Carolina – NY Islanders 4:2 (kon.) | Detroit – Colorado 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Ottawa 3:0 (kon.)
Vegas – Los Angeles 4:2 (kon.) | Anaheim – Florida 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Florida Panthers
Pondělí 20.11.2017, 02:20 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:01 Keith YANDLE - 3:2
     
    57:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Jonathan Huberdeau skvěle clonil ve výhledu Johnovi Gibsonovi a KEITH YANDLE od modré čáry pod jeho pravým podpaždím zamířil do brány! Ducks si vzala Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění, která nebyla úspěšná. Gól platí a padl při hře bez brankáře. Asistence: Aleksander Barkov a Vincent Trocheck.
    41:30 Brandon MONTOUR - 3:1
     
    41:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Corey Perry vypálil z vrcholu pravého kruhu a po zákroku Roberta Luonga na vzdálenější levé tyči z úhlu napálil puk do brány střelou bez přípravy BRANDON MONTOUR! Další využitá přesilová hra Ducks. Asistence: Corey Perry a Sami Vatanen.
    35:26 Vincent TROCHECK - 2:1
     
    35:26
    Florida právě vstřelila branku!
    VINCENT TROCHECK se v pravém kruhu dostal k tečované střele Keitha Yandla od modré čáry a rychle puk poslal střelou zápěstím v přesilové hře pod horní tyč! John Gibson málem na puk v rozkleku dosáhl lapačkou, ale jenom málem. Asistence: Keith Yandle a Aleksander Barkov.
    25:22 Rickard RAKELL - 2:0
     
    25:22
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Chris Wagner na pravém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a přihrávkou přes šířku útočného pásma našel ze druhé vlny najíždějícího RICKARDA RAKELLA, který střelou zápěstím z levého kruhu zamířil pod horní tyč! Ducks využili přesilovou hru a vedou 2:0! Asistence: Chris Wagner a Corey Perry.
    18:57 Josh MANSON - 1:0
     
    18:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    John Gibson nejprve předvedl vleže fantastický zákrok a JOSH MANSON po zablokování střely Panthers od modré čáry vkleče vyrazil do samostatného úniku, v jehož závěru naznačil bekhendový blafák a u pravé tyče poté puk z forhendu po ledě zasunul do prázdné brány!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. Manson, 26. Rakell (Wagner, Perry), 42. Montour (Perry, Vatanen) – 36. Trocheck (Yandle, Barkov), 58. Yandle (Barkov, Trocheck)


    Anaheim Ducks: Gibson (Berra) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Vatanen, Bieksa, Holzer – Rakell, D. Grant, Perry (A) – Cogliano (A), Wagner, Silfverberg (A) – N. Ritchie, Vermette, Roy – Liambas, Rasmussen. Hlavní trenér: Randy Carlyle.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad (A), Matheson, Pysyk, McCoshen, Weegar – Huberdeau (A), Barkov, Dadonov – Hunt, Trocheck (A), Bjugstad – J. McGinn, Balisy, Sceviour – Haley, McCann, Brickley. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Dean Morton, Jake Brenk. Čároví: Derek Amell, Brandon Gawryletz

    Diváci: 17174
    bahis siteleri