Vítkovice – Ostrava 8:4 (kon.) | Tatran – Jičín 7:8 (kon.) | Olomouc – Královské Vinohrady 10:3 (kon.)
Liberec – Chodov 2:12 (kon.) | Židenice – Panthers 2:4 (kon.)
konec
FBS Olomouc
10:3 (5:1, 2:0, 3:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 19.11.2017, 15:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • ČEZ Extraliga žen • 12. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Hezké nedělní odpoledne, po jednodenní přestávce se znovu dostalo v zápasovém itineráři na florbalovou Extraligu žen a konkrétně její 12. kolo. Jedním z dnešní pětice duelů je i střetnutí dvou mančaftů zespodu tabulky, tedy Olomouce s Královskými Vinohrady. Utkání startuje v 15:30!
     
    FBS Olomouc
    Hanačky zatím prožívají sezónu hrůzy. Mančaft se i přes výrazné letní posílení nedokáže chytit, což logicky vyplynulo v prozatimní poslední příčku s pouhými dvěma získanými body. V čem vězí celý olomoucký marasmus a letargie je celkem nabíledni. Opory, na které se dříve i v období krizí dalo spoléhat aktuálně mají velmi mizernou formu. Relativní oslabení navíc přišlo v podobě odchodu Petry Grufíkové, která nyní válí v dresu Židenic a taktéž zranění Aleny Sklenářové, jedné z megalídryň Olomouce. Minimální zápasová souhra před sezónou a přestupová politika last minute střihu tak logicky vůbec pohodě týmu nepřispěla.

    Už od začátku této sezóny tak olomoucké florbalistky prohrávají jeden zápas za druhým, až na výjimky sice ne nějak výrazně, ovšem vliv na psychický klid mají tyto výsledky velice podobné jako debakly. Svěřenkyně kouče Petra Dadeje tak prakticky osm měsíců v řadě nepoznaly pocity po tříbodové extraligové výhře, jedinou vzpruhou jim mohou být nájezdové dva body z hřiště Královských Vinohrad. Velkou komplikací pak může být koncovka pátečního zápasu v Jičíně. Hanačky totiž musely poslední čtyři minuty odehrát s prázdnou brankou, jelikož Martině Frankové byl po souboji s protihráčkou diagnostikován otřes mozku. Po konci kariéry Sáry Králové je tak v hierarchii brankařskou dvojkou Pavlína Kollárová – věkem ještě juniorka bez jediného extraligového startu. I z tohoto pohledu tak bude souboj s Vinohrady neskutečně zajímavý. Navíc i v situaci, kdy se v zákulisí častokrát mluví o nakloněné trenérské židli hlavního kouče. Nejproduktivnější hráčkou týmu nadále zůstává Tereza Reimerová s 11 kanadskými body (5+6), nejlepší střelkyní pak je Jitka Oháňková s osmi zásahy do sítí soupeřů.
     
    TJ Sokol Královské Vinohrady
    Vinohrady už jsou tradičně považovány v předsezónních predikcích za jasné aspiranty na sestup, letos bylo vše navíc podpořeno odchodem legendy Zuzany Macurové. Florbalistky pod vedením kouče Boleslava Kytky ovšem část negativních klišé přece jen boří. Což o to, debaklů s jasnými favority má na kontě už hodně – ať už 0:14 s Ostravou, 0:17 s Tigers nebo 0:22 s Vítkovicemi – s mančafty s podobnou sílou však stačí odehrát relativně vyrovnaná utkání. A nejednou umí i nepříjemně překvapovat. Pražanky totiž letos už dokázaly porazit Jičín a Tatran, tento pátek navíc šokovaly v utkání s Židenicemi, kde ambiciózní Brňanky přehrály v poměru 5:4. I díky těmto výsledkům to s Vinohrady není až tak subjektivně zlé, jen kvůli skóre jim totiž patří předposlední příčka, bodově jsou na ovšem stejně jako dva soupeři před nimi. Na play-off, tedy elitní osmičku, pak mají manko jen pouhých dvou bodů. Velkým indikátorem opravdové formy týmu tak bude bezpochyby velký test odolnosti na půdě Olomouce. Nejproduktivnější hráčkou i nejlepší střelkyní vinohradské kabiny je aktuálně celkem suverénně Michaela Lingová (12+1), branku pak má v gesci Jana Vyrobíková s Eliškou Kuchyňkovou.
     
