukáš Tůma a Jan Dlouhý musel zase zasahovat. I Kobra vystrkuje drápky a hrozí před děčínskou brankou.
     
    45:17
    Patrik Balcar byl nyní nešetrně zasažen holí do obličeje a s bolestivou grimasou odchází za pomoci spoluhráčů na střídačku. Sudí ale ukazuje, že se vylučovat nebude.
     
    45:17
    Tak nakonec ano. Po domluvě s čárovými, kteří zákrok viděli, dostává dvě minuty za vysokou hůl Adam Chlapík.
     
    45:43
    Od modré čáry pálil Dominik Málek, hosté ale kotouč zachytili a posílají ho okamžitě až před děčínskou klec.
     
    46:15
    Medvědi znovu zatlačili hosty v jejich obranném pásmu a na Bílka šla další střela. Tu ale brankář hostů ukryl do své lapačky a záhy přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    47:03
    Jaromír Chmel číhal na pravé straně a dostal přihrávku, tu ale zachytili hosté, kteří tak ke střele domácího obránce vůbec nepustili.
     
    47:17
    Chlapík je na ledové ploše a Kobra je tedy v plném počtu.
     
    47:58
    Střela Matějčka se odrazil o betony Jana Dlouhého a ten tak hned na to poslal kotouč svým spoluhráčům, aby zbytečně nezdržoval hru.
     
    49:01
    Tuma nyní zachytil puk ve středním pásmu a nepustil tak Medvědy do dalšího průniku před Pavla Bílka. Hosté tak v posledních chvílích čelí dalšímu menšímu tlaku ze strany Děčína.
     
    49:44
    Medvědi se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před jejich branku, kde se bude vhazovat po levé ruce Jana Bílka.
     
    50:16
    Pavel Bílek nyní zachránil svůj tým od pohromy v podobě vedoucí branky Děčína. Tomáš Faigl dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a střelou švihem pak pálil na branku Kobry. Brankář hostů ovšem předvedl další fantastický zákrok a nepustil Medvědy ke třetímu gólu!
     
    50:34
    Poté Luboš Vacek krosčekoval soupeře a oslabuje úplně zbytečně svůj tým, který se bude muset bránit v oslabení.
     
    51:19
    Ondřej Hříbal clonil před brankou a poté se dostal k dorážce po střele Daniela Volrába, ale Bílek se opět zaskvěl a bleskovým zákrokem chytil puk do své lapačky.
     
    51:26
    Hráči Kobry se osvobozují.
     
    51:56
    Hosté opět nepustili Děčín do útočného pásma a opět posílají puk až před Jana Dlouhého. Medvědi tak budou muset svou další akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    52:34
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    52:53
    Adam Chlapík si sjel do prostoru mezi kruhy, kde poté střílel na Jan Dlouhého a jen o kousek svou střelou minul děčínskou klec!
     
    53:45
    Kobra právě vstřelila branku!
    A z další akce se už hosté prosazují a berou si zpět své vedení. Obrana Děčína neudržela kotouč za svou brankou, ten si poté převzal MARTIN SEMRÁD a zblízka propálil Jana Dlouhého – 2:3. Hosté tak jdou opět do vedení. Asistence: Martin Čurda.
     
    53:52
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Málek – 2 min., hákování).
     
    54:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté svou přesilovou hru bleskově využívají a jdou do dvoubrankového vedení, které si už rozhodně nenechají vzít. MARTIN SEMRÁD dostal nabito před děčínskou klec a svou přízemní střelou se nemýlil – 2:4. Asistence: Jakub Verbík.
     
    56:58
    Medvědi nyní urputně bojovali v útočném pásmu, po jejich dvou střelách ale kontaktní gól nedali. Naopak hosté jdou do další akce.
     
    57:31
    Zajan si sjel do prostoru mezi kruhy, ale přihrávky od Hříbala se nedočkal a záhy tak skončila další děčínská akce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:42
    Kobra právě vstřelila branku!
    A poté se z další akce radují hosté, kteří tak definitivně potvrzují svou dnešní výhru na děčínském ledě. ADAM CHLAPÍK se prosadil těsně před domácí klecí a zvyšuje už na tříbrankový náskok – 2:5. Asistence: Martin Čurda a David Skočovský.
     
    59:25
    Domácí to ještě zkoušeli před brankou Kobry, ale jejich střely znovu nekončí gólem. Hosté pak vyhodili kotouč do středního pásma a vypadá to, že se už nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Kobra podruhé v sezóně poráží Děčín a Medvědi tak po třech výhrách v řadě nyní nebodují. Zápas nabídl dobrou podívanou a divákům se musel líbit.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:12:08)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 33. Hašek (Volráb, Málek), 37. Chmel (Oliverius, Vacek) – 11. Novák (Verbík), 15. Čurda (Chlapík, Skočovský), 54. Semrád (Čurda), 55. Semrád (Verbík), 59. Chlapík (Čurda, Skočovský)


    HC Děčín: Dlouhý (Lavinger) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Málek, Loukota, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Fojt – Faigl, Oliverius, Chovanec – Chmelař, Vacek R., Hašek – Kopta, Amirov
    HC Kobra Praha: Bílek (Mouček) – Šteiner, Kolařík, Semrád, Verbík, Vacek L., Skočovský – Jedlička, Hlinka, Doležal – Tuma, Novák, Kellner – Čurda, Matějček, Chlapík

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Janíček
    thejrc.org