Carolina – NY Islanders 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Ottawa 3:0 (kon.)
Vegas – Los Angeles 4:2 (kon.) | Anaheim – Florida 3:2 (kon.)
konec
New York Rangers
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
Ottawa Senators
Pondělí 20.11.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:31 Mika ZIBANEJAD - 3:0
     
    57:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a celek z New Yorku přidávají třetí zásah. Na modré čáře se dostal puk na hůl MIKY ZIBANEJADA, který měl spoustu času, aby zamířil a poslal kotouč až do prázdné branky – 3:0! Asistence: Mats Zuccarello, Chris Kreider.
    44:52 Michael GRABNER - 2:0
     
    44:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš. Lví podíl na druhé brance má Nick Holden, jenž vyvezl puk do třetiny, vystřelil a znovu ho dobruslil. Následně se ke kotouči dostal Mats Zuccarello, jenž pouze posunul na modrou čáru, kde stál Marc Staal a jeho střelu tahem tečoval do branky MICHAEL GRABNER – 2:0! Asistence: Marc Staal, Mats Zuccarello.
    24:46 Kevin HAYES - 1:0
     
    24:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Zakřikl jsem to. Jesper Fast výborně zabojoval v rohu kluziště, kde si vyměnil kotouč s Jimmym Veseyem a parádní přihrávkou našel na zadním kruhu pro vhazování KEVINA HAYESE. Domácí útočník už měl snadnou pozici a ten přesnou dělovkou otevřel skóre – 1:0! Asistence: Jesper Fast, Jimmy Vesey.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 25. K. Hayes (Fast, Vesey), 45. Grabner (M. Staal, Zuccarello), 58. Zibanejad (Zuccarello, Kreider)


    New York Rangers: H. Lundqvist – Holden, McDonagh (C), Shattenkirk, Skjei, Br. Smith, M. Staal (A) – Bučněvič, Zibanejad, Kreider – Fast, K. Hayes, Rick Nash (A) – Zuccarello (A), J. T. Miller, Grabner – Carey, Nieves, Vesey.
    Ottawa Senators: C. Anderson – E. Karlsson (C), Claesson, Ceci, Phaneuf (A), Borowiecki, Oduya – Mark Stone (A), Brassard, Dzingel – B. Ryan, Duchene, Pyatt – DiDomenico, Pageau, Hoffman – Burrows, N. Thompson, N. Paul.

    Rozhodčí: T. Peel, G. Hebert – B. Kovachik, P. Racicot

    Diváci: 17 524
    bahis siteleri