    Poslední 3 extraligové zápasy obou týmů

    FBS Olomouc
    17.11.2017 Jičín x Olomouc 7:5
    11.11.2017 Olomouc x Bohemians 4:7
    28.10.2017 Panthers x Olomouc 3:2

    TJ Sokol Královské Vinohrady
    17.11.2017 Vinohrady x Židenice 5:4
    12.11.2017 Jižní Město x Vinohrady 17:0
    29.10.2017 Vinohrady x Tatran 6:5 náj.
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    10.12.2016 Olomouc x Vinohrady 5:4 (EŽ 2016/17)
    01.10.2016 Vinohrady x Olomouc 3:6 (EŽ 2016/17)
    13.08.2016 Olomouc x Vinohrady 0:1 (CO 2016)
     
    Rozhodčími dnešního zápasu jsou Petr a Radek Števčekovi. Oba dva jsou zkušenou rozhodcovskou dvojicí, která píská nižší celostátní soutěže. V Extralize žen to bude pro ně letošní druhý odpískaný zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    FBS Olomouc: Kollárová (Franková) – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová (C) – Pavlíková, Suchánková, Lichnová – Tomanová, Pařízková, Oháňková – Horáčková, Šablaturová, Reimerová – Cholinská, Kylarová.

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková – Kalistová, Honzová, Lingová (C) – Bursová, Bartošová, A. Kutnarová – Zelníčková, Kylarová, Šádková.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček.
     
    Oba mančafty už míří na hrací plochu, za malý okamžik začínáme. Před samotným začátkem ovšem ještě dostává slovo František Jura, náměstek hejtmana Olomouckého kraje a bývalý kouč fotbalového Prostějova.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Hanačky se zatím snaží obléhat vinohradskou branku, jenže tato snaha prozatím vychází naprázdno. Pražačky jsou připraveny na většinu taktických možnosti soupeře a odmítají jakékoliv choutky o skórování.
     
    01:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je začátek jako řemen! Olomouc se po nenápadné akci, při které selhala vinohradská obrana, dostává do vedení. BARBORA LICHNOVÁ využila mezírky před Vyrobíkovou a přímočarou cestou na branku zavěsila krásnou střelou do šibenice. Bez asistence.
     
    02:38
    Horáčková ve spolupráci s Mandátovou vytvořily pořádný závar před vinohradskou brankou, jenomže k ničemu závažnému se nakonec nedostaly. Obrana hostí dokázala všechny pokusy odclonit mimo tři tyče.
     
    03:26
    Suchánková se protlačila do osy hřiště, což bylo pro hostující mančaft nesmírně překvapivé. Nicméně Vyrobíková byla ve střehu, což zřejmě zachránilo Vinohrady před katastrofou.
     
    04:21
    Horáčková byla málem další střelkyní! Její pumelice po rychlém přenesení hry Vinohradům natropila pořádné problémy. Vyrobíková její ránu musela jen tak tak vytahovat z brankové čáry. Míček podle všeho trefil i tyč!
     
    05:02
    Suchánková měla na hokejce branku! Po rychlém překonání dua vinohradských bekyň se dostávala spolu s Peterkovou ke střelbě, jenomže na poslední chvíli jí utekl míček z hokejky. Hosté měli obrovskou dávku štěstěny!
     
    05:28
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Po chybce debutující Kollárové, které vypadl míček z rukou, se Vinohrady dostaly k rychlé kombinaci, na jejímž konci byla kanonýrka MICHAELA LINGOVÁ. Pro ni už byla situace formalitou, branka totiž byla opuštěná, neboť Kollárová vypadla z pozice. Asistence: Lenka Kalistová.
     
    06:39
    Olomouc se postupně dostává do letargie, zaskočené Vinohrady se naopak jakoby znovu probouzejí ke své tradiční hře, která je v posledních zápasech zdobí.
     
    07:26
    Lichnová se hnala úplně osamocená na branku, jenomže její zakončení moc extraligových kvalit nepochytilo. Její pokus tak letěl úplně mimo branku, Vyrobíková nemusela prakticky ani nic dělat.
     
