Vítkovice – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:5 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Jihlava – Liberec 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.) | Pardubice – Litvínov 5:0 (kon.)
Sparta – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:4 (2:3, 3:1, 0:0)
HC Kometa Brno
Úterý 21.11.2017, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Karel Vejmelka míří z branky, Brno hraje v pěti!
     
    59:20
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:20
    Tomáš Vincour (KOM) ve snaze zastavit Kratěnu fauloval! Odpyká si dvě minuty za hákování, obrovská komplikace pro hostující tým.
     
    58:11
    Karel Vejmelka zůstává na střídačce, Kometa to zkusí v šesti!
     
    58:11
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:23
    Jaroslav Kracík ustál souboj s bekem Brna a dostal se do samostatného úniku! Ten zakončil střelou, ale Karel Vejmelka výborně zasahuje vyrážečkou.
     
    51:30
    Tomáš Vincour (KOM) je vyloučeným hráčem, inkasuje dvě minuty za podražení. Kometa sice dnes skórovala v oslabení, ale nyní jí to nehraje do karet.
     
    50:15
    Tomáš Mertl podruhé v tutovce během krátké chvíle! I tentokrát domácí útočník trefil jen Vejmelku, ten nyní zasahuje svou vyrážečkou.
     
    48:13
    Obrovská šance pro Tomáše Mertla! Ten byl úplně sám před bránou, Ondřej Kratěna mu poslal puk, ale nakonec zasahuje Karel Vejmelka.
     
    43:28
    Jaroslav Kracík (PLZ) je dalším vyloučeným hráčem, domácí se moc v pěti neohřáli. Plzeňský útočník pyká za hákování.
     
    41:01
    Tomáš Mertl (PLZ) je hned zkraje třetí třetiny vyloučen za hákování, Brno má tak ihned šanci na vyrovnání.
    39:56 Radim ZOHORNA - 5:4
     
    39:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je tu další gól Brna do šatny, nyní je to pouhé 4 sekundy před koncem třetiny! RADIM ZOHORNA (2+1) střílí svůj dnešní a letošní druhý gól, byl úplně volný před brankou Plzně a trefil se přesně pod beton. Asistence: Martin Dočekal (4+6) a Marcel Haščák (5+7).
     
    38:00
    Martin Dočekal obral o puk Jonese a vydal se na zteč. Dostal se do samostatného úniku, během kterého zkusil kličku do forhendu, Svoboda zasahuje betonem!
     
    35:21
    Milan Gulaš (PLZ) inkasuje dvě minuty za hákování. I Brno si tedy zahraje přesilovou hru, jednu už dneska využilo.
     
    33:31
    Kotouč končí v bráně Plzně po střele Bartejse, ale gól Brna nakonec není uznán, protože jeden z hostujících hráčů stál v brankovišti! Martin Erat se ještě dohaduje s rozhodčími.
    29:47 Petr STRAKA - 5:3
     
    29:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásný zápas pokračuje ve zběsilém tempu, máme tu další gól! PETR STRAKA (6+3) si zkušeně najel mezi kruhy, počkal si na pohyb Vejmelky, následně poslal kotouč o břevno přesně do sítě Komety! Asistence: Miroslav Preisinger (2+6) a Peter Čerešňák (0+5).
    27:40 Miroslav INDRÁK - 4:3
     
    27:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, přesilovkový hattrick! MIROSLAV INDRÁK (6+9) využil další početní výhodu, když střelou z první po pasu Mertla nedal Vejmelkovi šanci, trefil se přesně k tyči. Pro indiány je to pátý hattrick v sezoně! Asistence: Tomáš Mertl (15+12) a Milan Gulaš (11+17).
     
    25:58
    Martin Erat (KOM) je vyloučen za nedovolené bránění. Indiáni mají opravdu velký tlak, nyní dostanu k dispozici další přesilovku.
     
    24:30
    A domácí už mohli znovu vést! Druhá útočná formace se usadila za brankou Brna, Jaroslav Kracík poslal parádní pas před branku, ale Karel Vejmelka proti Stachovi předvedl výtečný zákrok.
    23:30 Miroslav INDRÁK - 3:3
     
    23:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují, indiáni opět srovnávají krok! MIROSLAV INDRÁK (5+9) dnes podruhé využívá přesilovou hru, nyní se prosadil perfektně umístěnou ranou pod břevno od pravého mantinelu, touš my dobře nabil Kratěna. Asistence: Ondřej Kratěna (3+6) a Milan Gulaš (11+15).
     
