Chabarovsk – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Barys 6:4 (kon.) | Ufa – Kazaň 0:5 (kon.)
Nižněkamsk – Magnitogorsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Soči 6:3 (kon.) | Jokerit – Omsk 3:0 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Ak Bars Kazaň
Středa 22.11.2017, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:26 Jaroslav KOSOV - 0:5
     
    57:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak to už je debakl! JAROSLAV KOSOV dostal skvělou přihrávku od Vladimira Tkačova a zakončoval do poloprázdné brány! Asistence: Vladimir Tkačov.
    53:28 Michail Gluchov trefil pouze levou tyč.
     
    53:28
    Následně se hosté dostali do šance, konkrétně Michail Gluchov, který našel skulinku mezi betony domácího brankáře, ale pátý gól nepřidal, jelikož trefil levou tyč!
    51:35 Vladimir TKAČOV - 0:4
     
    51:35
    Kazaň vstřelila branku!
    VLADIMIR TKAČOV se dostal k odraženému puku a neměl problém ho zavěsit do prázdné brány! Svým druhým gólem v utkání posílá Kadaň už do čtyřbrankového vedení! Asistence: Stanislav Galijev.
    37:05 Anton GLINKIN - 0:3
     
    37:05
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň jde už do tříbrankového vedení! ANTON GLINKIN to udělal naprosto famózně, když se dostal do pásma Ufy po přihrávce Gluchova, tam si puk zastavil před Garejevem a následnou ranou do levé šibenice poslal Kazaň do vedení 3:0! Asistence: Michail Gluchov, Damir Musin.
    28:03 Ben Scrivens předvedl perfektní zákrok.
     
    28:03
    Ben Scrivens skvěle podržel domácí tým! Hostující útočník Kazaně z ničeho nic jel na něj úplně sám, ale na domácího brankáře nevyzrál ani s dorážkou!
    25:14 Alexej POTAPOV - 0:2
     
    25:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň využívá i druhou přesilovou hru! ALEXEJ POTAPOV tečl střelu Vasilije Tokranova přesně k pravé tyči a Kazaň vede o dvě branky! Asistence: Vasilij Tokranov, Damir Musin.
     
    23:31
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (2 min. – příliš mnoho hráčů).
    18:10 Vladimir TKAČOV - 0:1
     
    18:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Hned první přesilová hra končím gólem. VLADIMIR TKAČOV dostal puk na levou stranu od Markova, odkud následně vypálil přesně nad rameno Scrimense a Kazaň vede 1:0! Asistence: Andrej Markov, Jaroslav Kosov.
     
    17:47
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Ben Scrivens – 2 min., podražení). Trest odpyká Linus Omark.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 19. Tkačov (Markov, Kosov), 26. A. Potapov (Tokranov, D. Musin), 38. Glinkin (M. Gluchov, D. Musin), 52. Tkačov (Galijev), 58. Kosov (Tkačov)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Larsen, Loginov (C), Arzamascev, S. Garejev, M. Osipov, Panin, Beljakov, Jelizarov – Hartikainen, Kemppainen, Omark – Burdasov, Zubov (A), Fjodorov – Lisin (A), Juňkov, Soloduchin – I. Makarov, Korotkov, Kuzmin.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Biljalov) – Jarullin, Markov (C), Tokranov (A), D. Musin, Ljamkin, Ohtamaa, Sidorov – Galijev, Lander, Sekáč – Klinkhammer, Tkačov, Kosov – Jazkov, A. Potapov, Lukojanov – Obuchov, M. Gluchov (A), Glinkin – Kara.

    Rozhodčí: Denis Naumov, Eduard Odins – Dmitry Sivov, Nikita Shalagin
    thejrc.org