    08:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A další změna ve skóre! Tentokrát potvrzuje Olomouc, že v posledních minutách byla hegemonem hřiště a důrazem na brankovišti slaví svou druhou branku. KAROLÍNA ŠABLATUROVÁ, totiž dokázala procedit míček skulinkou v postoji Vyrobíkové, která před tím míček ne úplně dobře vyrazila před sebe. Bez asistence.
     
    09:37
    Hanačky svého soupeře opticky přehrávají, jenomže proměňování šancí zatím domácím vůbec, ale vůbec nevychází. Vinohradům tak stačí zatím celkem pasivní defenzivní hra.
     
    10:11
    Cholinská ukázala, proč je členkou juniorské reprezentace, když s ladností obě vlastní prošla skoro až vinohradskou branku. Následná cesta vpřed už ovšem nevyšla, v její práci pokračuje Pařízková.
     
    11:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak toto je olomoucké překvapení! Domácí se ukazují poprvé v sezóně ve větší převaze, než jim bylo tradiční, a překonávají Vyrobíkovou už potřetí. PETRA MANDÁTOVÁ vzpomněla na své hvězdné působení ve Vítkovicích a nechytatelnou střelou do šibenice se zapisuje mezi střelkyně. Asistence: Barbora Pařízková.
     
    12:47
    Kollárová zatím vůbec nedokazuje, že dnes chytá poprvé v nejvyšší soutěži. Naposledy tak dokonale zneškodnila bombu Lingové, což vypadalo, jakoby na rukavice použila velmi kvalitní lepidlo. Hanačky se posouvají znovu směrem vpřed.
     
    13:22
    Kalistová znovu ukazovala ofenzivní manýry, jenomže i ona ztroskotala na pozorné Kollárové. Vinohrady se zatím herně dost trápí.
     
    14:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je nečekané! Olomoucké hráčky se dostávají do tříbrankového vedení, když se po líbivé kombinaci dostala ke střelbě BARBORA SUCHÁNKOVÁ. Vyrobíková už ke druhé tyčce nedosáhla. Asistence: Barbora Pařízková.
     
    14:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Poslední tým tabulky zatím předvádí něco neočekávaného, když se hned po buly vřítila k brance Vinohrad JITKA OHÁŇKOVÁ a po stylu svých schopností propálila pod nohou Vyrobíkové. Bez asistence.
     
    14:23
    Kouč hostí Boleslav Kytka si vybírá oddechový čas!
     
    15:17
    Pejzlová zkusila pálit z vlastní poloviny, jenomže Vyrobíková už byla v této chvíli pozornější. I přesto, že jí míček nakonec přece jen vypadl z rukou, všem dorážkám soupeřek nakonec zabránila.
     
    16:35
    Lichnová měla další tutovku! Po účelném napadání se dokázala protlačit do zakončení, jenomže Vyrobíková předvedla fantastický zákrok. Hanačky i nadále svého soupeře vydatně presují.
     
    17:36
    Peterková se snažila napadat nejistou Honzovou, jenomže tato snaha jí nakonec nevyšla. Mandátová ovšem nakonec míček za cenu vyššího nasazení vybojovala. Olomouc i nadále zůstává v držení balónku.
     
    18:33
    Šablaturová byla milimetry od skórování! Po krásném pasu Oháňkové měla volný prostor k seberealizaci, jenomže Vyrobíková ji fantasticky vychytala konečky prstů. Vinohrady budou muset bránit i nadále rozehrávku soupeře.
     
    19:15
    Lingová zkusila ukázat své kanonýrské dovednosti, jenomže zeď Olomouce byla až příliš dobře postavená. Vinohrady dostávají k dispozici volný úder.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina ukázala, že domácí mančaft zvládne těžké momenty. Proti předposlednímu týmu tabulky totiž předvedlo v první třetině výkon, který minimálně jednu celou sezónu nepředvedl. Hanačky svého soupeře naprosto přehrály a nebyly daleko od ještě většího náskoku. Uvidíme, zda však jako už několikrát v tomto ročníku náskok neprohospodaří. Pokračujeme v cca 16:13.
     