    22:11
    Příliš mnoho Brněnských na ledě, přesilovka Komety končí. Trest za hráčskou lavici odpyká Jan Štencel , 52 sekund se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    21:03
    Milan Gulaš (PLZ) je vyloučen za krosček. Když už se domácí dostali do útočného pásma a ke střele, tak sudí poslal indiány do čtyř.
    19:51 Alexandre MALLET - 2:3
     
    19:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Indiáni však v útočném pásmu ztratili kotouč a do úniku se dostal ALEXANDRE MALLET (9+5), který svůj únik zakončil přesnou střelou pod břevno! Kometa dává důležitý gól do šatny a navíc v oslabení. Asistence: Hynek Zohorna (4+7).
     
    19:40
    Michal Barinka (KOM) dostává dvě minuty za držení, indiáni dostanou v závěru třetiny možnost hrát přesilovku.
    16:51 Radim ZOHORNA - 2:2
     
    16:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí obrana nyní nedokázala zastavit hostující lavinu a máme opět vyrovnáno! RADIM ZOHORNA (1+1) projel jako tank středním i útočným pásmem, dostal se až před Svobodu, svou akci zakončil přesným blafákem do forhendu. Asistence: Martin Nečas (3+3).
     
    16:24
    Michal Moravčík si projel po vlastní ose podél pravého mantinelu až před branku, svou akci zakončil rychlou střelou pod břevno. Karel Vejmelka zastavil puk maskou, hra se přerušuje.
    13:32 Miroslav PREISINGER - 2:1
     
    13:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla báječně sehraná kombinace Plzně, radost pro oči hokejového fanouška! MIROSLAV PREISINGER (1+5) zakončil ťukes, který rozehrál Nick Jones, slovenskému útočníkovi poslal touš Schleiss. Indiáni rychle otáčejí skóre. Asistence: Jan Schleiss (2+7) a Nick Jones (0+3).
    10:54 Miroslav INDRÁK - 1:1
     
    10:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A v Plzni máme vyrovnáno! Indiáni rozjeli dlouho kombinaci v útočném pásmu a také oni využili přesilovou hru. Milan Gulaš tvrdě vypálil od modré čáry, Vejmelka vyrazil jeho bombu betonem před sebe, tam stál MIROSLAV INDRÁK (4+9), jenž touš bez problémů dorazil do odkryté sítě. Asistence: Milan Gulaš (11+14) a Peter Čerešňák (0+4).
     
    09:29
    Obrovský tlak Plzně končí faulem Komety. Leoš Čermák (KOM) inkasuje dvě minuty za sekání, indiány čeká první početní výhoda.
    06:28 Martin ERAT - 0:1
     
    06:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Indiáni sice vyhráli buly, následně však o kotouč přišli a Kometa toho dokázala využít! MARTIN ERAT (7+18) byl úplně volný na pravém křídel, což je během početní výhody smrtící. Hostující střelec se trefil přesně ke vzdálenější tyči, Svoboda byl bez šance. Asistence: Martin Nečas (3+2) a Jakub Krejčík (1+15).
     
    06:15
    Jakub Kindl (PLZ) naháněl ujíždějícího Zaťoviče, který v úniku zakončil bekhendem, ale Svoboda si poradil betonem. Následně hostující tým zahrozil ještě během výhody, domácí bek už míří na trestnou lavici za hákování. Po komerční pauze rozehraje Kometa první přesilovou hru.
     
    03:41
    Jaroslav Kracík se dostal na hranici pravého kruhu ke střele! Zkušeně si počkal, až bude mít na ránu klid, Karel Vejmelka proti němu parádně vyjel.
     
    01:00
    Kometa si dojela pro puk za vlastní klec, velice rychle se dopředu dostal Lukáš Nahodil, nakonec se procpal až před bránu a Svoboda musel předvést skvělý zákrok!
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 11. Indrák (Gulaš, Čerešňák), 14. Preisinger (Schleiss, Jones), 24. Indrák (Kratěna, Gulaš), 28. Indrák (Mertl, Gulaš), 30. Straka (Preisinger, Čerešňák) – 7. M. Erat (Nečas, J. Krejčík), 17. R. Zohorna (Nečas), 20. Mallet (H. Zohorna), 40. R. Zohorna (Dočekal, Haščák)


    HC Škoda Plzeň: M. Svoboda (Hylák) – J. Kindl, Jones, Moravčík, L. Kaňák, Kvasnička, Čerešňák, D. Sklenička – Kratěna, Mertl, Gulaš (C) – Stach, Kracík, Indrák (A) – Straka, Preisinger, M. Chalupa – Schleiss, Kodýtek, Hollweg (A).
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – Barinka, O. Němec, L. Vágner, J. Krejčík, Bartejs, Štencel – Zaťovič (A), L. Čermák (C), M. Erat (A) – Dočekal, Nahodil, Haščák – T. Svoboda, Hruška, Vincour – Mallet, Nečas, H. Zohorna – R. Zohorna.

    Rozhodčí: Bulanov, Petružálek – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6 969
    bahis siteleri