Řisuty – Jablonec n/N 1:8 (kon.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 0:1 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 7:0 (kon.)
Kopřivnice – Poruba 2011 0:6 (kon.) | Nymburk – Písek 4:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 2:5 (kon.)
Kolín – Havlíčkův Brod 3:4 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 6:4 (kon.) | Klatovy – Tábor 0:2 (kon.)
Bílina – Most 6:3 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 4:6 (kon.) | Děčín – Kobra 2:5 (kon.)
Trutnov – Vrchlabí 3:4 (kon.)
konec
HC Děčín
2:5 (0:2, 2:0, 0:3)
HC Kobra Praha
Sobota 18.11.2017, 18:002. liga skupina Západ • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Kobra právě vstřelila branku!
    A poté se z další akce radují hosté, kteří tak definitivně potvrzují svou dnešní výhru na děčínském ledě. ADAM CHLAPÍK se prosadil těsně před domácí klecí a zvyšuje už na tříbrankový náskok – 2:5. Asistence: Martin Čurda a David Skočovský.
     
    54:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosté svou přesilovou hru bleskově využívají a jdou do dvoubrankového vedení, které si už rozhodně nenechají vzít. MARTIN SEMRÁD dostal nabito před děčínskou klec a svou přízemní střelou se nemýlil – 2:4. Asistence: Jakub Verbík.
     
    53:45
    Kobra právě vstřelila branku!
    A z další akce se už hosté prosazují a berou si zpět své vedení. Obrana Děčína neudržela kotouč za svou brankou, ten si poté převzal MARTIN SEMRÁD a zblízka propálil Jana Dlouhého – 2:3. Hosté tak jdou opět do vedení. Asistence: Martin Čurda.
     
    36:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přesilovkový tlak Děčína hodně sílil a před brankou Kobry bylo velmi horko. Poté se k odraženému puku dostal JAROMÍR CHMEL, který zblízka prostřelil Pavla Bílka a začíná se tak znovu od začátku – 2:2. Asistence: Michal Oliverius a Radim Vacek.
     
    32:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dostávají Kobře na dostřel jediné branky. Po krásné souhře Děčína, kdy Daniel Volráb našel svou přihrávkou úplně volného JAROSLAVA HAŠKA a ten se svou prudkou střelou nemýlil a trefil přesně horní část hostující branky – 1:2. Medvědi jsou tak zpátky ve hře. Asistence: Daniel Volráb a Dominik Málek.
     
    14:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Medvědi propadli v obranném pásmu a do útočné akce se řítili dva hráči Kobry. Poté před Janem Dlouhým poslal z levé strany na pravou puk Adam Chlapík MARTINU ČURDOVI, který poté pohotovou střelou nedal brankáři Děčína žádnou šanci a v jeho brance vymetl všechny pavučiny – 0:2. Medvědi tak budou muset dohánět dvoubrankové manko. Asistence: Adam Chlapík a David Skočovský.
     
    10:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní se už ale musel před hosty sklonit. Ti v nenápadné akci totiž otevírají účet dnešního utkání. Do blízkosti Jana Dlouhého se dostal DOMINIK NOVÁK, který dokázal procedit kotouč za jeho záda – 0:1. Kobra se tak v Děčíně ujímá vedení. Asistence: Jakub Verbík.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 33. Hašek (Volráb, Málek), 37. Chmel (Oliverius, Vacek) – 11. Novák (Verbík), 15. Čurda (Chlapík, Skočovský), 54. Semrád (Čurda), 55. Semrád (Verbík), 59. Chlapík (Čurda, Skočovský)


    HC Děčín: Dlouhý (Lavinger) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Málek, Loukota, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Fojt – Faigl, Oliverius, Chovanec – Chmelař, Vacek R., Hašek – Kopta, Amirov
    HC Kobra Praha: Bílek (Mouček) – Šteiner, Kolařík, Semrád, Verbík, Vacek L., Skočovský – Jedlička, Hlinka, Doležal – Tuma, Novák, Kellner – Čurda, Matějček, Chlapík

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Janíček
    thejrc.org