    Střely na branku v 1. třetině: Olomouc – 13, Vinohrady – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Olomouc se hned na začátku ujímá míčku, jenže kombinace na úrovni půlící čáry k ničemu významnému nevede. Vinohrady aktuálně svou defenzívu zlepšily.
     
    21:24
    Cholinská dostala krásnou přihrávku od Suchánkové, jenomže v nejnevhodnější moment jí balónek přeskočil čepel. Vyrobíkové tak asi tváří tvář juniorské reprezentantce spadl velký kámen ze srdce.
     
    22:30
    Mandátová znovu ukázala svou florbalovou genialitu, když poslala Horáčkové velmi sofistikovaný pas. Hanačky ovšem této šance nevyužily, jejich kombinace nadále ustrnula v mrtvém bodu.
     
    23:38
    Kalistová postupovala podél mantinelu a ihned se orientovala na střelbu na branku, jenomže tentokrát byla cesta ke skórování zavřená. Kollárová kryla celý prostor u levé tyčky, čímž se míček dostal zpět do hry.
     
    24:36
    Olomouc měla před Vyrobíkovou neskutečný závar, jenomže ani Horáčková či Mandátová se nedokázaly protlačit k úspěšnému zakončení. Veškeré pokusy totiž zneškodnila fantastická Vyrobíková.
     
    25:30
    Sladkovská stála při bránění střely Mandátové v brankovišti, na řadě tak je nájezd Olomouce!
     
    25:30
    Mandátová ukázala krásnou techniku, jenomže její střela po hbitém blafáku trefila břevno, odkud se míček odrazil zpět před brankovou čáru.V Vyrobíková měla z pekla štěstí.
     
    25:30
    Vinohrady tak čeká první oslabení zápasu, Barbora Sladkovská (SKV) je vyloučena za hru v malém brankovišti.
     
    26:56
    Mandátová se dostala ke střele po přípravné kombinaci, jenomže rána jí vůbec nevyšla. Míček proletěl po zemi těsně vedle tyče, aniž by ohrozil vinohradskou branku.
     
    27:30
    Sladkovská je znovu na hřišti, domácí ani přes několik nadějných šancí tak svou přesilovou hru nevyužívají.
     
    27:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jsou dnes opravdu v ráži! Olomoucká hra totiž znovu vinohradskou hru dokonale rozdrobila, když LUCIE CHOLINSKÁ po obdržení chytré přihrávky vykroužila oblouk na velkém brankovišti a trefila přesně prostor nad nohou Vyrobíkové. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    28:36
    Vinohrady se zkouší dostat na dostřel olomoucké brance, jenomže Lingové se tento záměr nakonec nepovedl. Kollárová její pokus bez sebemenších problémů zneškodnila.
     
    29:47
    Podroužková vyzkoušela formu Vyrobíkové, jenomže ta i po několika laciných brankách zatím chytá skvěle. Tentokrát chytila dělovku z poloviny přímo do ruky.
     
    30:23
    Olomouc už lehce zvolňuje tempo, jenomže Pražačky zatím recept na defenzívu domácích nenachází. I tentokrát se tak o balónek připravují velice lacino.
     
    31:42
    Šádková dostala pořádnou ránu do nosu od Peterkové, což je důvod přerušení hry. Sama hráčka však opouští hřiště po svých, o závažnější problém tak zřejmě nepůjde.
     
    32:26
    Oháňková se dostala za záda vinohradské obranné dvojice, jenomže zde už se do zakončení nedostala. Vyrobíková ji totiž skočila rychlostí blesku pod nohy, kde už lapila míček rukavicí.
     
    33:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí mančaft zatím předvádí neskutečnou dominanci. TEREZA REIMEROVÁ se dostala za obranu Vinohrad, kde už se dokázala velice rychle zorientovat. Její akrobatické zakončení nakonec na Vyrobíkovou platilo. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    33:38
    Vinohrady dostávají možnost přesilovky, jelikož Barbora Suchánková (OLO) zafaulovala protihráčku přímo před zraky jednoho z arbitrů. Důvodem je podle všeho držení.
     
    34:25
    Vinohrady zatím jen velmi marně kombinují na hranici poloviny hřiště, jenomže Olomouc jim v tom brání velmi pozornou defenzivní taktikou. Kollárová je prakticky bez práce.
     
