Florbal Ústí – Ostrava 5:3 (kon.)
konec
Florbal Ústí
5:3 (1:1, 1:0, 3:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota 18.11.2017, 20:00 • SC SLUNETA Ústí n./L • Livesport Superliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Ostrava vsadila vše na útok. Přišel rychlý kontr Ústí a ač se Laja vrátil do branky, tak ho dokázal přízemní střelou překonat MARTIN FUCHSIG. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    57:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To je tedy závěr základní hrací doby. Domácí se dostávají necelé dvě a půl minuty před koncem do vedení. Přesnou střelou se prezentoval JAKUB KOLSTRUNK, který rozjásal přítomné diváky. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    55:25
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno. Z pravé strany přišla nenápadná střela z hole FILIPA HRABALA, který překonal k levé tyči Fibigera a srovnal tak utkání na 3:3. Asistence: Jan Daniš.
     
    52:38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Na pravé straně se dostal k míčku VIKTOR KOPECKÝ, který si s ním udělal několik krok a poté vypálil přesně mezi ruku a tělo Laji. Míček jen tak tak doskákal za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    41:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno Zpoza branky přišla přihrávka na nabíhajícího MARKA LIPOVÉHO, který z první trefil odkrytou klec. Fibiger nemohl na střelu reagovat. Asistence: Filip Hrabal.
     
    30:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To už ovšem neplatí. Krbec našel zpoza branky volného MARTINA FUCHSIGA, který se v předbrankovém prostoru nemýlil a poslal domácí opět do vedení. Asistence: Mikuláš Krbec.
     
    19:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Když už to vypadalo, že půjdeme do kabin s jednobrankovým náskokem domácích, tak se odhodlal ke střele MICHAL SLÁDEK, který propálil Fibigera mezi rukou a tělem. Asistence: Šimon Kuczera.
     
    09:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je tu první branka, kterou vstřelili domácí. JIŘÍ HORÁK dostal míček na levou stranu, odkud vypálil přesně k tyči. Laja měl pravděpodobně zakrytý výhled. Asistence: Mikuláš Krbec.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 10. J. Horák (Krbec), 31. Fuchsig (Krbec), 53. Kopecký, 58. Kolstrunk (Krbec), 60. Fuchsig (Krbec) – 20. Sládek (Kuczera), 42. Lipový (Hrabal), 56. Hrabal (Daniš)


    Florbal Ústí: Fibiger (Weissgarber) – Stummer, Semerád, J. Horák, Stibor, Kühnel – Kužel, Kolstrunk, Vavruška – Josef Novák, Kopecký, Pavelka – Fuchsig, Täuber, Krbec – Šafařovský.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Kolajta) – Hromádka, Lipový, Jiří Šebesta, Jurdzin, Kuczera, Zbořil – Trulík, Klimscha, Hrabal – Eichner, Šimíček, Daniš – Sládek, Mendrek, Miške – Křiva, Moravčík, Čonka-Skyba.

    Rozhodčí: Jakub Furmánek, Vlastimil Šolc

    Diváci: 344
    thejrc.org