Vítkovice – Ostrava 8:4 (kon.) | Tatran – Jičín 7:8 (kon.) | Olomouc – Královské Vinohrady 10:3 (kon.)
Liberec – Chodov 2:12 (kon.) | Židenice – Panthers 2:4 (kon.)
konec
FBS Olomouc
10:3 (5:1, 2:0, 3:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 19.11.2017, 15:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 12. kolo
     
    I třetí třetina se nesla v trendu naprostého šoku, neboť Vinohrady ani v závěru nedokázaly opustit nastolený marasmus a i když se dokázaly dostat ke dvěma snižujícím brankám, na celkovém skóre to moc velkou změnu nepřineslo. Domácí mančaft si tak připisuje první tříbodovou výhru v sezóně a dostává se na rozdíl čtyř bodů právě od Vinohrad. Tabulka se tak znovu zamotává. Ode mě je to z Olomouce vše, přeji hezký zbytek dne. (17:42:38)
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 39, Vinohrady – 24
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 13, Vinohrady – 8
     
    Nejlepší hráčky utkání: Pavlína Kollárová (Olomouc) – Kristýna Zelníčková (Vinohrady)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Asi poslední olomoucký útok v zápase končí fiaskem, Vinohrady se dokázaly bez větších problémů ubránit.
     
    58:36
    Reimerová natřikrát testovala pozornost Kuchyňkové, avšak ani jednou se jí propálit tuto brankařku nepovedlo. Vinohrady mohou jít znovu do ofenzívy.
     
    57:45
    Olomouc u nepůsobí moc živým dojmem, prozatím ale Vinohrady tohoto trendu nevyužívají. Ofenzíva hostí totiž už moc motivace asi nemá.
     
    56:37
    Šárka Kylarová spolu s Reimerovou mířily přímo na vinohradskou branku, jenomže Bartošová jí dokázala účelně v rychlém sprintu zastavit. Následnou situaci musela hasit až připravená Pařízková.
     
    55:46
    Kouč Olomouce Petr Dadej si vyžádal oddechový čas!
     
    54:55
    Hosté ještě přece jen lehce začínají tlačit, Olomouc ovšem nakonec přece jen lehce začíná znovu bránit. Na domácích už je jednoznačně vidět přílišně uspokojení nad aktuálním stavem.
     
    53:02
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Přichází ještě menší korekce skóre. Po propadnutí obránkyň i brankářky Kollárové se dostaly hosté k rychlému přečíslení, po kterém už do poloprázdné branky mohla pálit připravená TEREZA TRUNEČKOVÁ. Asistence: Michaela Lingová.
     
    52:42
    I nadále pokračuje dominance Hanaček, které domácí prakticky k ničemu nepouštějí. Tentokrát však na Pražačkách je vidět zájem na hře, domácí se začínají lehce propadat.
     
    51:52
    Suchánková využila velké minely Vinohrad a pádila v přečíslení dvě proti nikomu. Nakonec však selhala na poslední překážce, Kuchyňková její ránu vyrazila mimo tři tyče.
     
    50:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Florbal na Čajkaréně dnes nedává smysl. Vinohrady i napodesáté propadají, když po ne úplně jistém zákroku Kuchyňkové došla svým důrazem k dorážce BABORA SUCHÁNOVÁ. Její rána už tak byla jen maličkosti, před sebou měla prázdnou branku. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    49:42
    Pejzlová sice ztratila míček v laciné situaci, jenomže Pařízková nakonec čest mladé obránkyně zachránila. Hanačky se nyní s velkým štěstím ubránily.
     
    48:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neuvěřitelná palba! Olomouc se už několik let nepodařilo vsítit v extralize tolik branek, avšak dnes je vše zapomenuto. Po velmi přesné kombinaci na jeden úder se dostala TEREZA REIMEROVÁ k volnému prostoru a ránou k tyči nemohla nenajít u Kuchyňkové odpověď. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    47:47
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Tentokrát se nicméně snaha hostí vydařila! Velmi nevypočítavá rána KRISTÝNY ZELNÍČKOVÉ se snesla vysokým obloukem přesně do šibenice branky, kam už Kollárová nestačila dosáhnout. Asistence: Petra Honzová.
     
    46:25
    Kollárová byla znovu hráčkou okamžiku! Její tři neskutečné zákroky teď dostaly publikum do varu, Olomouc nyní ovšem velmi často propadá.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Lichnová, 9. Šablaturová, 12. Mandátová (Pařízková), 15. Suchánková (Pařízková), 15. Oháňková, 28. Cholinská (Lichnová), 33. Reimerová (Oháňková), 43. Horáčková (Mandátová), 49. Reimerová (Oháňková), 51. Suchánková (Lichnová) – 6. Lingová (Kalistová), 48. Zelníčková (Honzová), 54. Trunečková (Lingová)


    FBS Olomouc: Kollárová (Franková) – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová (C) – Pavlíková, Suchánková, Lichnová – Tomanová, Pařízková, Oháňková – Horáčková, Šablaturová, Reimerová – Cholinská, Kylarová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (43. Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková – Kalistová, Honzová, Lingová (C) – Bursová, Bartošová, A. Kutnarová – Zelníčková, Kylarová, Šádková.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček

    Diváci: 213
    thejrc.org