    35:38
    Suchánková je znovu na hrací ploše, Pražanky tak logicky svou přesilovou hru neproměnily v brankový zásah. Olomoucká hra nyní začíná znovu vzrůstat na tempu.
     
    Dnešní utkání sleduje 213 diváků.
     
    36:46
    Bartošová se dokázala procpat po pravém křídle do střelecké pozice, jenomže na ni už čekala s napětím Kollárová. Mladičká brankářka nakonec i s výpomocí Šablaturové odpálila míček do bezpečného prostoru před vápnem.
     
    37:45
    Lichnová našla místečko mezi vinohradskými obránkyněmi, nicméně dál už její cesta nevedla. Její rána z běhu tak mířila jen vedle branky Vyrobíkové.
     
    38:41
    Cholinská zkoušela napadat nejisté hráčky hostí, avšak nakonec se její vypětí nepodařilo skloubit s požadovaným výsledkem. Vinohrady nakonec svou rozehrávku zvládly.
     
    39:56
    Peterková unikala naprosto osamocena na soupeřovu bránu, avšak zakončení blafákem jí nakonec nevyšlo. Vyrobíková její ránu dokázala vychytat parádním zákrokem maskou!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina znovu ukázala, že Vinohrady dnes nemají svou nejlepší formu. Olomouc soupeře ve většině herních činnostech přehrává, což se projevuje i na skóre. I aktuální stav mohl být daleko vyšší, jenomže domácí i nadále nedokáží zužitkovat množství šancí. Třetí třetina startuje v cca 16:58.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: Olomouc – 13, Vinohrady – 7
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Olomouc se zatím marně snaží rozhýbat vinohradský blok před
    Vyrobíkovou, domácí tak zatím jen s velmi náročnou taktikou obléhají defenzívu.
     
    41:36
    Šádková zkoušela pálit skoro od půlící čáry, nicméně její dalekonosná rána pouze přepálila branku Kollárové. Domácí mančaft tak dostane k dispozici rozehrávku z rohu.
     
    42:24
    Šablaturová si pokryla dost vehementně míček až na sebe nalákala Kutnarovou. Její zákrok pak způsobil menší pohromu u zapisovatelského stolku, neboť do něj de facto obě hráčky narazily.
     
    42:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A domácí jsou znovu na koni. Vinohrady tentokráte vůbec nezareagovaly na pohyb MARTY HORÁČKOVÉ, která pak jen ladně mohla zakončovat nad nohu Vyrobíkové. Asistence: Petra Mandátová.
     
    42:52
    Vinohrady reagují na gólový příděl střídáním brankařek, místo Jany Vyrobíkové se do brankoviště podívá Eliška Kuchyňková.
     
    43:36
    Zatím ani snahy hostí o zlepšení rozehrávky moc úspěchu nezískávají, domácí posílení aktuálním skóre tak hrají jako proměnění.
     
    44:59
    Lichnová mohla být další střelkyní! Po zpětné nahrávce Suchánkové ještě sice zkoušela zakončovat, jenomže míček trefila jen do boční síťky. Hosté měly znovu velké štěstí.
     
    45:39
    Kollárová zatím předvádí jistý výkon, tentokrát bez potíží vyhmátla mimo bránu padáček Lingové. Hosté nadále presují.
     
    46:25
    Kollárová byla znovu hráčkou okamžiku! Její tři neskutečné zákroky teď dostaly publikum do varu, Olomouc nyní ovšem velmi často propadá.
     
    47:47
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Tentokrát se nicméně snaha hostí vydařila! Velmi nevypočítavá rána KRISTÝNY ZELNÍČKOVÉ se snesla vysokým obloukem přesně do šibenice branky, kam už Kollárová nestačila dosáhnout. Asistence: Petra Honzová.
     
    48:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neuvěřitelná palba! Olomouc se už několik let nepodařilo vsítit v extralize tolik branek, avšak dnes je vše zapomenuto. Po velmi přesné kombinaci na jeden úder se dostala TEREZA REIMEROVÁ k volnému prostoru a ránou k tyči nemohla nenajít u Kuchyňkové odpověď. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    49:42
    Pejzlová sice ztratila míček v laciné situaci, jenomže Pařízková nakonec čest mladé obránkyně zachránila. Hanačky se nyní s velkým štěstím ubránily.
     
