Vítkovice – Ostrava 8:4 (kon.) | Tatran – Jičín 7:8 (kon.) | Olomouc – Královské Vinohrady 10:3 (kon.)
Liberec – Chodov 2:12 (kon.) | Židenice – Panthers 2:4 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
8:4 (4:3, 0:0, 4:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 19.11.2017, 14:30 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 12. kolo
     
    59:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté to zkusili opět bez brankáře a to se jim nevyplatilo. Další branku Vítkovic do prázdné branky vstřelila Romana Kiecková. Asistence: Justyna Krzywaková.
     
    58:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vše je však jinak. Stačila jedna chyba, rychlý protiútok a je rozhodnuto. Zodpovědnost na sebe vzala ZUZANA HALFAROVÁ, která z levé strany trefuje odkrytou klec hostujícího celku. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    56:33
    Tomšová rychle rozehrála a zmizela na střídačce. Hosté hrají v šesti!
     
    55:58
    Oddechový čas pro hosty.
     
    53:26
    Do úniku se dostala Denisa Ferenčíková, ale tentokrát zkušená hráčka trefuje pouze pravou tyč!
     
    52:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava se vrací do zápasu. Nenápadnou ránou ze střední vzdálenosti mířila přesně ANDREA PASTUŠKOVÁ, která dokázala propálit Kubíčkovou a snížit na 4:6. Bez asistence.
     
    48:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krásná akce na jeden dotek a je to již o tři branky. Na konci celé akce pálila ze středu KLÁRA KOCIÁNOVÁ, která propálila vše, co jí stálo v cestě. Hostující gólmanka měla zakrytý výhled a s touto střelou nemohla příliš dělat. Asistence: Katarína Klapitová.
     
    46:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že Vítkovice dělají důležitý krok ke třem bodům v dnešním utkání. Před brankou zůstala na okamžik nepokrytá MICHAELA ŠPONIAROVÁ, která na nic nečekala a míček ihned poslala za záda Tomšové. Asistence: Eliška Planková.
     
    30:58
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Veronika Rybičková – 2 minuty, hra bez hokejky).
     
    22:44
    Tak to byla obrovská a krásná akce jedné z hostujících hráček. Ta obešla celé hřiště, dostala se před Kubíčkovou, kterou také blafákem obešla, ale nakonec nedokázala zakončit do prázdné branky.
     
    16:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice otáčejí z 1:3 na 4:3! Na levé straně si vzala míček na svou hůl ALŽBETA ĎURÍKOVÁ, která se trefila krásně do pravého horního rohu. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    14:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na Dubině se nám s góly roztrhl pytel. Vítkovice smazaly dvoubrankové manko během chvilky. Do střelecké listiny se zapisuje také ZUZANA HALFAROVÁ, která nedala Tomšové svou střelou šanci. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    13:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rytířky podnikly nenápadnou akci, na jejímž konci stála připravená VERONIKA ENENKELOVÁ, která napálila míček za záda Tomšové. Je to opět již jen o gól. Asistence: Romana Kiecková.
     
    12:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je to již o dvě branky! Další rychlou akci zakončila přesnou střelou k tyči PAULÍNA HUDÁKOVÁ, která tak umlčela celou Dubinu. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    10:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    To byla tedy odpověď. Vyrovnaný stav nám dlouho nevydržel. DENISA KOTZUROVÁ ukázala důraz před brankou a posílá Ostravu podruhé v utkání do vedení. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    09:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají svou první početní výhodu v tomto utkání a vyrovnávají na 1:1. Z levé strany se dokázala střelou z první prosadit DENISA FERENČÍKOVÁ. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    08:54
    Vyloučení v týmu FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (Kristína Hudáková – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    06:46
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky jdou do vedení. Ostrava podnikla rychlý protiútok, který zakončila přesnou ranou VERONIKA KÁČOVÁ. Asistence: Andrea Pastušková.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 10. Ferenčíková (Enenkelová), 14. Enenkelová (Kiecková), 15. Halfarová (Šupáková), 17. Ďuríková (M. Šponiarová), 47. M. Šponiarová (Planková), 49. K. Kociánová (Klapitová), 59. Halfarová (M. Šponiarová), 60. Kiecková (Krzywaková) – 7. Káčová (Pastušková), 11. Kotzurová (Pastušková), 13. P. Hudáková (Pastušková), 53. Pastušková


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Halfarová, Klapitová, Theimerová, Ďuríková – M. Šponiarová, Planková, Kiecková – Ferenčíková, Enenkelová, K. Kociánová – Šupáková, Husková, Boľová – Martináková, Krzywaková.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Rybičková, Kotzurová, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Vrlíková, Šuranyiová, Pastušková – Nela Škopková, Káčová, Šromotová – Režnarová, Kapcová, K. Hudáková – P. Hudáková.

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 175
    thejrc.org