Vítkovice – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:5 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Jihlava – Liberec 0:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.) | Pardubice – Litvínov 5:0 (kon.)
Sparta – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 21.11.2017, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:46 David TOMÁŠEK - 5:0
     
    40:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Sacha Treille byl osamocen na pozici nejlepšího střelce Dynama jen chvíli! Opět jej totiž dohnal DAVID TOMÁŠEK, který se dostal před Petráska a napodruhé procpal kotouč za jeho záda! Asistence: Jordann Perret.
    32:54 Ty WISHART - 4:0
     
    32:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jeho nezdar ale o pár chvil později napravuje TY WISHART, který pověsil kotouč za Petráskova záda z levého kruhu pro vhazování – 4:0! Asistence: Patrik Poulíček a Tomáš Vondráček.
    28:39 Matěj BERAN - 3:0
     
    28:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po půl minutě Dynamo využívá další přesilovku a vede už 3:0! Tvrdý příklep na Petráska vyslal Sacha Treille a těsně před litvínovským gólmanem kotouč tečoval MATĚJ BERAN! Asistence: Sacha Treille a Petr Čáslava.
    22:06 Rostislav MAROSZ - 2:0
     
    22:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    ROSTISLAV MAROSZ se prosazuje ve třetím utkání v řadě a po šestačtyřiceti vteřinách využívá přesilovou hru! Pardubický útočník si vybruslil od mantinelu a překonal Petráska. Asistence: Marek Trončinský a Petr Sýkora.
    12:42 Sacha TREILLE - 1:0
     
    12:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po sérii litvínovských šancí se dnes jako první dostávají do vedení domácí Pardubice! SACHA TREILLE dostal přihrávku přímo před Petráska a vůbec netrefil branku, kotouč se ovšem od zadního mantinelu odrazil zpět k hostujícímu brankáři a od něho zase za brankovou čáru. Gól z kategorie šťastnějších – 1:0. Asistence: Jordann Perret.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 13. Treille (Perret, Tomášek), 23. Marosz (Trončinský, P. Sýkora), 29. Beran (Treille, Čáslava), 33. Wishart (Poulíček, Vondráček), 41. Tomášek (Perret)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Trončinský, Čáslava, Cardwell, Wishart, Holland, Mojžíš, Ščotka – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – Perret, Tomášek, Treille – J. Sýkora, Dušek, Beran – M. Kaut, Poulíček, Vondráček.
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát, Gula, L. Doudera, K. Pilař, Dietz, Z. Sklenička – Jánský, V. Hübl, J. Černý – M. Hanzl, Ihnačák, Nejezchleb – Vandas, Gerhát, Trávníček – Jurčík, Válek, Matoušek.

    Rozhodčí: Kika, Šír – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7 177
    thejrc.org