    50:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Florbal na Čajkaréně dnes nedává smysl. Vinohrady i napodesáté propadají, když po ne úplně jistém zákroku Kuchyňkové došla svým důrazem k dorážce BABORA SUCHÁNOVÁ. Její rána už tak byla jen maličkosti, před sebou měla prázdnou branku. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    51:52
    Suchánková využila velké minely Vinohrad a pádila v přečíslení dvě proti nikomu. Nakonec však selhala na poslední překážce, Kuchyňková její ránu vyrazila mimo tři tyče.
     
    52:42
    I nadále pokračuje dominance Hanaček, které domácí prakticky k ničemu nepouštějí. Tentokrát však na Pražačkách je vidět zájem na hře, domácí se začínají lehce propadat.
     
    53:02
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Přichází ještě menší korekce skóre. Po propadnutí obránkyň i brankářky Kollárové se dostaly hosté k rychlému přečíslení, po kterém už do poloprázdné branky mohla pálit připravená TEREZA TRUNEČKOVÁ. Asistence: Michaela Lingová.
     
    54:55
    Hosté ještě přece jen lehce začínají tlačit, Olomouc ovšem nakonec přece jen lehce začíná znovu bránit. Na domácích už je jednoznačně vidět přílišně uspokojení nad aktuálním stavem.
     
    55:46
    Kouč Olomouce Petr Dadej si vyžádal oddechový čas!
     
    56:37
    Šárka Kylarová spolu s Reimerovou mířily přímo na vinohradskou branku, jenomže Bartošová jí dokázala účelně v rychlém sprintu zastavit. Následnou situaci musela hasit až připravená Pařízková.
     
    57:45
    Olomouc u nepůsobí moc živým dojmem, prozatím ale Vinohrady tohoto trendu nevyužívají. Ofenzíva hostí totiž už moc motivace asi nemá.
     
    58:36
    Reimerová natřikrát testovala pozornost Kuchyňkové, avšak ani jednou se jí propálit tuto brankařku nepovedlo. Vinohrady mohou jít znovu do ofenzívy.
     
    59:45
    Asi poslední olomoucký útok v zápase končí fiaskem, Vinohrady se dokázaly bez větších problémů ubránit.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráčky utkání: Pavlína Kollárová (Olomouc) – Kristýna Zelníčková (Vinohrady)
     
    Střely na branku ve 3. třetině: Olomouc – 13, Vinohrady – 8
     
    Střely na branku celkem: Olomouc – 39, Vinohrady – 24
     
    I třetí třetina se nesla v trendu naprostého šoku, neboť Vinohrady ani v závěru nedokázaly opustit nastolený marasmus a i když se dokázaly dostat ke dvěma snižujícím brankám, na celkovém skóre to moc velkou změnu nepřineslo. Domácí mančaft si tak připisuje první tříbodovou výhru v sezóně a dostává se na rozdíl čtyř bodů právě od Vinohrad. Tabulka se tak znovu zamotává. Ode mě je to z Olomouce vše, přeji hezký zbytek dne. (17:42:38)

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 1. Lichnová, 9. Šablaturová, 12. Mandátová (Pařízková), 15. Suchánková (Pařízková), 15. Oháňková, 28. Cholinská (Lichnová), 33. Reimerová (Oháňková), 43. Horáčková (Mandátová), 49. Reimerová (Oháňková), 51. Suchánková (Lichnová) – 6. Lingová (Kalistová), 48. Zelníčková (Honzová), 54. Trunečková (Lingová)


    FBS Olomouc: Kollárová (Franková) – Mandátová, Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová (C) – Pavlíková, Suchánková, Lichnová – Tomanová, Pařízková, Oháňková – Horáčková, Šablaturová, Reimerová – Cholinská, Kylarová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Vyrobíková (43. Kuchyňková) – Sladkovská, Trunečková – Kalistová, Honzová, Lingová (C) – Bursová, Bartošová, A. Kutnarová – Zelníčková, Kylarová, Šádková.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček

    Diváci: 213
    thejrc.org