Sparta – Třinec 2:1 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Litvínov – Jihlava 3:0 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Chomutov 3:2 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
3:2 (0:0, 2:1, 0:1 - 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 19.11.2017, 17:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:17 Bedřich KÖHLER - 3:2
     
    61:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, bonusový bod berou domácí hráči. V obranné třetině vyhráli buly a BEDŘICH KÖHLER odstavil svého soka. Díky tomu jeli Hradečtí do úniku třech proti jednomu a Michal Dragoun nasměroval svůj pas přesně na KÖHLERA, který už neměl problém trefit poloprázdnou bránu. Asistence: Michal Dragoun.
     
    58:17
    Huml byl opět u nebezpečné situace svého týmu. Opět se snažil sám dostat do střelecké pozice, ale jeho střela zamířila těsně vedle.
     
    57:22
    Rufolf Červený pod tlakem bekhendem mířil puk do rohu, ale místo toho jej hodně nepříjemně nahodil přímo na vlastní bránu a Patrik Rybár měl hodně velké problémy, aby stihl zasáhnout.
     
    56:05
    Kukumberg předal zadovkou Dragounovi, kterému ale na poslední chvíli hokejka soupeře sebrala šanci.
     
    53:50
    Dnešní utkání sleduje 5218 diváků.
     
    50:59
    Jakub Lauko trefil vysokou holí hradeckého hráče a je dalším potrestaným. Velká šance pro změnu pro domácí mužstvo.
    49:04 Brett FLEMMING - 2:2
     
    49:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také Chomutov využívá přesilovou hru a srovnává stav zápasu na 2:2! Od modré čáry napřáhl BRETT FLEMMING a kotouč propadl Rybárovi zřejmě pod betonem. Asistence: Juraj Valach.
     
    47:30
    Šance pro Piráty! Roman Kukumberg zahrál vysokou holí a odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    46:28
    Lukáš Cingel našel mezi kruhy Michala Dragouna, ale ten trefil pouze gólmana Chomutova. Skvělý zákrok hostujícího mladíka.
     
    45:23
    Bednář udělal chybu na útočné modré a do samostatného úniku se dostal Vladimír Růžička, který však ztroskotal na výborném zákroku Rybára.
    39:17 Jakub LAUKO - 2:1
     
    39:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti snižují. JAKUB LAUKO se perfektně zbavil Lukáše Cingela a přesnou střelou nedal Rybárovi šanci zasáhnout. Asistence: Vladimír Růžička, Mario Grman.
    34:30 Bedřich KÖHLER - 2:0
     
    34:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec předvedl svojí naprosto typickou kombinaci v přesilové hře a už je to o dvě branky. Jaroslav Bednář míchal s pukem a počkal si, až nejlepší střelec Mountfieldu BEDŘICH KÖHLER položí hůl na zem v brankovišti. Poté ji přesným pasem našel a hradecký forvard už nemohl minout. Asistence: Jaroslav Bednář, Rudolf Červený.
     
    32:41
    Jakub Sklenář přidržel soupeře a už sedí na trestné lavici. Po komerční pauze začne také třetí přesilovka Hradce.
     
    30:20
    Martin Pláněk je vyloučen za krosček. Třetí možnost pro Piráty v tomto utkání.
     
    30:20
    Patrik Rybár měl hodně práce se střelou od modré čáry, ale zvládl ji udržet.
    25:37 Michal DRAGOUN - 1:0
     
    25:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím se sice přesilovka vůbec nevedla, ale přesto z ní dávají branku! Ihned po vyhraném buly se k puku dostal před bránou nehlídaný MICHAL DRAGOUN, který bekhendem propasíroval puk skrz Štěpána Lukeše. Chvíli tomu nevěřil ani sám střelec, který zvedl ruce až na popud svých spoluhráčů. Asistence: Andris Džerinš.
     
    24:12
    Marek Tomica zasáhl vysokou holí Petra Zámorského a odchází za katr.
     
    20:22
    Michal Dragoun chtěl vypíchnout puk, ale místo toho svého soupeře podrazil. Druhá přesilovka pro Chomutov.
     
    17:44
    Domácí se hodně zlobí, že Ivan Huml přihrál svůj pád před brankovištěm. Rozhodčí jsou však jiného názoru a Dominika Graňáka posílají na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    14:02
    Bedřich Köhler vyhrál buly dopředu a tlačil se před bránu, což nemohl dopustit Michal Poletín, který jej zahákoval. První přesilovku zápasu si zahrají domácí.
     
    13:50
    Petr Koukal mohl zvolit přihrávku na Látala nebo individuální zakončení. Rozhodl se pro druhou variantu, ale rána na bližší tyč minula zařízení.
     
    13:22
    Lvi teď krásně vykombinovali obranu Pirátů a z práce útočníků těžil Petr Zámorský, který se do puku pořádně položil. Štěpán Lukeš si ale našel výhled a zakročil vyrážečkou.
     
    09:30
    Až teď se puk odrazil od hráčů a vyplaval těsně před Lukešem. Tam si trošku překáželi Radovan Pavlík s Patrikem Miškářem. První jmenovaný vystřelil bekhendem, ale bránícímu bekovi se zřejmě povedlo střelu na poslední chvíli přizvednout. To byla první tutovka zápasu.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 26. Dragoun (Džerinš), 35. Köhler (Jaroslav Bednář, Červený), 62. Köhler (Dragoun) – 40. Lauko (V. Růžička), 50. Flemming (Valach)


    Mountfield HK: Rybár (J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Cibulskis, Gregorc, F. Pavlík, Graňák, Zámorský – Köhler (A), Dragoun, Cingel – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Kukumberg – Látal, Koukal (A), Červený – Berger, Miškář, R. Pavlík.
    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (J. Laco) – Valach, Mrázek, Flemming, Dlapa, Slovák, L. Chalupa, Grman – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – V. Tomeček, V. Růžička, Koblasa – Skokan, Sklenář, Poletín – J. Havel, Šťovíček, Lauko.

    Rozhodčí: Lacina, Kubičík – Brejcha, Pešek

    Diváci: 5218
    thejrc.org