Los Angeles – Florida 4:0 (kon.) | Buffalo – Carolina 1:3 (kon.) | Montreal – Toronto 0:6 (kon.)
Tampa – NY Islanders 3:5 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 1:2 (kon.) | Washington – Minnesota 3:1 (kon.)
Nashville – Colorado 5:2 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:4 (po pr.) | San Jose – Boston 1:3 (kon.)
Carolina – NY Islanders 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (1:0, 2:0, 2:2)
Colorado Avalanche
Neděle 19.11.2017, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 J. T. Compher - 5:2
     
    58:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Kerfoot dostal puk ze středu na levé straně od J. T. COPHERA, následně mu kotouč vrátil a Compier zakončoval bekhendem z levého křídla na přední tyč. Asistence: Alexander Kerfoot.
    55:23 Andrej An. Mironov - 5:1
     
    55:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Preds udělali chybu v rozehrávce. Zadarov nahrával ze středu bekhendem na levou stranu. Střelou z levého kruhu poslal míč k delší tyči ANDREJ MIRONOV, kdy před brankou dobře clonil jeho spoluhráč Rinnemu ve výhledu. Asistence: Nikita Zadorov, Alexander Kerfoot.
    51:51 Viktor ARVIDSSON - 5:0
     
    51:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Subbanovu střelu z pravé strany tečoval před Varlamovem VIKTOR ARVIDSSON a ruský brankář neměl šanci na adekvátní zásah. Asistence: P. K. Subban.
    47:53 Mattias EKHOLM - 4:0
     
    47:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak s tímhle nemohl Varlamov nic dělat! Jeden z domácích hráčů nahrál pod sebe na MATTIAS EKHOLM střelou z jedničky střílel do levé poloviny branky, nakonec šel puk do sítě od brankové konstrukce. Asistence: Kevin Fiala, Roman Josi.
    30:38 Anthony BITETTO - 3:0
     
    30:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Smith nahrával ze středu na levou stranu. Od modré čáry vypálil tvrdou střelou ANTHONY BITETTO a do dolních pater branky na přední tyč dostal míč za brankáře i díky dobré cloně svého spoluhráče. Asistence: Craig Smith.
    29:11 Colton SISSONS - 2:0
     
    29:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po sérii odrazů v útočném pásmu Preds zrychlil Josi hru z levého kruhu na zadní tyč, kde COLTON SISSONS uklidil puk do sítě před přesouvajícím se Varlamovem. Asistence: Roman Josi, Nick Bonino.
    19:26 Craig SMITH - 1:0
     
    19:26
    Nashville právě vstřelil branku!
    Forsberg z pozice pravého falešného beka nahrál na modré čáře na střed Subbanovi. Subbanovu tvrdou střelu vyrazil Varlamov pouze před CRAIGA SMITHE, jenž přizemní dorážkou dává na 1:0. Asistence: P. K. Subban, Filip Forsberg.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 20. C. Smith (P. K. Subban, F. Forsberg), 30. Sissons (Josi, Bonino), 31. Bitetto (C. Smith), 48. Ekholm (Fiala, Josi), 52. Arvidsson (P. K. Subban) – 56. Mironov (Zadorov, Kerfoot), 59. Compher (Kerfoot)


    Nashville Predators: Rinne (Lindbäck) – Ekholm (A), Josi (C), P. K. Subban, Jemelin, Bitetto, Irwin – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg (A) – C. Smith, Turris, Fiala – Salomäki, Sissons, Järnkrok – Watson, Bonino, C. McLeod.
    Colorado Avalanche: Varlamov (J. Bernier) – Girard, E. Johnson (A), Barberio, Zadorov, Barrie, Mironov – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – C. Wilson, Kerfoot, Compher – Nieto, Söderberg, Comeau – Andrighetto, Jakupov, Toninato.
    thejrc.org